Por@szek Napisano 21 Styczeń 2010 Share Napisano 21 Styczeń 2010 Yoyoyo. Kope czasu ;) Ostatnio jakos znalazlem chwilke i zaczalem porzadkowac moj burdel na tych dziesiatkach dyskow po miliardy tera :P. Sam sie zdziwilem, ze takie jakies dziwne rzeczy zaczalem znajdywac ze az sie za glowe zlapalem. Dotarlem do ostatnich szpargalow co robilem i stwierdzilem ze skoro studio padlo, projekt zabrali nie wiada gdzie, i minelo juz praktycznie ponad rok, nikt nie powinien mnie zlinczowac jak pokarze to co udalo mi sie znalezc. Nie wiele tego, ale a noz widelec komus sie przyda czy cos. W sumie sam sie zastanawiam czemu pokazuje takiego dyskowego grave diggera ale co mi tam. Przynajmniej dam znac, ze zyje i mam sie dobrze ;) Screeny pochodza z Star Wars : Battlefront3. Koncepty z SW:BF4. Usiluje znalezc jeszcze jakies smieci z TimeSplitters IV, ale narazie jest 1:0 dla dyskow :P Mam nadzieje ze milego ogladania ;) http://img685.imageshack.us/gal.php?g=25258829.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 21 Styczeń 2010 Share Napisano 21 Styczeń 2010 O, żyjesz:) Wpadaj częściej:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Balon Napisano 21 Styczeń 2010 Share Napisano 21 Styczeń 2010 bardzo ładne prace ale chciałbym w końcu zobaczyć ukończonego ził :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ledyr Napisano 22 Styczeń 2010 Share Napisano 22 Styczeń 2010 hej porasz, fajne ale widzialem lepsze w twoim wykonaniu ;p ale jak mowisz ze grave digger to rozumiem. milo zobaczyc ze zyjesz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ofca Napisano 22 Styczeń 2010 Share Napisano 22 Styczeń 2010 dobrze Cie widziec, my master. wakacje sie udaly ? cool. czas wrocic do zycia ;D ps. czekam (Y - raczej juz wszsycy) na tego ZILa :D gogo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moss Napisano 22 Styczeń 2010 Share Napisano 22 Styczeń 2010 Pracki naprawde przyjemne. Milo cie widziec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty Napisano 24 Styczeń 2010 Share Napisano 24 Styczeń 2010 szczerze to bardzo slabe te screeny, nic dziwnego ze uziemili projekt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 9 Luty 2010 Share Napisano 9 Luty 2010 Jacko jak zawsze szczery :D no wsumie jak bym tam latal gdzies wewnacz nie wiedzial bym co i jak, strasznie zakrecone i nieprzejzyste :D ale moze nie o to tu chodzi :D probowalem byc mniej dosadny hehe pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 9 Luty 2010 Share Napisano 9 Luty 2010 E nie jednak przyjrzalem sie jeszcze raz i razem z Chrystianem doszlismy ze wsumie przejrzyste trza sie wczuc w klimat! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fr3d3k Napisano 9 Luty 2010 Share Napisano 9 Luty 2010 toś tera głęboko wlazł :!o Dla mnie nie te klimaty...i wogule z daleka wygląda oldskulowo :) Ale jak sie bliżej przyjrzeć to troche detalu na jest naciśnięte. Co to za engine jest ? Coś mało fps :!o Miło, że od czasu do czasu sie coś pokazuje z leveldesign'u a nie tylko postacie. Nic tylko czekać na więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Por@szek Napisano 12 Luty 2010 Autor Share Napisano 12 Luty 2010 Tak dla wyjasnienia sa to prace ze studia dla ktorego pracowalem ponad rok temu, sam level ma z 2 lata. Z reszta nie dosc, ze juz tam nie pracuje to i samego studia juz nie ma ;O Mialybyc 3 fazy robienia tego lvl, ja skonczylem na 1'wszej, a nie dotarl finalnie do 2 :P Takze ... no siedzi i zawija :P A jak tam LOnGADIN sie czuje ??:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi