Napisano 13 Luty 201015 l W związku z brakiem związku i chęci napicia się prześwietnego napoju w doborowym towarzystwie, jak i również z brakiem czasu, proponuje aby wszyscy aktualnie rezydujący w Bydzi spotkali się na piwko i pogadankę o pupie Maryni. Termin 19 lutego godzina 17:30 Eljazz, albo BuenaVista. Oczywiście do uzgodnienia i ewentualnej zmiany.
Napisano 13 Luty 201015 l wiecie jaki termin wybrac zeby mnie nie bylo!:D pozatym propozycja tylko dla gejartowcow? nalezaloby przenies do http://max3d.pl/forum/forumdisplay.php?f=121
Napisano 13 Luty 201015 l Autor Jezeli temat wypali to nie widze przeszkód aby go powtorzyc ;) Sami gejartowcy nie koniecznie, ale my to taka klika ;) tzn wy lol. A piatek dlatego ze wlasnie empeck ;)
Napisano 13 Luty 201015 l Fajnie, postaram się być. Kto mnie odwiezie do domu po wszystkim? :> Brunek, odwołaj wizytę w Zgierzu i przyjdź ;)
Napisano 13 Luty 201015 l Piwko w Zgierzu, to by było dopiero blisko, niemal na piechotę mógłbym iść (bo na rower zbyt hardkorowo) :)
Napisano 13 Luty 201015 l buehehe, na tydzien:D Paczta paczta, jaki MPK chetny :P i chcesz zebym przyszedl zebym cie do domu odwiózł
Napisano 13 Luty 201015 l a Mózg jeszcze działa..? Działa, 'artystyczna' smietanka bydzi, ponoc takie towarzycho. swoja droga, fajna knajpa, polozenie klimat, wystroj.. etc
Napisano 13 Luty 201015 l lol bys w warszawie kidys przyszedl :-) a w ogole cos bylo przez ostatni rok w wawie ? :]
Napisano 13 Luty 201015 l Działa, 'artystyczna' smietanka bydzi, ponoc takie towarzycho. swoja droga, fajna knajpa, polozenie klimat, wystroj.. etc Śmietanka jest na ciepłej XD Grill jest, potrzebna tylko benzyna żeby się roztopił.
Napisano 13 Luty 201015 l hmm...a moze w czwartek!? empk? zapewniam miejscowke na cieplej:D Sorry, noł łej.
Napisano 13 Luty 201015 l To prędzej, ale kolektyw musi się zgodzić :) Jeszcze trzeba Intoxicate powiadomić, poza nim kto jeszcze z forumowiczów jest z Bydzi? :)
Napisano 13 Luty 201015 l Autor Bro jak jest jeszcze, i kusanagi obok bydzi ale on chyba aktualnie nie przewiduje urlopu w okolicach bydzi. Ja osobiscie nie widze problemu aby przesunac o tydzien pozniej aby wszystkim pasowalo, tak samo nie widze problemu aby za jakis czas zrobic jeszcze raz ;)
Napisano 13 Luty 201015 l no i Ardeni pewnie wpadnie, bo jest na miejscu, no i od Intoxicate zgrana ekipa jest do picia. Aktualni mlodzi z Vivid i Frontsow zacne towarzycho, a co jak zjazd piwny to zjazd piwny. A... a co powiecie... 'na po wyplacie'?
Napisano 14 Luty 201015 l sepy!:P to jak za tydzien, to ja sie pisze:)ha, bede juz pewnie na nowych wlosciach:D
Napisano 14 Luty 201015 l a w ogole cos bylo przez ostatni rok w wawie ? :] byly byly chyba ze 3 jesli sie nie myle
Napisano 15 Luty 201015 l Por@sz - Twój padawan czuje się zignorowany - FOCH :D Ja jak miałbym wpadać to tylko z żoną, bo potem na fordon nie trafię... Chyba, że macie jakieś pledy na dworcu wolne.
Napisano 16 Luty 201015 l Yoo Panowie Mi tam pasuje każdy termin - na bezrobociu ma sie mnóstwo czasu ;) Dajcie też znać najlepszemu grafikowi z latającej ryby,czyli krzymasowi ;) Pozdro
Napisano 17 Luty 201015 l ło ja, ilu znajomych bede mogl dodac na naszej klasie pozniej ;) Edytowane 17 Luty 201015 l przez Bruneq
Napisano 17 Luty 201015 l Ale to miało być spotkanie gejmmejkerów, nie ogólne. Jakby ten wątek był tu od początku, nawet bym go nie zauważył.
Napisano 17 Luty 201015 l Gdzieś mi odnośnik wsiorbało ;/ Ale meeting to meeeting...tutaj myślę jest dobre miejsce i nie zginie wątek pomiędzy kolejnymi pracami. Można zamienić tytuł na game-art piwko :)
Napisano 17 Luty 201015 l Game Art jest bardzo nietypowym działem, część ludzi w ogóle poza nim nie czyta forum. Tutaj ten wątek zginie, nie tam. Edytowane 17 Luty 201015 l przez _michal
Napisano 17 Luty 201015 l empeck -> nie mysl tylko ze to twoja zasługa :P Dzieki jeszcze raz CzAk1 :)
Napisano 17 Luty 201015 l Autor Lol, cos mnie ominelo ?oO Czak przyszedl, popsul, naprawil i udaje ze nic sie nie stalo. lol