Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano
  • Autor
Przede wszystkim księżulek się nie zmieścił w kadrze i na siłę spłaszczyłeś mu łeb :D

no to jeszcze gorsze jest to że mu nie zmiażdzyłem , za małe czoło mu zrobiłem :

daje takie envi świeżo zmajstrowane z godzine mnie zeszło , co najcie4kawsze najpierw powstał skrawek 1/6 tego , zwiększyłem obszar roboczy i poczułem potencjał :D

envitakienuwe.jpg

• Odpowiedzi 68
  • Wyświetleń 9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

ostatnio bylem tu i az sie teraz zdziwilem ze nie pozostawilem "oh ah" po Twoim zielonym przyjacielu. swietne połączenie plamy i tego Twojego przyzwyczajenia do "koooo kooooooo kłoooooo" : ) hehehe , postacie na studium caravaggia wygladają jak lalki, kukły - imo ... z charakterem

Napisano
  • Autor

Areien - Fenk ju very Much , twoja teczka super :)

Tymczasem Dorzucam Braciszka Tucka :D ( mam zamiar zrobić jakaś fajną ilustracje z całą wesołą kompanią :)

brothertuck.jpg

Edytowane przez mrozik26

Napisano
  • Autor

Jedziemy dalije

Taki cuś w dużym formacie ( a2 chyba ) Zeszło sporo czasu a w ogóle to nie było warte lepiej było masakrować jakieś szybkie szkice

obraziw.jpg

i takie twarzyczki

foncdv.jpg

Napisano

fajny braciszek

a ta twarz dziadka tez ciekawie wyszło tylko te usta jakoś nie teges i ta dłoń jak jego to za mała

pozdrawiam

Napisano
  • Autor

Kpax - dłoń jest totalnie zgwałcona , za mała , słabo rozmazana ( ona miała być blisko widza )

a z braciszka jestem zadowolony w sumie :)

Fenk Ju !

Napisano

Wywal te dziwne kustombrasze na jakiś czas. Nie wiem po co ich używasz. Najczęściej lądują w tle i innych płaskich miejscach (a niepłaskie powierzchnie spłaszczają), które powinny być, jak nazwa wskazuje, płaskie i w tle. Wybijają sie na pierwszy plan, bo tam, gdzie ma byc detal i fokal robisz bez fikuśnych faktur. Nie nawołuję do okrąglakowego puryzmu, ale większego rozsądku i walki z podstawami, których braki tego typu zabiegi nibyzakrywają ;) Po ołówkach widać, że odrzucenie tego balasku dobrze Ci zrobi, bo ołóweczki wychodzą bardzo fajnie.

Napisano
  • Autor

Prrrszalony - kurcze , niech cię , dobra rada ! może w ten sposób jakoś lepiej zapanuje nad kształtem bo tak to sobie jakoś "zapycham" przestrzeń i tworze sztuczne faktury

fenk ju very mucha

a co do używania ich to sam nie wiem , albo nie mam oczu albo poczucia estetyki lub tak jest łatwiej ( z pozoru )

Edytowane przez mrozik26

Napisano
  • Autor

prośba o wskazówki do wyjścia z ślepego zaułka ( bo nie wiem już co nie ok )

trollikrasnale4psd.jpg

Napisano

Dalej jedziesz teksturkami, wypasionymi bruszami, a konstrukcja dalej na ostatnim planie. Zobacz swoje obrazki w szarościach. Dom buduje się od fundamentów, a Ty nadal tapetujesz gruzy :P Prace nie są złe, żeby nie było ;) Spędź kilka romantycznych chwil z tym tekstem :)

http://max3d.pl/tutorial.php?id=98

Napisano
  • Autor

prrszalony -A to tak trośku maźnąłem texturek :>( początek był jednolitym brushem nie żadnym fikuśnym , potem troszke pojechałem ) ... Kurcze , najgorsze jest to że nie widzę nawet w czarnobieli co jest nie tak , chyba brak mi porządnych podstaw

Już biorę się do czytania :)

Edytowane przez mrozik26

Napisano
  • Autor

Odświeżanie farbek olejnych i wyzwolenie wewnętrznego demona :)

obraz001cx.jpg

|

a tutaj wyngiel z głowy z natury i z zdjęć głównie bardzo szybkie szkice

|

47977912.jpg

50137090.jpg

10740668.jpg

58042383.jpg

76103198.jpg

+ taki zombiakowaty

zombiaczek.jpg

Napisano

Częściej wyzwalaj tego demona bo świetnie Ci ten olej wyszedł. Szybkie szkice też soczyste, szczególnie ten koleś co pali szluga. Przypomina mi klimatem i twarzą Witkacego czy Hłaskę. ;) W cyfrowym jeszcze duużo pracu.

Napisano

No w oleju żeś zaszalał. Fajnie pustynia przechodzi w wzburzone morze. W szkicach czasem proporcje zachwiane ale ogół utrzymany w pozytywnym tonie. Pzdr.

Napisano

olej z postu #62: bardzo mi się podobają kolory, zgrabnie przechodzą przez siebie, przyjemne i lekkie :)