FF Napisano 20 Grudzień 2009 Napisano 20 Grudzień 2009 witam dawno nic nie pokazywałem w tym dziale wiec stwierdziłem że trzeba coś z tym zrobić. Dawno też nic nie robiłem for fun. tak to wyglądało przed ms: tak wyglada teraz: a tak fela (teraz jak bym ja zaczynał to bym troche inaczej zrobił ale juz mi sie nie chce, jak ilość "szprych" nie jest wielokrotnością ilości śrub to nic przyjemnego): Pozdrawiam.
Kubajaniak Napisano 20 Grudzień 2009 Napisano 20 Grudzień 2009 Zapowiada się ciekawie :) Mógłbyś pokazać siatkę przed MS? Bardzo mnie ciekawi jak wygląda.
bbandi Napisano 20 Grudzień 2009 Napisano 20 Grudzień 2009 No nieźle nieźle, też lubie to auto:), w dircie grałem,...może wersje WRC?:)...
kliment woroszyłow Napisano 20 Grudzień 2009 Napisano 20 Grudzień 2009 modeling pierwsza klasa. resztę przemilczę ale wiesz :D
FF Napisano 20 Grudzień 2009 Autor Napisano 20 Grudzień 2009 Kubajaniak - łap siate: bbandi - chciałem jakieś WRC zrobić ale nie mogę żadnych fajnych referencji znaleźć.
polka dot Napisano 20 Grudzień 2009 Napisano 20 Grudzień 2009 bardzo dobry modeling. widać że taki pozostanie do końca, tylko dlaczego nie evo VIII?;) i nie bądź żyła. pokaż więcej siatek:) mam tylko nadzieję że krawędzie są prowizoryczne bo wyglądają jak wyciśnięte łebkiem zapałki w glinie. ale patrząc na resztę zakładam że to chwilowe
GrześDuro Napisano 20 Grudzień 2009 Napisano 20 Grudzień 2009 Poza zwyklymi czepialskimi i dodam jeszcze zbednymi uwagami to naprawde spot less! Genialna siatka Freedom
FF Napisano 20 Grudzień 2009 Autor Napisano 20 Grudzień 2009 dzieki polka dot - chyba jednak będę musiał Cie zawieść bo te krawędzie sa już zrobione i nie wiem jak bym miał je teraz poprawić nie robiąc ich od nowa a poza tym wydaje mi sie że są dobre.
mrkrzysiek Napisano 21 Grudzień 2009 Napisano 21 Grudzień 2009 oo widzę że kolejny wymiatacz pokazuje swój model :) ładnie ładnie, krawędź boczna może i za ostra ale i tak jest dobrze powodzenia
FF Napisano 15 Styczeń 2010 Autor Napisano 15 Styczeń 2010 Dzieki up, ze światłem jest wiecej roboty niż sie spodziewałem, raczej za szybko szło nie bedzie bo sesja coraz bliżej. pozdrawiam.
Berger Napisano 15 Styczeń 2010 Napisano 15 Styczeń 2010 Skoro fajter ma sesję to proponuję zamknąć temat i dać autorowi blocka na miech :D Musi się przygotować do sesji, więc nie będzie dalej psuć modelu i demotywować innych :)
FF Napisano 12 Luty 2010 Autor Napisano 12 Luty 2010 Sesja się skończyła (mam nadzieje) wiec można coś porobić.
plasti Napisano 12 Luty 2010 Napisano 12 Luty 2010 cholera jasna, super ci te auta ida, powoli ale efekt genialny!!!
bbandi Napisano 12 Luty 2010 Napisano 12 Luty 2010 (edytowane) Teraz to poznałem że to Twoje mitsubiszi bo nie zmieniasz thumbala 50 razy w ciągu tygodnia:) ,ładnie idzie. Edytowane 12 Luty 2010 przez bbandi
ptaszek Napisano 13 Luty 2010 Napisano 13 Luty 2010 Oj Chlopie.. nie wiem jak moglem nie zauwazyc tego watku :) Modelowanie autek masz juz na perfekt. Pod scenke to to, czy tylko modelik? Wnetrze bedziesz trzaskal? Jak scenka to widze takie auto od boku po hopie :P
JohnZi Napisano 13 Luty 2010 Napisano 13 Luty 2010 super idzie, bardzo ladne powierzchnie:) brakuje mi tylko miejscami cut'a wokol krawedzi niektorych zeby wzmocnic rowki itp. no chyba ze zamierzasz dac wiekszego MS:)
FF Napisano 14 Luty 2010 Autor Napisano 14 Luty 2010 (edytowane) dzieki mpta - pomyślimy z tym hopem;) fajny pomysł johnzi - wszedzie chyba juz niestety jest cut, oprocz miejsca przy lusterku chyba tylko minimalny update walentynkowy, powoli teraz idzie bo już same niefajne rzeczy zostały Edytowane 25 Kwiecień 2010 przez FF
3D man Napisano 16 Luty 2010 Napisano 16 Luty 2010 A jak osiągnąłeś efekt tak ładnie wygładzonej karoserii? Mi zawsze po mesh smooth sie brzydko gnie...
Rekomendowane odpowiedzi