Gość partyzant55 Napisano 12 Listopad 2009 Share Napisano 12 Listopad 2009 Witam jak w temacie... rysuje kostke i ustalam ile ma miec segmentów wzdłuż itp... ale mi ich nie widac.. co poradzicie ? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JmTm00 Napisano 13 Listopad 2009 Share Napisano 13 Listopad 2009 RTFM (rid te fakin manual)!!! ja pierdziele.....f3 ?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandragora Napisano 13 Listopad 2009 Share Napisano 13 Listopad 2009 nie podałeś jaki soft i czym to robiłeś ogólnie nic nie wiemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
silverfox Napisano 13 Listopad 2009 Share Napisano 13 Listopad 2009 nie no to już przesadziłeś z pytaniem. jedyna słuszna odpowiedź ... zajżyj do helpa niezależnie jaki soft Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr. J Napisano 13 Listopad 2009 Share Napisano 13 Listopad 2009 RTFM (rid te fakin manual)!!! ja pierdziele.....f3 ?! zluzuj pan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 13 Listopad 2009 Share Napisano 13 Listopad 2009 Nie dziwię się tej reakcji. Help programu leży odłogiem na dysku, google zapewne wyparowało a w umyśle autora tego wątku pozostała wielka dziura. No bo po co przerabiać helpy czy inne pierdoły skoro można napisać o tym na forum i poczekać kilkanaście godzin na jakikolwiek odzew. Zresztą ten sam miś który teraz pyta się o siatkę za kilka dni wróci z pytaniem: jak zrobić, ciemny layout 3dsmax, jak zrobić twarz czy całą postać, czy dlaczego zniknęły mi strzałki. Umiejętność wyszukiwania informacji na własną rękę to podstawa. Jak ktoś tego nie opanował to marne jego szanse są w nauce tak skomplikowanego programu. Ludzie gdzie wy byliście w szkole kiedy tego uczyli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
silverfox Napisano 13 Listopad 2009 Share Napisano 13 Listopad 2009 to co powiedział Tweety trzeba oprawić w ramkę i powiesić w dobrze widocznym miejscu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 13 Listopad 2009 Share Napisano 13 Listopad 2009 Tweety: byłem wtedy chory:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mulholland Napisano 16 Listopad 2009 Share Napisano 16 Listopad 2009 Jakiej reakcji. Jak ktoś zadaje głupie pytania, to wystarczy to zignorować, albo nawet stanowczo mu powiedzieć co można a co nie. Jest tu na forum grupa użytkowników którzy mam wrażenie tylko czekają żeby spuścić na kogoś trochę swojego syfu korzystając z okazji. Lenistwo tego użytkownika to jedno, a reakcja to drugie. Jest inny skrót - NIHYSOB - Now I have you son of a bitch - i oznacza że czekasz aż ktoś da ci okazję do zjebki żebyś sobie ulżył że ci żona d....y nie daje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konras Napisano 29 Listopad 2009 Share Napisano 29 Listopad 2009 Klikasz prawym klawiszem myszy w gornym lewym rogu viewporta na jego nazwie i z listy zaznaczasz Edged Faces tak aby bylo odfajkowane :) Swoja zdroga kliknij rownierz J na klawiaturze to sie pozbedziesz paskudnego bounding boxa wokolo objektu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi