Thx Napisano 13 Grudzień 2009 Napisano 13 Grudzień 2009 (edytowane) w tym miesiącu postanowiłem nie mazać bo grosiwa muszę uzbierać...kurcze ale ręce swędzą.. ...taki początek Edytowane 24 Grudzień 2009 przez Thx
SBT77 Napisano 14 Grudzień 2009 Napisano 14 Grudzień 2009 Wyczuwam jakąś zmianę w stylistyce, coś nowego się pojawiło... Ciekawe ! Tego że bryła przekonująca chyba pisać nie trzeba. Mam wrażenie, że jeśli dasz temu szansę to może być jedna z najciekawszych prac w twoim wydaniu.
Rotcore Napisano 14 Grudzień 2009 Napisano 14 Grudzień 2009 hehe inny pędzel... teraz się przekonamy jak Pan THX działa plamą (przynajmniej tak mi się wydaje), pozdrawiam i powodzenia
Kishkoltz Napisano 15 Grudzień 2009 Napisano 15 Grudzień 2009 Podobają mi się te oczka jak paciorki. Są... niepokojące.
Urbanboogie Napisano 15 Grudzień 2009 Napisano 15 Grudzień 2009 Imo genialnie to wyglada, a te oczka sa wyjatkowo charakterystyczne dla stylu Thx i bardzo mi sie podobaja, musze ukrasc.
^sTh. Napisano 15 Grudzień 2009 Napisano 15 Grudzień 2009 Oho, widzę, że plamami też wymiatasz. Mam tylko nadzieję, że w pracy ukryjesz jakąś treść, jak to często robisz. Szkoda by było takiego warsztatu na zwykły portret.
Thx Napisano 15 Grudzień 2009 Autor Napisano 15 Grudzień 2009 ale sobie zrobiłem klina...juz SBT na początku dostrzegł, że coś kombinuję. Spoko spróbuje zawalczyć jak tylko coś wymyślę to pokażę, pozdr
SBT77 Napisano 17 Grudzień 2009 Napisano 17 Grudzień 2009 Nie no, rewela... Ciśnij dalej, bo już widać że warto.
emmilius Napisano 17 Grudzień 2009 Napisano 17 Grudzień 2009 Jakbym miał wybierać między Twoim stylem "kreseczkowym" a "plamistym" miałbym poważny dylemat =]. Każdy ma w sobie to coś... pzdr
Gość i-riss Napisano 17 Grudzień 2009 Napisano 17 Grudzień 2009 super wymodelowana twarz, widać, że jesteś rzeźbiarzem. Zieleń za to dla mnie zbyt jaskrawa, wyobraź sobie jakie miałbyś kolory na twarzy po ubraniu takiego wdzianka ;)
Thx Napisano 17 Grudzień 2009 Autor Napisano 17 Grudzień 2009 masz rację i-riss ale właśnie dobieram kolory do całości i jeszcze nie myślałem o szczegółach...będę pamiętał coś z tym zrobić
olaf Napisano 22 Grudzień 2009 Napisano 22 Grudzień 2009 ma taką minę jakby mu żona kazała to włożyć. Jest ciekawie, czekam na rozwój wypadków.
Thx Napisano 24 Grudzień 2009 Autor Napisano 24 Grudzień 2009 i dalej, tlo...improwizacja, wesołych świąt :)
avant.garde Napisano 24 Grudzień 2009 Napisano 24 Grudzień 2009 Hmmm, tło mi się nie za bardzo podoba. Tzn. inaczej, faktura tła jest owalna wokół głowy postaci, wręcz dopasowana - daje to wrażenie tego, jakby postać zakrzywiała tło swoją głową. Reszta na prawdę bardzo fajna, ostro w Twoim schizowym stylu (jak dla mnie w zdecydowanie pozytywnym znaczeniu;) ). Bardzo fajna bryła.
Rotcore Napisano 24 Grudzień 2009 Napisano 24 Grudzień 2009 Tło jak sama nazwa wskazuje jest tylko tłem, w przypadku tego portretu mało ważna, dlatego wg mnie improwizacja jak najbardziej na miejscu byleby w szczegóły się za mocno nie wdawać co już widać po prawej stronie :P Fajnie się dzieje na jego kasku... dziwne wrażenie wywołuje u mnie jego broda, jakby nie mogła się zdecydować w którą stronę się obrócić, czy z profilu czy trochę bardziej w lewo itp... ale to tylko wrażenie... pozdrawiam i Wesołego
Designer79 Napisano 25 Grudzień 2009 Napisano 25 Grudzień 2009 Trochę klaustrofobiczne tło, może by tak go dodać ociupinę od góry i na bokach :P Wiele radości przy Kevinie, pozdrawiam :)
SBT77 Napisano 25 Grudzień 2009 Napisano 25 Grudzień 2009 Może to tło, może nakrycie głowy... Zastanawiać się i interpretować zawsze warto :) Autoportret malarza przyszłości w futurystycznym nakryciu głowy :D
Thx Napisano 25 Grudzień 2009 Autor Napisano 25 Grudzień 2009 myślę ,że trzeba w tą stronę . Strój cały czas mnie męczył, był za ciężki do czapeczki...a tło jak tło zrobi się
Thx Napisano 25 Grudzień 2009 Autor Napisano 25 Grudzień 2009 (edytowane) całe jego prawe ramie jest do roboty.... Edytowane 25 Grudzień 2009 przez Thx
mysz Napisano 25 Grudzień 2009 Napisano 25 Grudzień 2009 ramię o wiele lepsze, ale poprzednie tło było ciekawsze. bardzo fajne ogólnie
jokov Napisano 27 Grudzień 2009 Napisano 27 Grudzień 2009 dla mnie kolory ubioru zbyt toksyczne jednak - ciało i tło malowane bardo ładnie (usta słabszei i te stateczki nie przekonują) - tak na marginesie to bardzo lubię twoje prace, w tej też jest coś (psychologiczny portret ;)
Thx Napisano 27 Grudzień 2009 Autor Napisano 27 Grudzień 2009 (edytowane) staeczki też i mnie nie przekonują... psioczę jak nastolatka... Edytowane 28 Grudzień 2009 przez Thx
Marcin Przybyłek Napisano 27 Styczeń 2010 Napisano 27 Styczeń 2010 Praca jest bardzo ciekawa :). Czepiam się stroju, bo czapeczka jest dopracowana (barwy!), a strój nie. Poproszę o dopracowanie stroju :) W tej chwili tło jest w zasadzie okej... Ten obiekt bliższy, beżowawy jest i "za" i wystaje z szyi delikwenta, co czyni go jakby frankensteinowatym... I ja bym to tak zostawił
sly Napisano 27 Styczeń 2010 Napisano 27 Styczeń 2010 "Tron". Bardzo fajnie się zapowiadało od samego początku. Czuć trochę Malczewskim.
Marcin Przybyłek Napisano 27 Styczeń 2010 Napisano 27 Styczeń 2010 Im dłużej patrzę na ten obraz, tym bardziej mi się podoba :). Ale koszulkę przydałoby się dopracować :D.
Rekomendowane odpowiedzi