Marcin Napisano 17 Kwiecień 2004 Share Napisano 17 Kwiecień 2004 w koncu po przelezeniu na WIP postanowilem go tu wlozyc...hehe....kometujcie ile wlezie.....aby szczeze....(aha jak komus bedzie za ciemno to niech rozjasni sobie w jakiejś szopce....:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 17 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 17 Kwiecień 2004 a jak co to tu macie w rozdzialce 1280x960 http://www.augustow.mm.pl/~marcin18pl/dof%201280%20x%20960%20with%20signs.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killuś Napisano 17 Kwiecień 2004 Share Napisano 17 Kwiecień 2004 Realistyczna podłoga,pozatym też spoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falcrum Napisano 17 Kwiecień 2004 Share Napisano 17 Kwiecień 2004 Gratuluję ukończenia wspanialej sceny.... Naprawdę jest co wystawiać :) Oby było więcej takich prac... pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Napisano 17 Kwiecień 2004 Share Napisano 17 Kwiecień 2004 no tak... podłoga... :) spoko pracka, kompozycja moglaby byc ciut lepsza, dofik za mocny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Napisano 17 Kwiecień 2004 Share Napisano 17 Kwiecień 2004 Wycofuje sie z \"kompozycja\" (ścielo mi prawa strone obrazka pracuje chwilowo na lapie na 800x600) :D sorry Pracka na poziomie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killuś Napisano 17 Kwiecień 2004 Share Napisano 17 Kwiecień 2004 Najlepsze jest to,że nawet dopracowałeś to,że na każdym wypuklaniu w klocku jest napis LEGO.Brawo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 17 Kwiecień 2004 Share Napisano 17 Kwiecień 2004 zajedwabiste :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 17 Kwiecień 2004 Share Napisano 17 Kwiecień 2004 to nie są deski tylko wykładzina (zgadłem?) EDIT ja taką miałem w domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk3a Napisano 17 Kwiecień 2004 Share Napisano 17 Kwiecień 2004 jesli nawet wykładzina no to za duzy specular... a jesli deski no to faktycznie ciut małe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 17 Kwiecień 2004 Share Napisano 17 Kwiecień 2004 Swietny model, ladny render i super materialy ( \"przezroczyste\" klocki mnie rozbroily) Ogolnie super pracka. Co do podlogi to fakt moze i za male te deseczki ale jakos specjalnie to sie nie zuca w oczy. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian Napisano 17 Kwiecień 2004 Share Napisano 17 Kwiecień 2004 podloga minie drazni, a samochodzik pomijając opony to jakis fotomontaz ze zdjęcia ;) jednym słowem - chyle czoła :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empik Napisano 17 Kwiecień 2004 Share Napisano 17 Kwiecień 2004 swierna pracka ale te deseczki jakis za male ale ogulem spox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi