rdo Napisano 25 Kwiecień 2004 Napisano 25 Kwiecień 2004 bardzo ciekawie sie zapowiada... czekam na więcej
Archangel Napisano 25 Kwiecień 2004 Napisano 25 Kwiecień 2004 Bardzo fajny pomysl na scenke ! Jak to zwykle na poczatku bywa trudno napisac cos wiecej....czeka na apdejty !
Szczupal Napisano 25 Kwiecień 2004 Napisano 25 Kwiecień 2004 fajne fajne przydal by sie jakis lazik(hammer :D) jak to pustynna baza. dorob jakies lamby to i piach :P. Ale powiem ze ambitny pomysl
Chris Napisano 25 Kwiecień 2004 Napisano 25 Kwiecień 2004 Narazie ładnie, ale teren troche za płaski... Proponuje dać w tle jakieś piaskowe wzgórza i będzie OK.. Pozdro!
mkk3a Napisano 27 Kwiecień 2004 Autor Napisano 27 Kwiecień 2004 mały update: zmieniłem nieco teren, dodałem wzgórza w tle i trochę kamyczków, 2 karabiny M-249 SAW i kilka innych szczególików.
mkk3a Napisano 27 Kwiecień 2004 Autor Napisano 27 Kwiecień 2004 mam też małe pytanko: jak polecacie oteksturować teren? teren ma być zróżnicowany (kamienisty, piaszczysty, ślady po samochodach itp.). czy jedyna metoda to zrobienie jedenj gigantycznej tekstury i nałożenie jej na teren? jesli tak to 2048x2048 to minimum a to dość duży pliczek i jeszcze 2. render:
kozioo Napisano 27 Kwiecień 2004 Napisano 27 Kwiecień 2004 Ja bym to compositem, albo mixem zrobił. Na dół proceduralnymi zroibć piasek i kamienie, a na to mapke ze śladami kół i innymi takimi detalami:)
DarkStar Napisano 28 Kwiecień 2004 Napisano 28 Kwiecień 2004 Fajne, tylko tych kamycznów troszkę za dużo. Co do texturowania to najepiej (oczywiście moim skromnym zdaniem) zrobić kilka texturek (chba że rozdzielczość 2048x2048 Cię nie przeraża)
Predator Napisano 28 Kwiecień 2004 Napisano 28 Kwiecień 2004 jak juz kilku poprzednikow wspomnialo ciekawe co z tego wyjdzie poczatek jak to poczatek w kazdej pracy zobaczymy jak to bedzie wygladalo w finalej wersji
mkk3a Napisano 3 Maj 2004 Autor Napisano 3 Maj 2004 wstępnie oteksturowane, na razie widzę że jeszcze teren w tle muszę poprawić jeśli kogoś interesuje jaką broń jest widoczna na screenach to już piszę, że to jest M-249 SAW
mkk3a Napisano 3 Maj 2004 Autor Napisano 3 Maj 2004 może ktoś ma pomysł, jak może wyglądać ten mały budynek po lewej stronie? fotki mile widziane
zipper Napisano 3 Maj 2004 Napisano 3 Maj 2004 chcialem sie czepiac na poczatku tych kamieni ... bo wiadomo ...wojsko ... to dyscyplina ... i zolnieze nie pozwoliliby sobie na takie kamyczki na terenie bazy ... ale z tego co widze po teksturkach ... to ta baza jest taka lekko opuszczona (niezadbana) :) wiec sie czepial nie bede ... pozdro ... ciekawe co z tego wyskrobiesz
Rekomendowane odpowiedzi