Dobry Pasterz Napisano 17 Wrzesień 2013 Share Napisano 17 Wrzesień 2013 Fajny up. Co do ostatniego to brakuje mi trochę takiego nasyconego światła, które tak fajnie przebijałoby się przez materiał np. we wnętrze parasola, czy też na straganach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 17 Wrzesień 2013 Share Napisano 17 Wrzesień 2013 fajne pracki, szczególnie husarzy mi sie podobają :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wildheadache Napisano 17 Wrzesień 2013 Autor Share Napisano 17 Wrzesień 2013 (edytowane) WWWoj, Dobry Pasterz - dzięki! Zarzucam jeszcze szybkiego szkicora z dzisiaj. Pozdr. Edytowane 17 Wrzesień 2013 przez wildheadache Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morbid Karbid Napisano 17 Wrzesień 2013 Share Napisano 17 Wrzesień 2013 (edytowane) Ci jeźdźcy są świetni. Obrazek jest o (nie obraź się) dwa poziomy wyżej niż inne które tu prezentujesz. A tak przy okazji. Robienie blueprinta tej panny do Wiedźmina to już sztuka dla sztuki (nie czytaj tego jako zarzutu do siebie :) To tylko moje przemyślenie). Przecież ona i tak była skanowana, a informacja dotycząca ubrań jest tu bardzo nieprecyzyjna. Więcej można wyczytać z kolorowego konceptu, który i tak trzeba umiejętnie zinterpretować. Ciekaw jestem co na to by powiedział Nes. Edytowane 17 Wrzesień 2013 przez Morbid Karbid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wildheadache Napisano 23 Czerwiec 2014 Autor Share Napisano 23 Czerwiec 2014 Srogi kawał czasu mnie tu nie było zatem nadrabiam zaległość kilkoma artami. Morbid Karbid - ostro spóźnione dzięki za powyższą wrzutę ;) Mimo wszystko żeby nie pozostawić tematu bez odp. - odnośnie blueprintów - było w opisie zlecenia to trzasnąłem, a czy się przydało - nie wiem, powątpiewam :) Dwie pracki dziubane dla siebie: Postać do Shadowrun Run&Gun Postacie do Pathfindera I na zagryche kilka spidów: Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
perishable Napisano 23 Czerwiec 2014 Share Napisano 23 Czerwiec 2014 Ależ piękne! Te światła i kolory takie smaczne, a najbardziej to lubię mamuta i tego pana ze skorupiakiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiezy Napisano 25 Czerwiec 2014 Share Napisano 25 Czerwiec 2014 No no dzieje się, podobają mi się Twoje maluny! ;) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piret Napisano 26 Czerwiec 2014 Share Napisano 26 Czerwiec 2014 Dobrze, że wróciłeś ;) Wrzuta bardzo fajna. Podoba mi się dopracowana pierwsza praca, przemyślana, kolorystyka przyjemna. Świetne światło w speedach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wildheadache Napisano 30 Czerwiec 2014 Autor Share Napisano 30 Czerwiec 2014 perishable, Swiezy, Piret - dzięki ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi