Napisano 20 Grudzień 200915 l witam dawno nic nie pokazywałem w tym dziale wiec stwierdziłem że trzeba coś z tym zrobić. Dawno też nic nie robiłem for fun. tak to wyglądało przed ms: tak wyglada teraz: a tak fela (teraz jak bym ja zaczynał to bym troche inaczej zrobił ale juz mi sie nie chce, jak ilość "szprych" nie jest wielokrotnością ilości śrub to nic przyjemnego): Pozdrawiam.
Napisano 20 Grudzień 200915 l Zapowiada się ciekawie :) Mógłbyś pokazać siatkę przed MS? Bardzo mnie ciekawi jak wygląda.
Napisano 20 Grudzień 200915 l No nieźle nieźle, też lubie to auto:), w dircie grałem,...może wersje WRC?:)...
Napisano 20 Grudzień 200915 l Autor Kubajaniak - łap siate: bbandi - chciałem jakieś WRC zrobić ale nie mogę żadnych fajnych referencji znaleźć.
Napisano 20 Grudzień 200915 l bardzo dobry modeling. widać że taki pozostanie do końca, tylko dlaczego nie evo VIII?;) i nie bądź żyła. pokaż więcej siatek:) mam tylko nadzieję że krawędzie są prowizoryczne bo wyglądają jak wyciśnięte łebkiem zapałki w glinie. ale patrząc na resztę zakładam że to chwilowe
Napisano 20 Grudzień 200915 l Poza zwyklymi czepialskimi i dodam jeszcze zbednymi uwagami to naprawde spot less! Genialna siatka Freedom
Napisano 20 Grudzień 200915 l Autor dzieki polka dot - chyba jednak będę musiał Cie zawieść bo te krawędzie sa już zrobione i nie wiem jak bym miał je teraz poprawić nie robiąc ich od nowa a poza tym wydaje mi sie że są dobre.
Napisano 21 Grudzień 200915 l oo widzę że kolejny wymiatacz pokazuje swój model :) ładnie ładnie, krawędź boczna może i za ostra ale i tak jest dobrze powodzenia
Napisano 15 Styczeń 201015 l Autor Dzieki up, ze światłem jest wiecej roboty niż sie spodziewałem, raczej za szybko szło nie bedzie bo sesja coraz bliżej. pozdrawiam.
Napisano 15 Styczeń 201015 l Skoro fajter ma sesję to proponuję zamknąć temat i dać autorowi blocka na miech :D Musi się przygotować do sesji, więc nie będzie dalej psuć modelu i demotywować innych :)
Napisano 12 Luty 201015 l Teraz to poznałem że to Twoje mitsubiszi bo nie zmieniasz thumbala 50 razy w ciągu tygodnia:) ,ładnie idzie. Edytowane 12 Luty 201015 l przez bbandi
Napisano 13 Luty 201015 l Oj Chlopie.. nie wiem jak moglem nie zauwazyc tego watku :) Modelowanie autek masz juz na perfekt. Pod scenke to to, czy tylko modelik? Wnetrze bedziesz trzaskal? Jak scenka to widze takie auto od boku po hopie :P
Napisano 13 Luty 201015 l super idzie, bardzo ladne powierzchnie:) brakuje mi tylko miejscami cut'a wokol krawedzi niektorych zeby wzmocnic rowki itp. no chyba ze zamierzasz dac wiekszego MS:)
Napisano 14 Luty 201015 l Autor dzieki mpta - pomyślimy z tym hopem;) fajny pomysł johnzi - wszedzie chyba juz niestety jest cut, oprocz miejsca przy lusterku chyba tylko minimalny update walentynkowy, powoli teraz idzie bo już same niefajne rzeczy zostały Edytowane 25 Kwiecień 201014 l przez FF
Napisano 16 Luty 201015 l A jak osiągnąłeś efekt tak ładnie wygładzonej karoserii? Mi zawsze po mesh smooth sie brzydko gnie...