XaoC Napisano 4 Styczeń 2010 Share Napisano 4 Styczeń 2010 Witam:) Znowu przypadkowo wcisnąłem jakiś skrót (w okolicach lewego alt i ctrl:P) i cały mój obiekt w viewportach zmienił kolor na podejrzany róźowy (w renderach jest normalnie). Co to jest? Jak to wyłączyć? Do czego to służy? Byłbym wdzięczny za odpowiedź, bo nie chcę traktować tego jako "drobny problemik", bo często rozwijają się wtedy większe problemy i nie raz trzeba ładować save'y sprzed kilku dni:P Oto ten dziwny róź: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wesol Napisano 4 Styczeń 2010 Share Napisano 4 Styczeń 2010 nie pamiętam jak to leciało w XP ale skasuje w C:\Documents and Settings\XXXXX\dane apliakcyjne katalog maxa (kasować nie musisz,t lepiej zmienić) i sprawdź czy to od ustawień maxa. w viscie i 7 jest roaming i local w xp jest tez coś podobnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hynol Napisano 4 Styczeń 2010 Share Napisano 4 Styczeń 2010 Raczej nie kasuj tego katalogu, bo sobie licencję usuniesz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 4 Styczeń 2010 Share Napisano 4 Styczeń 2010 Nie ma to jak niedźwiedzia przysługa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robertus Napisano 4 Styczeń 2010 Share Napisano 4 Styczeń 2010 Skrótu nie znam ale chyba ci się przełączyło "display color" w prawym panelu "display". Zakładka z ikona monitorka z figurami geometrycznymi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wesol Napisano 4 Styczeń 2010 Share Napisano 4 Styczeń 2010 to sorry:D , nie chciałem, prawie napisałem żebyś nie kasował tylko zmienił nazwę katalogu :P kiedyś usuwałem i nic z licencja nie zrobiłem, tzn licencja nadal była :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XaoC Napisano 6 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 6 Styczeń 2010 Okazalo sie, ze po restarcie maxa wszystko wrocilo do porzadku:) nie musialem nic nigdzie grzebac i zmieniac, ale dzieki za odp:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi