Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Yoyoyo.

Kope czasu ;)

Ostatnio jakos znalazlem chwilke i zaczalem porzadkowac moj burdel na tych dziesiatkach dyskow po miliardy tera :P. Sam sie zdziwilem, ze takie jakies dziwne rzeczy zaczalem znajdywac ze az sie za glowe zlapalem. Dotarlem do ostatnich szpargalow co robilem i stwierdzilem ze skoro studio padlo, projekt zabrali nie wiada gdzie, i minelo juz praktycznie ponad rok, nikt nie powinien mnie zlinczowac jak pokarze to co udalo mi sie znalezc. Nie wiele tego, ale a noz widelec komus sie przyda czy cos. W sumie sam sie zastanawiam czemu pokazuje takiego dyskowego grave diggera ale co mi tam. Przynajmniej dam znac, ze zyje i mam sie dobrze ;)

Screeny pochodza z Star Wars : Battlefront3. Koncepty z SW:BF4. Usiluje znalezc jeszcze jakies smieci z TimeSplitters IV, ale narazie jest 1:0 dla dyskow :P

Mam nadzieje ze milego ogladania ;)

http://img685.imageshack.us/gal.php?g=25258829.jpg

• Odpowiedzi 10
  • Wyświetleń 2,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

bardzo ładne prace ale chciałbym w końcu zobaczyć ukończonego ził :D

Napisano

hej porasz, fajne ale widzialem lepsze w twoim wykonaniu ;p ale jak mowisz ze grave digger to rozumiem. milo zobaczyc ze zyjesz :)

Napisano

dobrze Cie widziec, my master. wakacje sie udaly ? cool. czas wrocic do zycia ;D

ps. czekam (Y - raczej juz wszsycy) na tego ZILa :D gogo

Napisano

Jacko jak zawsze szczery :D no wsumie jak bym tam latal gdzies wewnacz nie wiedzial bym co i jak, strasznie zakrecone i nieprzejzyste :D ale moze nie o to tu chodzi :D probowalem byc mniej dosadny hehe pozdro!

Napisano

E nie jednak przyjrzalem sie jeszcze raz i razem z Chrystianem doszlismy ze wsumie przejrzyste trza sie wczuc w klimat!

Napisano

toś tera głęboko wlazł :!o

Dla mnie nie te klimaty...i wogule z daleka wygląda oldskulowo :)

Ale jak sie bliżej przyjrzeć to troche detalu na jest naciśnięte.

Co to za engine jest ? Coś mało fps :!o

Miło, że od czasu do czasu sie coś pokazuje z leveldesign'u a nie tylko postacie.

Nic tylko czekać na więcej.

Napisano
  • Autor

Tak dla wyjasnienia sa to prace ze studia dla ktorego pracowalem ponad rok temu, sam level ma z 2 lata. Z reszta nie dosc, ze juz tam nie pracuje to i samego studia juz nie ma ;O

Mialybyc 3 fazy robienia tego lvl, ja skonczylem na 1'wszej, a nie dotarl finalnie do 2 :P Takze ... no siedzi i zawija :P

A jak tam LOnGADIN sie czuje ??:P