mant-raz Napisano 12 Listopad 2009 Share Napisano 12 Listopad 2009 Tygodniowy Speedpainting 75: Na Targowisku Zadaniem jest pokazać targ/rynek lub inną strefę handlową i/lub sytuacje mogące na nim zaistnieć, niech wyobraźnia pracuje! :) Regulamin: * Czas malowania: 1,5 h. * Technika dowolna, cyfrowa bądź tradycyjna. * Prace umieszczamy w tym wątku. * Dłuższy bok umieszczonej pracy nie może przekroczyć 900 px. Pełna rozdzielczość w postaci linku. * Jedna osoba może umieścić dowolną ilość prac ale tylko jedną z nich poddać głosowaniu. Pracę pod głosowanie należy wskazać maks. dzień przed zakończeniem, jeżeli tak się nie stanie zostanie wybrana pierwsza praca jaka została umieszczona. * czas sondy 3 dni. Nagrody: * Wybór kolejnego tematu. * Rekomendacja na stronie głównej serwisu. * Umieszczenie pracy w galerii. ZAKOŃCZENIE SESJI: 20.11.2009 (czwartek) godz. 23:59. SONDA: od 21.11 do 24.11 (3 dni) obrazek autorstwa paperblue (http://www.paperblue.net) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ICE Napisano 13 Listopad 2009 Share Napisano 13 Listopad 2009 `Totalnie nie radze sobie z envirkami, ale moze sprobuje sil. P.S Prosimy o przypiecie tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_Clavius_ Napisano 13 Listopad 2009 Share Napisano 13 Listopad 2009 Czy jest możliwość przekleić na główną bo ciężko znaleźć ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joel Napisano 13 Listopad 2009 Share Napisano 13 Listopad 2009 Hehe, ja tak jak Icecold :) i tak jak Icecold - może spróbuję :D pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mant-raz Napisano 13 Listopad 2009 Autor Share Napisano 13 Listopad 2009 To nie musi byc koniecznie sztywne enviro, wartosciowe beda interpersonalne relacje na targu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joel Napisano 13 Listopad 2009 Share Napisano 13 Listopad 2009 Właśnie o tym myślałem Mant-Raz ;). A może jednak przestanę gadać i wezmę się do roboty ;p ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atheg Napisano 14 Listopad 2009 Share Napisano 14 Listopad 2009 Pozwoliłem sobie naszkicować dywagacje futbolowe na tureckim bazarze: Pozdrawiam serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Designer79 Napisano 14 Listopad 2009 Share Napisano 14 Listopad 2009 Nie będzie kontrabandy na naszym targowisku, wytropimy każdą aktywną komórkę i zniszczymy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SBT77 Napisano 15 Listopad 2009 Share Napisano 15 Listopad 2009 (edytowane) musiałem wyedytować, bo wstawiałem z lapka i jak zobaczyłem kolory na dużym monitorze to się przestraszyłem :] za niedługo wstawię poprawną wersję... nie umiem sobie z tym poradzic, wstawiam tak... Edytowane 15 Listopad 2009 przez SBT77 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ICE Napisano 15 Listopad 2009 Share Napisano 15 Listopad 2009 nie umiem sobie z tym poradzic, wstawiam tak... Na moje pobaw sie suwakami w poziomach (levels) i bedzie dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Uriel Napisano 16 Listopad 2009 Share Napisano 16 Listopad 2009 nie wiem czemu ostatnio mam wenę na falloutowe klimaty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Designer79 Napisano 16 Listopad 2009 Share Napisano 16 Listopad 2009 może za dużo Borderlands Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Uriel Napisano 16 Listopad 2009 Share Napisano 16 Listopad 2009 jeszcze nie grałem, ostatnio naszło mnie na fallouta 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Designer79 Napisano 16 Listopad 2009 Share Napisano 16 Listopad 2009 War... war never changes. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meariss Napisano 16 Listopad 2009 Share Napisano 16 Listopad 2009 (edytowane) może za dużo Borderlands A ja teraz dwójkę przechodzę. ;o Moja interpretacja targowiska: Nie zdążyłem już narysować więcej postaci. EDIT: zmniejszyłem pracę, bo za duża trochę była. Edytowane 18 Listopad 2009 przez meariss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 16 Listopad 2009 Share Napisano 16 Listopad 2009 fajny temat....moze jeszcze cos innego sprobuje...poki co takie : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frank600 Napisano 17 Listopad 2009 Share Napisano 17 Listopad 2009 Brakło mi czasu na domalowanie tekstur , blee .... Pozdrowaski . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Jaskólski Napisano 17 Listopad 2009 Share Napisano 17 Listopad 2009 taki bałagan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Uriel Napisano 17 Listopad 2009 Share Napisano 17 Listopad 2009 fajny ten twój bałagan Łukaszu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 17 Listopad 2009 Share Napisano 17 Listopad 2009 Łukasz to już przestało być śmieszne... Super praca. Plany mogłyby być bardziej zróżnicowane. Dla ciebie powinno być połowę mniej czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 17 Listopad 2009 Share Napisano 17 Listopad 2009 Łukasz: przyznaj sie sciagnales ode mnie tą postac z koszem na glowie :P nie no...zart..wypas malunek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emmilius Napisano 17 Listopad 2009 Share Napisano 17 Listopad 2009 Łukasz niech sobie maluje... a co. Tylko damy mu mychę miast tabletu i zabierzemy te gradientowe brusze =] Bardzo fajne praki panowie i już mam dylemat =] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dann.G Napisano 18 Listopad 2009 Share Napisano 18 Listopad 2009 taki pomysl...z realizacja gorzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ICE Napisano 18 Listopad 2009 Share Napisano 18 Listopad 2009 Muahahaha, Selfu masz moj glos! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snooo Napisano 18 Listopad 2009 Share Napisano 18 Listopad 2009 chciałem się zmieścić we wskazanym czasie, dlatego powstrzymałem się i nie rzeźbiłem dokładniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dezzed Napisano 18 Listopad 2009 Share Napisano 18 Listopad 2009 podejscie drugie, mało oryginalnie ale przynajmniej może kojarzy się z targiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekG Napisano 18 Listopad 2009 Share Napisano 18 Listopad 2009 ja w podobnych klimatach... ps. snooo bardzo fajnie rysowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pr0t3r Napisano 18 Listopad 2009 Share Napisano 18 Listopad 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad11 Napisano 19 Listopad 2009 Share Napisano 19 Listopad 2009 Czapka z głowy bo fajne prace tu powstają. Prawie w ogóle nie maluję takich rzeczy, a to w sumie niezła zabawa. Dzięki za ciekawy temat:) Na więcej nie starczyło czasu:/ niezła gimnastyka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
serio Napisano 19 Listopad 2009 Share Napisano 19 Listopad 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meariss Napisano 19 Listopad 2009 Share Napisano 19 Listopad 2009 O nieee no jak widzę te prace, to ja chyba rezygnuje z tej męczarni myszką i czekam na wacoma, na którego próbuję uzbierać już od 3 lat... (sory, musiałem się pożalić ;)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snooo Napisano 19 Listopad 2009 Share Napisano 19 Listopad 2009 jeszcze jeden, bardziej "w sklepie" niż "na targowisku" ale chyba można temat trochę naginać? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
predator747 Napisano 20 Listopad 2009 Share Napisano 20 Listopad 2009 Bardzo ciekawe techniki paintingu :) A ta kobieta w sklepie kapitalna :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi