Kruku Napisano 23 Grudzień 2009 Napisano 23 Grudzień 2009 Witam wszystkich! Na początek chciałem korzystając z okazji życzyć wesołych świąt ;] Następnie zaprezentować postać do moda TEAR nad którą już od jakiegoś czasu siedzę. 5384 Tri Finalnie mam zamiar dodać parę elementów ubrania które engine będzie sobie sam dopasowywał, na razie jest postać i pierwsza bazowa wersja kolorystyczna ale tego będą jeszcze warianty.Powoli będę dawał updaty. Textury oryginalnie 2048 (najbardziej żałuje że nie zrobiłem symetrii ;/ ale za późno zdałem sobie z tego sprawę :3 ). POZDRO.
Gość Morte Napisano 23 Grudzień 2009 Napisano 23 Grudzień 2009 Fajny potworek, ladny tex, aczkolwiek zupelnie nie pasi mi rejon lokcia.. noz burzy mi odbior calosci.
F/X Napisano 26 Grudzień 2009 Napisano 26 Grudzień 2009 Modelik mi sie bardzo podoba. Niby humanoid ale ma ciekawe proporcje, jakies takie inne. Textura przeciwnie. Nie za bardzo wiem jaka jest faktura tej skory i wyglada troche jak malowana pastelami.
Trybal Napisano 27 Grudzień 2009 Napisano 27 Grudzień 2009 Wykorzystam cytat kolegi "Wykonanie bardzo dobre, ale design słaby" :P
Kruku Napisano 30 Grudzień 2009 Autor Napisano 30 Grudzień 2009 Dzięki za komenty ;] ,trzeba ćwiczyć i ćwiczyć :3. Daje jeszcze sculpty.
Bruneq Napisano 30 Grudzień 2009 Napisano 30 Grudzień 2009 troche zroznicuj kolorystyke i wyostrz ja, teraz wyglada troche betonowo. Mi osobiscie design postaci sie nie podoba, ale ja sie na postaciach nie znam:) ten mod to na silniku HL??
Trybal Napisano 30 Grudzień 2009 Napisano 30 Grudzień 2009 Zęby mi się tylko podobają. Jeszcze raz wytykam dizajn :P
_-MADMAN-_ Napisano 7 Styczeń 2010 Napisano 7 Styczeń 2010 Wygląda betonowo, bo ma nałożony detal złożony z szumu i zarysowań - co na mięśniach/organice w ogóle nie występuje. Szramy są zaczerwienione/osiniaczone i rozciągają się - skóra jest elastyczna. Tutaj mamy delikatne ryski jak na betonie. Jeśli to mają być blizny - to muszą być lekko wypukłe i jaśniejsze/sine. Design wkurza (mnie osobiście) bo miesza się mocna stylizacja bioder, łokci (exp) z realistycznym rozmieszczeniem mięśni etc. Kwestia gustu. Widziałem model na GA - miło widzieć, iż jest tam jeszcze ktoś z polski ;) Regards, Mad
Rekomendowane odpowiedzi