mrozik26 Napisano 31 Październik 2010 Autor Share Napisano 31 Październik 2010 Przede wszystkim księżulek się nie zmieścił w kadrze i na siłę spłaszczyłeś mu łeb :D no to jeszcze gorsze jest to że mu nie zmiażdzyłem , za małe czoło mu zrobiłem : daje takie envi świeżo zmajstrowane z godzine mnie zeszło , co najcie4kawsze najpierw powstał skrawek 1/6 tego , zwiększyłem obszar roboczy i poczułem potencjał :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrozik26 Napisano 1 Listopad 2010 Autor Share Napisano 1 Listopad 2010 taki szybki robin chut :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Areien Napisano 1 Listopad 2010 Share Napisano 1 Listopad 2010 ostatnio bylem tu i az sie teraz zdziwilem ze nie pozostawilem "oh ah" po Twoim zielonym przyjacielu. swietne połączenie plamy i tego Twojego przyzwyczajenia do "koooo kooooooo kłoooooo" : ) hehehe , postacie na studium caravaggia wygladają jak lalki, kukły - imo ... z charakterem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrozik26 Napisano 7 Listopad 2010 Autor Share Napisano 7 Listopad 2010 (edytowane) Areien - Fenk ju very Much , twoja teczka super :) Tymczasem Dorzucam Braciszka Tucka :D ( mam zamiar zrobić jakaś fajną ilustracje z całą wesołą kompanią :) Edytowane 7 Listopad 2010 przez mrozik26 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrozik26 Napisano 8 Listopad 2010 Autor Share Napisano 8 Listopad 2010 Jedziemy dalije Taki cuś w dużym formacie ( a2 chyba ) Zeszło sporo czasu a w ogóle to nie było warte lepiej było masakrować jakieś szybkie szkice i takie twarzyczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kpax Napisano 8 Listopad 2010 Share Napisano 8 Listopad 2010 fajny braciszek a ta twarz dziadka tez ciekawie wyszło tylko te usta jakoś nie teges i ta dłoń jak jego to za mała pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrozik26 Napisano 8 Listopad 2010 Autor Share Napisano 8 Listopad 2010 Kpax - dłoń jest totalnie zgwałcona , za mała , słabo rozmazana ( ona miała być blisko widza ) a z braciszka jestem zadowolony w sumie :) Fenk Ju ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 8 Listopad 2010 Share Napisano 8 Listopad 2010 Wywal te dziwne kustombrasze na jakiś czas. Nie wiem po co ich używasz. Najczęściej lądują w tle i innych płaskich miejscach (a niepłaskie powierzchnie spłaszczają), które powinny być, jak nazwa wskazuje, płaskie i w tle. Wybijają sie na pierwszy plan, bo tam, gdzie ma byc detal i fokal robisz bez fikuśnych faktur. Nie nawołuję do okrąglakowego puryzmu, ale większego rozsądku i walki z podstawami, których braki tego typu zabiegi nibyzakrywają ;) Po ołówkach widać, że odrzucenie tego balasku dobrze Ci zrobi, bo ołóweczki wychodzą bardzo fajnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrozik26 Napisano 8 Listopad 2010 Autor Share Napisano 8 Listopad 2010 (edytowane) Prrrszalony - kurcze , niech cię , dobra rada ! może w ten sposób jakoś lepiej zapanuje nad kształtem bo tak to sobie jakoś "zapycham" przestrzeń i tworze sztuczne faktury fenk ju very mucha a co do używania ich to sam nie wiem , albo nie mam oczu albo poczucia estetyki lub tak jest łatwiej ( z pozoru ) Edytowane 8 Listopad 2010 przez mrozik26 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrozik26 Napisano 10 Listopad 2010 Autor Share Napisano 10 Listopad 2010 takie cuś kuźnio podobne tutaj sp minas morgul /artrage Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrozik26 Napisano 14 Listopad 2010 Autor Share Napisano 14 Listopad 2010 prośba o wskazówki do wyjścia z ślepego zaułka ( bo nie wiem już co nie ok ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 14 Listopad 2010 Share Napisano 14 Listopad 2010 Dalej jedziesz teksturkami, wypasionymi bruszami, a konstrukcja dalej na ostatnim planie. Zobacz swoje obrazki w szarościach. Dom buduje się od fundamentów, a Ty nadal tapetujesz gruzy :P Prace nie są złe, żeby nie było ;) Spędź kilka romantycznych chwil z tym tekstem :) http://max3d.pl/tutorial.php?id=98 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrozik26 Napisano 14 Listopad 2010 Autor Share Napisano 14 Listopad 2010 (edytowane) prrszalony -A to tak trośku maźnąłem texturek :>( początek był jednolitym brushem nie żadnym fikuśnym , potem troszke pojechałem ) ... Kurcze , najgorsze jest to że nie widzę nawet w czarnobieli co jest nie tak , chyba brak mi porządnych podstaw Już biorę się do czytania :) Edytowane 14 Listopad 2010 przez mrozik26 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrozik26 Napisano 4 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 4 Grudzień 2010 Odświeżanie farbek olejnych i wyzwolenie wewnętrznego demona :) | a tutaj wyngiel z głowy z natury i z zdjęć głównie bardzo szybkie szkice | + taki zombiakowaty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Kaczmarczyk Napisano 4 Grudzień 2010 Share Napisano 4 Grudzień 2010 Częściej wyzwalaj tego demona bo świetnie Ci ten olej wyszedł. Szybkie szkice też soczyste, szczególnie ten koleś co pali szluga. Przypomina mi klimatem i twarzą Witkacego czy Hłaskę. ;) W cyfrowym jeszcze duużo pracu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emmilius Napisano 4 Grudzień 2010 Share Napisano 4 Grudzień 2010 No w oleju żeś zaszalał. Fajnie pustynia przechodzi w wzburzone morze. W szkicach czasem proporcje zachwiane ale ogół utrzymany w pozytywnym tonie. Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrozik26 Napisano 18 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 18 Grudzień 2010 taki olej nowy , kurcze nie mogę go uchwycić dobrze aparatem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piret Napisano 18 Grudzień 2010 Share Napisano 18 Grudzień 2010 olej z postu #62: bardzo mi się podobają kolory, zgrabnie przechodzą przez siebie, przyjemne i lekkie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
serio Napisano 18 Grudzień 2010 Share Napisano 18 Grudzień 2010 Łeb z dziurą, mnich spoko..lecisz dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi