3D man Napisano 10 Luty 2010 Share Napisano 10 Luty 2010 Jak zmniejszyć ilość vatrexów? w editeble poly. ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacry Napisano 10 Luty 2010 Share Napisano 10 Luty 2010 wcisnąć delete albo backspace? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3D man Napisano 11 Luty 2010 Autor Share Napisano 11 Luty 2010 Chodzi mi o zmniejszenie ilości A nie usunięcie!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacry Napisano 11 Luty 2010 Share Napisano 11 Luty 2010 Może się mylę ale jeżeli usuniesz część wierzchołków będzie ich mniej. Czy nie mam racji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hynol Napisano 11 Luty 2010 Share Napisano 11 Luty 2010 Chodzi o zmniejszenie ilości przy zachowaniu tej samej ilości? Polecam wydział Filozofii UJ, tam pewnie się takimi sprawami zajmują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 11 Luty 2010 Share Napisano 11 Luty 2010 :) Spróbuj Optimize. Jeśli to nie jest to czego oczekujesz, to już chyba tylko UJ zostaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3D man Napisano 14 Luty 2010 Autor Share Napisano 14 Luty 2010 To prawie to tylko chcę je potem edytować. Chodzi o to, że mam głowę, która ma strasznie dużo wierzchołków, a chcę zrobić otwieranie ust. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 14 Luty 2010 Share Napisano 14 Luty 2010 Pokaż screena z programu. Najlepsza metoda jest taka, jak napisał Bacry. Albo jeszcze lepiej ─ poprzeglądaj tutoriale o modelowaniu (głowy lub czegokolwiek). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumis Napisano 14 Luty 2010 Share Napisano 14 Luty 2010 Może ukryj te których nie dotyczy ten etap twojej pracy. I dobrze by było gdybyś w jakiś zrozumiały sposób opisał problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voyager Napisano 14 Luty 2010 Share Napisano 14 Luty 2010 [ Hide selected ] Dziękuje, dobranoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3D man Napisano 14 Luty 2010 Autor Share Napisano 14 Luty 2010 Gdyby nie to, że chce pomagać innym to dawno bym sobie usuną konto... 1. Usówanie to przecierz usówanie (nie ma już tej części obiektu) 2. Hide selected nie działa na vartexy tylko na cały obiekt. To ma być coś typu optimize tylko, żeby można je było potem przesówać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 14 Luty 2010 Share Napisano 14 Luty 2010 Po modyfikatorze optimize kliknij prawym klawiszem myszy na obiekt i wybierz "Convert to -> editable poly". Polecam zapoznanie się z zasadami polskiej pisowni i ortografii. Jesteśmy wszak w Polsce, to polskie forum i piszemy po polsku. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hynol Napisano 14 Luty 2010 Share Napisano 14 Luty 2010 Hide selected z poziomu vertexów działa na zaznaczone vertexy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3D man Napisano 15 Luty 2010 Autor Share Napisano 15 Luty 2010 No piotrek dzięki tobie, wreszcie mój problem rozwiązany - udało się! Hynol sprawdzałem to i tak to nie działa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi