Napisano 13 Grudzień 200915 l w tym miesiącu postanowiłem nie mazać bo grosiwa muszę uzbierać...kurcze ale ręce swędzą.. ...taki początek Edytowane 24 Grudzień 200915 l przez Thx
Napisano 14 Grudzień 200915 l Wyczuwam jakąś zmianę w stylistyce, coś nowego się pojawiło... Ciekawe ! Tego że bryła przekonująca chyba pisać nie trzeba. Mam wrażenie, że jeśli dasz temu szansę to może być jedna z najciekawszych prac w twoim wydaniu.
Napisano 14 Grudzień 200915 l hehe inny pędzel... teraz się przekonamy jak Pan THX działa plamą (przynajmniej tak mi się wydaje), pozdrawiam i powodzenia
Napisano 15 Grudzień 200915 l Imo genialnie to wyglada, a te oczka sa wyjatkowo charakterystyczne dla stylu Thx i bardzo mi sie podobaja, musze ukrasc.
Napisano 15 Grudzień 200915 l Oho, widzę, że plamami też wymiatasz. Mam tylko nadzieję, że w pracy ukryjesz jakąś treść, jak to często robisz. Szkoda by było takiego warsztatu na zwykły portret.
Napisano 15 Grudzień 200915 l Autor ale sobie zrobiłem klina...juz SBT na początku dostrzegł, że coś kombinuję. Spoko spróbuje zawalczyć jak tylko coś wymyślę to pokażę, pozdr
Napisano 17 Grudzień 200915 l Jakbym miał wybierać między Twoim stylem "kreseczkowym" a "plamistym" miałbym poważny dylemat =]. Każdy ma w sobie to coś... pzdr
Napisano 17 Grudzień 200915 l super wymodelowana twarz, widać, że jesteś rzeźbiarzem. Zieleń za to dla mnie zbyt jaskrawa, wyobraź sobie jakie miałbyś kolory na twarzy po ubraniu takiego wdzianka ;)
Napisano 17 Grudzień 200915 l Autor masz rację i-riss ale właśnie dobieram kolory do całości i jeszcze nie myślałem o szczegółach...będę pamiętał coś z tym zrobić
Napisano 22 Grudzień 200915 l ma taką minę jakby mu żona kazała to włożyć. Jest ciekawie, czekam na rozwój wypadków.
Napisano 24 Grudzień 200915 l Hmmm, tło mi się nie za bardzo podoba. Tzn. inaczej, faktura tła jest owalna wokół głowy postaci, wręcz dopasowana - daje to wrażenie tego, jakby postać zakrzywiała tło swoją głową. Reszta na prawdę bardzo fajna, ostro w Twoim schizowym stylu (jak dla mnie w zdecydowanie pozytywnym znaczeniu;) ). Bardzo fajna bryła.
Napisano 24 Grudzień 200915 l Tło jak sama nazwa wskazuje jest tylko tłem, w przypadku tego portretu mało ważna, dlatego wg mnie improwizacja jak najbardziej na miejscu byleby w szczegóły się za mocno nie wdawać co już widać po prawej stronie :P Fajnie się dzieje na jego kasku... dziwne wrażenie wywołuje u mnie jego broda, jakby nie mogła się zdecydować w którą stronę się obrócić, czy z profilu czy trochę bardziej w lewo itp... ale to tylko wrażenie... pozdrawiam i Wesołego
Napisano 25 Grudzień 200915 l Trochę klaustrofobiczne tło, może by tak go dodać ociupinę od góry i na bokach :P Wiele radości przy Kevinie, pozdrawiam :)
Napisano 25 Grudzień 200915 l Może to tło, może nakrycie głowy... Zastanawiać się i interpretować zawsze warto :) Autoportret malarza przyszłości w futurystycznym nakryciu głowy :D
Napisano 25 Grudzień 200915 l Autor myślę ,że trzeba w tą stronę . Strój cały czas mnie męczył, był za ciężki do czapeczki...a tło jak tło zrobi się
Napisano 25 Grudzień 200915 l Autor całe jego prawe ramie jest do roboty.... Edytowane 25 Grudzień 200915 l przez Thx
Napisano 25 Grudzień 200915 l ramię o wiele lepsze, ale poprzednie tło było ciekawsze. bardzo fajne ogólnie
Napisano 27 Grudzień 200915 l dla mnie kolory ubioru zbyt toksyczne jednak - ciało i tło malowane bardo ładnie (usta słabszei i te stateczki nie przekonują) - tak na marginesie to bardzo lubię twoje prace, w tej też jest coś (psychologiczny portret ;)
Napisano 27 Grudzień 200915 l Autor staeczki też i mnie nie przekonują... psioczę jak nastolatka... Edytowane 28 Grudzień 200915 l przez Thx
Napisano 27 Styczeń 201015 l Praca jest bardzo ciekawa :). Czepiam się stroju, bo czapeczka jest dopracowana (barwy!), a strój nie. Poproszę o dopracowanie stroju :) W tej chwili tło jest w zasadzie okej... Ten obiekt bliższy, beżowawy jest i "za" i wystaje z szyi delikwenta, co czyni go jakby frankensteinowatym... I ja bym to tak zostawił
Napisano 27 Styczeń 201015 l "Tron". Bardzo fajnie się zapowiadało od samego początku. Czuć trochę Malczewskim.
Napisano 27 Styczeń 201015 l Im dłużej patrzę na ten obraz, tym bardziej mi się podoba :). Ale koszulkę przydałoby się dopracować :D.