adek Napisano 1 Luty 2010 Napisano 1 Luty 2010 Firma Evermotion wydała właśnie nowy zestaw modeli z serii Archmodels oznaczony numerem 73. Zestaw zawiera modele samolotów, helikopterów i pojazdów związanych z lotniskiem. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=997
eco Napisano 1 Luty 2010 Napisano 1 Luty 2010 damn - spodziewałem się renderów na poziomie Yelona z "naszego" fronta- tymczasem cienizna
trosiek Napisano 1 Luty 2010 Napisano 1 Luty 2010 z tego co mi wiadomo, to założenie tych modeli było właśnie być takimi lekko low poly. Nie są wsadzane w scenki jako coś na czym powinien się koncentrować oglądający tylko pomagają oddać pewny zamysł i ujęcia z nimi są raczej robione z daleka :)
arev Napisano 1 Luty 2010 Napisano 1 Luty 2010 Takim katalogiem to raczej niewiele osób zachęcą do kupna :] Modele jak modele - na tło w zupełności wystarczą.
eco Napisano 1 Luty 2010 Napisano 1 Luty 2010 nie chodzi mi o same modele - te są zrobione świetnie i orientuję się że mają być używane raczej jako tło w scenach ale same rendery, które mają zachęcać do zakupu płyty są średnie- a te w katalogu to już zupełnie nie trzymają poziomu do jakiego przyzwyczaił nas zespół evermotion.
piotr kura Napisano 1 Luty 2010 Napisano 1 Luty 2010 mi sie podoba przedstawienie modele tez spoko ale to wynika mocno z tematu
Ford Prefect Napisano 2 Luty 2010 Napisano 2 Luty 2010 Jeśli ktoś robi wizualizację lotniska to ideał
Rekomendowane odpowiedzi