Ana Napisano 16 Kwiecień 2004 Napisano 16 Kwiecień 2004 nie jest idealny, chyba nikt z nas nie jest, krytyke przyjmuje od pn- pt od 9-15 ;)
uncle Napisano 16 Kwiecień 2004 Napisano 16 Kwiecień 2004 co mu sie stalo z razckami/brzuchem/nogami? :)
Ana Napisano 16 Kwiecień 2004 Autor Napisano 16 Kwiecień 2004 tak miało to wygladac, chcialam zeby wygladal na takiego malutkiego , niziutkiego faceta z wieksza glowa, powiedzmy ze mi sie udało :(
uncle Napisano 16 Kwiecień 2004 Napisano 16 Kwiecień 2004 moim zdaniem mozesz to portaktowac jako model wyjsciowy i sprobowac powtorzyc ta prace, zwroc wieksza uwage na konczyny i ksztalt brzucha, ogolnie torsu, strasznie to gryzie wo oczy, glowka jest w miare ok tylko tez ma takie zaciecia jakby ktos nozem go potraktowal albo ugniatarka jakas;)
MeG Napisano 16 Kwiecień 2004 Napisano 16 Kwiecień 2004 hmm mysle ze to do WIP sie raczej klasyfikuje bo widze ze duzo jescze do zrobienia przy duszku ale koncepcik jest fajny nawet bardzo proponuje rozwinac troche postac dodac sczegoly taka poczciwa mordke ma :) mysle ze w cartoon style bedzie wygladal naj
Damian Napisano 16 Kwiecień 2004 Napisano 16 Kwiecień 2004 pokemon! fajny pokoemon! zbierz je wszystkie! ;) robi sympatyczne wrazenie:) chyba o to chodziło?
Ana Napisano 16 Kwiecień 2004 Autor Napisano 16 Kwiecień 2004 narazie nie myslalam nad dopracowaniem duszka, ale sadze ze przyjdzie to z czasem, a pokemony? no coz... mialam jednego ulubionego i nie byl to pikaczu
MareG Napisano 16 Kwiecień 2004 Napisano 16 Kwiecień 2004 Hmm wyglada to jak pieczywo przejechane przez TIRa ;) Zgadzam sie z MeG - zapraszam do działu WIP i proponuje stworzenie jednego wątku, w ktorym bedziesz mogla zamieszczac kolejne swoje \"niedopracowane\" prace. pozdr
Ebor Napisano 16 Kwiecień 2004 Napisano 16 Kwiecień 2004 No tak. Może to być fajna postać tylko trzeba koniecznie ją dopracować :) nogi, rączki itp. i moim zdaniem być konsekwentnym w modelowaniu - albo cała postać składa się z sześciennych kształtów, albo obłych ;)
Gość Indorek Napisano 16 Kwiecień 2004 Napisano 16 Kwiecień 2004 extra ten wyraz twarzy jest odlotowy :))) prosty model - mimo iz na tym sie nie wyznaje - ale jako poczatkowa forma czlowieczka jest EXTRA, wyraza to co czuje ;))) Pozdrawiam
BLADE Napisano 18 Kwiecień 2004 Napisano 18 Kwiecień 2004 więc może go poprawisz...? pokaż na co Cie stać :)
Ebor Napisano 18 Kwiecień 2004 Napisano 18 Kwiecień 2004 no tak lepiej ... ;) Tylko, że jakies to połączenie tułowia z głową jest dziwne no i rączki i nozki :) Ja rączki widziałbym podobne do jego uszek.
BLADE Napisano 18 Kwiecień 2004 Napisano 18 Kwiecień 2004 prauj dalej... proponuje bardziej uwydatnic (zatysowac) jego tulow.... i raczki poprawic.... tak by nie byly takie proste a nadal trzymaly klimat calosci. pozdrawiam
Ana Napisano 18 Kwiecień 2004 Autor Napisano 18 Kwiecień 2004 postaram sie cos wymyslic, narazie mysle nad otoczeniem i nic do glowki nie przychodzi
Ebor Napisano 18 Kwiecień 2004 Napisano 18 Kwiecień 2004 hehe tak sie pobawilem w Photoshopie i te rączki coś takiego :D. oczywiscie w 3D masz wiecej mozliwosci np. węższe :D
zipper Napisano 20 Kwiecień 2004 Napisano 20 Kwiecień 2004 nie wiem jak wygladal koncept ... ale ... pracka mi sie podoba ... ma w sobie cos takiego ... umm ... nie wiem ... cholernie przygnebiony mi sie wydaje ten duszek ... z tego co zauwazylem ... to to nie mial byc model czlekopodobny ... raczki jak dla mnie takie jak nozki ... pozdr
Ana Napisano 20 Kwiecień 2004 Autor Napisano 20 Kwiecień 2004 znaczy sie raczki takie grubsze jak nozki?
zipper Napisano 20 Kwiecień 2004 Napisano 20 Kwiecień 2004 znaczy sie taki grbusze i tak fajnie zakonczone jak nozki ... :) takie zeby byly takie \"łapeczki\" :) napewno wiesz o co mi chodzi :) pozdrawiam ...
TIMOTI Napisano 22 Kwiecień 2004 Napisano 22 Kwiecień 2004 proste a zarazem fajne....a może dodasz mu sierść?:) Pozdr i Powodzenia
Shogun Napisano 22 Kwiecień 2004 Napisano 22 Kwiecień 2004 sierść jest dobrym pomysłem - takie białe, puchowe futerko - może z czarnymi plamkami - od razu przyjemniej sie robi
zipper Napisano 22 Kwiecień 2004 Napisano 22 Kwiecień 2004 ja lubic fuutho :D:D fuutho byc swietna sphafa ... (w kazdej postaci ;) no Ana ... czekamy na futho :)
Ana Napisano 24 Kwiecień 2004 Autor Napisano 24 Kwiecień 2004 futro powiadacie, takie milusie i mieciutkie zeby fajnie było sie wtulic w niego, oj tak, ale jak to zrobic? i nie bedzie mial zadnych plam!
Rekomendowane odpowiedzi