Skocz do zawartości

architektura wnętrz- białe mieszkanie

piotr kura

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 10
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Troszke szaro jak na biale wnetrze, mogłeś pobawić się troszkę światłem w takim wnetrzu, bo narazie jest nudno niestety przez jednolity kolor światła. Pamiętaj ze światło padające z otoczenia ma kilka ciekawych barw, które można wykorzystać, by wizualizacja wyglądała jeszcze ładniej. Projekt wnętrza fajny gdyby modele były lepszej jakości ciekawiej by wyszło. I ziarno. Chociaż nie jest źle jest spoko :)

Pozdrawiam

1 wizualizacja najlepsza, później niestety coraz gorzej.

Co do samego projektu - mocno cienki. O ile szafki w kuchni wyglądają jeszcze ok, to próba kontynuacji (jak rozumiem) w "salonie" i "pokoju jadalnym" woła moim skromnym zdaniem o pomstę do nieba. Lubię biel (wizki hcpitera np bardzo mi przypadają do gustu), ale tu jest szaro, ponuro, nijako.

Miało być designersko. Rozumiem fascynację nowoczesną architekturą itp, ale ten projekt niestety do takich nie należy. Nie funkcjonalnie (czemu mają służyć te "szpary" między szafami a ścianą w sam raz żeby się zbierał w nich kurz? - np "salon" ?)

Biel jest ładna sama w sobie (vide Tadao Ando i jego projekty) ale nie rozumiem czemu ma służyć ustawienie 2 sof na przeciw siebie w pokoju w którym poza nimi praktycznie nic niema? Mam siedzieć na sofie i gapić się na białą schnącą farbę - mało fascynujące.

Ja jestem na nie.

pozdrawiam - Loki

szkoda że całość nie jest utrzymana bardziej w klimacie 1 wizualizacji.

Kurcze, moim zdaniem te udziwnione geometryczne zabudowy w żaden sposób się nie bronią. Ani same w sobie, ani w połączeniu z resztą mieszkania. Projekt - zdecydowane nie ;)

Co do wizek to nie powalają, ale też nie są zle. Ot takie średniaki. Główne zarzuty podał hcpiter - kolor, kolor, kolor. Biel nigdy nie jest biała. Ziarno nawet mi nie przeszkadza, bardziej miejscami plamy od GI. Warto by było wyprostować walące się piony.