Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

witam

dawno nic nie pokazywałem w tym dziale wiec stwierdziłem że trzeba coś z tym zrobić. Dawno też nic nie robiłem for fun.

tak to wyglądało przed ms:

evo06.th.jpg

tak wyglada teraz:

evo09.th.jpg

evo09siata.th.jpg

evo10.th.jpg

a tak fela (teraz jak bym ja zaczynał to bym troche inaczej zrobił ale juz mi sie nie chce, jak ilość "szprych" nie jest wielokrotnością ilości śrub to nic przyjemnego):

evo11.th.jpg

Pozdrawiam.

• Odpowiedzi 19
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Kubajaniak - łap siate:

evo06siata.th.jpg

bbandi - chciałem jakieś WRC zrobić ale nie mogę żadnych fajnych referencji znaleźć.

Napisano

bardzo dobry modeling. widać że taki pozostanie do końca, tylko dlaczego nie evo VIII?;) i nie bądź żyła. pokaż więcej siatek:)

mam tylko nadzieję że krawędzie są prowizoryczne bo wyglądają jak wyciśnięte łebkiem zapałki w glinie. ale patrząc na resztę zakładam że to chwilowe

Napisano

dzieki

polka dot - chyba jednak będę musiał Cie zawieść bo te krawędzie sa już zrobione i nie wiem jak bym miał je teraz poprawić nie robiąc ich od nowa a poza tym wydaje mi sie że są dobre.

Napisano

Dzieki

up, ze światłem jest wiecej roboty niż sie spodziewałem, raczej za szybko szło nie bedzie bo sesja coraz bliżej.

evo17.th.jpg

evo19.th.jpg

evo18.th.jpg

pozdrawiam.

Napisano

Skoro fajter ma sesję to proponuję zamknąć temat i dać autorowi blocka na miech :D Musi się przygotować do sesji, więc nie będzie dalej psuć modelu i demotywować innych :)

Napisano (edytowane)

Teraz to poznałem że to Twoje mitsubiszi bo nie zmieniasz thumbala 50 razy w ciągu tygodnia:) ,ładnie idzie.

Edytowane przez bbandi
Napisano

Oj Chlopie.. nie wiem jak moglem nie zauwazyc tego watku :)

Modelowanie autek masz juz na perfekt.

Pod scenke to to, czy tylko modelik? Wnetrze bedziesz trzaskal?

Jak scenka to widze takie auto od boku po hopie :P

Napisano

super idzie, bardzo ladne powierzchnie:) brakuje mi tylko miejscami cut'a wokol krawedzi niektorych zeby wzmocnic rowki itp. no chyba ze zamierzasz dac wiekszego MS:)

Napisano (edytowane)

dzieki

mpta - pomyślimy z tym hopem;) fajny pomysł

johnzi - wszedzie chyba juz niestety jest cut, oprocz miejsca przy lusterku chyba tylko

minimalny update walentynkowy, powoli teraz idzie bo już same niefajne rzeczy zostały

evo24.th.jpg

Edytowane przez FF