Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Witam. Chcę zrobic cos takiego: zrobic x-refa w osobnym pliku i pozniej wielokrotnie go skopiowac w pliku gdzie mam budynek. Chodzi mi o x-ref ktory bedzie "blokiem okna" po to zeby moc modyfikowac tylko jeden element, tak zeby aktualizowal sie scenie z budynkiem. mam sporo tych okien ktore beda sie powtarzac, ale jescze nie mam okreslonego ich konkretnego wygladu, dlatego nie chce ich za kazdym razem wklejac i usuwac po kilkadziesiat razy tylko skorzystac z jednego - ktory bedzie aktuallizowany. Jak powinienem przygotowac takiego x-refa zeby dobrze dzialal w innym pliku i sie zmienial?

• Odpowiedzi 5
  • Wyświetleń 797
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Nie musisz używać x-refa. Wystarczy, że wszystkie będą sklonowane z instancją. No i będziesz miał podgląd na bierząco w oknie maxa gdy będziesz go modyfikował

Napisano
  • Autor

nie dziala. przesuniecie zeskalowanie pojedynczego elementu ( pinowego slupka na przyklad w oknie) nie przesuwa go w pozostalych. Jak dam do conwer to editable poly to tez nreszta sie nie zmienia tylko ten edytowany obiekt. Chyba ze zle cos robie. Ale wiem ze to co mowisz dziala w przypadku wpisywania parametrow w standardowym boxie ....

Napisano

To co mówi Tores będzie działało jeśli całe okno bedzie z jednego kawałka (szyby i rama w tym samym obiekcie).

Napisano

zrób blok z tego okna. edytując jeden blok edytujesz wszystkie instancje.

pozdr.

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.