adek Napisano 12 Wrzesień 2013 Share Napisano 12 Wrzesień 2013 No swoją drogą dziwne. A może Rascal siedzie gdzieś w Pixarze lub innym studiu. Swoją drogą ze starych czasów to jeszcze ciekaw jestem co się dzieje ze SKOTIM (użytkownik SKOTI). Pamiętam, że jako 14-latek czy 15-latek wygrywał w bitwach i robił niesamowite rzeczy (2D, 3D). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 4 Marzec 2014 Share Napisano 4 Marzec 2014 Nie mogłem się powstrzymać, ale dzisiaj na forum widziałem powrócił Rascal? Co z tym wątkiem ;)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rascal Napisano 5 Luty 2015 Autor Share Napisano 5 Luty 2015 Powrócił z zaświatów :-) Witam wszystkich, przyznam że mianowanie Traitor'a górnikiem roku było mocne :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 5 Luty 2015 Share Napisano 5 Luty 2015 oho! jest i on ! powiedz co sie działo z Tobą przez te lata? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 5 Luty 2015 Share Napisano 5 Luty 2015 O matko, Rascal! Opowiadaj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rascal Napisano 8 Luty 2015 Autor Share Napisano 8 Luty 2015 Dopadło mnie to co większość czyli brak czasu na realizowanie swoich indywidualnych projektów, większość wolnego czasu skupiło się na studiach (nie w kierunku grafiki, jakoś tak wyszło) i pracy. Temat animacji jest zakończony, ogrom pracy jaki trzeba by włożyć czasowej i obliczeniowej aby przenieść ją do 2015 roku byłby znaczny :-) Widzę że forum całkiem dobrze się trzyma i starą gwardię widzę :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi