Por@szek Napisano 13 Luty 2010 Share Napisano 13 Luty 2010 W związku z brakiem związku i chęci napicia się prześwietnego napoju w doborowym towarzystwie, jak i również z brakiem czasu, proponuje aby wszyscy aktualnie rezydujący w Bydzi spotkali się na piwko i pogadankę o pupie Maryni. Termin 19 lutego godzina 17:30 Eljazz, albo BuenaVista. Oczywiście do uzgodnienia i ewentualnej zmiany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ofca Napisano 13 Luty 2010 Share Napisano 13 Luty 2010 i'm in man Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 13 Luty 2010 Share Napisano 13 Luty 2010 wiecie jaki termin wybrac zeby mnie nie bylo!:D pozatym propozycja tylko dla gejartowcow? nalezaloby przenies do http://max3d.pl/forum/forumdisplay.php?f=121 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ledyr Napisano 13 Luty 2010 Share Napisano 13 Luty 2010 spoko. Empeck nie tlumacz sie ze nie w inowrocławiu, masz byc xp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Por@szek Napisano 13 Luty 2010 Autor Share Napisano 13 Luty 2010 Jezeli temat wypali to nie widze przeszkód aby go powtorzyc ;) Sami gejartowcy nie koniecznie, ale my to taka klika ;) tzn wy lol. A piatek dlatego ze wlasnie empeck ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 13 Luty 2010 Share Napisano 13 Luty 2010 Fajnie, postaram się być. Kto mnie odwiezie do domu po wszystkim? :> Brunek, odwołaj wizytę w Zgierzu i przyjdź ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr Judym Napisano 13 Luty 2010 Share Napisano 13 Luty 2010 Piwko w Zgierzu, to by było dopiero blisko, niemal na piechotę mógłbym iść (bo na rower zbyt hardkorowo) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 13 Luty 2010 Share Napisano 13 Luty 2010 Przyjedź z Brunkiem następnym razem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 13 Luty 2010 Share Napisano 13 Luty 2010 buehehe, na tydzien:D Paczta paczta, jaki MPK chetny :P i chcesz zebym przyszedl zebym cie do domu odwiózł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly Napisano 13 Luty 2010 Share Napisano 13 Luty 2010 a Mózg jeszcze działa..? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 13 Luty 2010 Share Napisano 13 Luty 2010 no niestety do brzydgoszczy daleko :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys Napisano 13 Luty 2010 Share Napisano 13 Luty 2010 lol bys w warszawie kidys przyszedl :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ofca Napisano 13 Luty 2010 Share Napisano 13 Luty 2010 a Mózg jeszcze działa..? Działa, 'artystyczna' smietanka bydzi, ponoc takie towarzycho. swoja droga, fajna knajpa, polozenie klimat, wystroj.. etc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 13 Luty 2010 Share Napisano 13 Luty 2010 lol bys w warszawie kidys przyszedl :-) a w ogole cos bylo przez ostatni rok w wawie ? :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 13 Luty 2010 Share Napisano 13 Luty 2010 hmm...a moze w czwartek!? empk? zapewniam miejscowke na cieplej:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gomez Napisano 13 Luty 2010 Share Napisano 13 Luty 2010 Działa, 'artystyczna' smietanka bydzi, ponoc takie towarzycho. swoja droga, fajna knajpa, polozenie klimat, wystroj.. etc Śmietanka jest na ciepłej XD Grill jest, potrzebna tylko benzyna żeby się roztopił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 13 Luty 2010 Share Napisano 13 Luty 2010 hmm...a moze w czwartek!? empk? zapewniam miejscowke na cieplej:D Sorry, noł łej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 13 Luty 2010 Share Napisano 13 Luty 2010 to moze piatek za tydzien? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 13 Luty 2010 Share Napisano 13 Luty 2010 To prędzej, ale kolektyw musi się zgodzić :) Jeszcze trzeba Intoxicate powiadomić, poza nim kto jeszcze z forumowiczów jest z Bydzi? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 13 Luty 2010 Share Napisano 13 Luty 2010 nie z tylko w Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 13 Luty 2010 Share Napisano 13 Luty 2010 Whatever... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Por@szek Napisano 13 Luty 2010 Autor Share Napisano 13 Luty 2010 Bro jak jest jeszcze, i kusanagi obok bydzi ale on chyba aktualnie nie przewiduje urlopu w okolicach bydzi. Ja osobiscie nie widze problemu aby przesunac o tydzien pozniej aby wszystkim pasowalo, tak samo nie widze problemu aby za jakis czas zrobic jeszcze raz ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ofca Napisano 13 Luty 2010 Share Napisano 13 Luty 2010 no i Ardeni pewnie wpadnie, bo jest na miejscu, no i od Intoxicate zgrana ekipa jest do picia. Aktualni mlodzi z Vivid i Frontsow zacne towarzycho, a co jak zjazd piwny to zjazd piwny. A... a co powiecie... 'na po wyplacie'? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 14 Luty 2010 Share Napisano 14 Luty 2010 To Porasz nie stawia? Skoro zaproponował wypad... xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ofca Napisano 14 Luty 2010 Share Napisano 14 Luty 2010 faaaaaaktyyyyycznie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 14 Luty 2010 Share Napisano 14 Luty 2010 sepy!:P to jak za tydzien, to ja sie pisze:)ha, bede juz pewnie na nowych wlosciach:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ofca Napisano 14 Luty 2010 Share Napisano 14 Luty 2010 to moze u Ciebie ?:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 14 Luty 2010 Share Napisano 14 Luty 2010 Tak po dłuższej chwili - kolejny piątek faktycznie będzie lepszą datą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys Napisano 14 Luty 2010 Share Napisano 14 Luty 2010 a w ogole cos bylo przez ostatni rok w wawie ? :] byly byly chyba ze 3 jesli sie nie myle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Por@szek Napisano 15 Luty 2010 Autor Share Napisano 15 Luty 2010 Czyli piatek 26 luty? Git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 15 Luty 2010 Share Napisano 15 Luty 2010 no i trzeba bylo tak odrazu:P piatek 26luty pasuje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_-MADMAN-_ Napisano 15 Luty 2010 Share Napisano 15 Luty 2010 Por@sz - Twój padawan czuje się zignorowany - FOCH :D Ja jak miałbym wpadać to tylko z żoną, bo potem na fordon nie trafię... Chyba, że macie jakieś pledy na dworcu wolne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Por@szek Napisano 15 Luty 2010 Autor Share Napisano 15 Luty 2010 Ty tez jestes w bydgoszczy??oO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-hpx- Napisano 15 Luty 2010 Share Napisano 15 Luty 2010 Zawsze myślałem że z Bydzi tylko pare osób a tu patrz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 15 Luty 2010 Share Napisano 15 Luty 2010 Będzie trzeba całą knajpę zarezerwować :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 15 Luty 2010 Share Napisano 15 Luty 2010 To moze do małej pojdziemy?!:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ofca Napisano 15 Luty 2010 Share Napisano 15 Luty 2010 Mala jest dobra. Jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ledyr Napisano 15 Luty 2010 Share Napisano 15 Luty 2010 moze do Brunka nowego domu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bro Napisano 16 Luty 2010 Share Napisano 16 Luty 2010 Yoo Panowie Mi tam pasuje każdy termin - na bezrobociu ma sie mnóstwo czasu ;) Dajcie też znać najlepszemu grafikowi z latającej ryby,czyli krzymasowi ;) Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 16 Luty 2010 Share Napisano 16 Luty 2010 Dostanie polecenie służbowe :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ofca Napisano 17 Luty 2010 Share Napisano 17 Luty 2010 dzizas krajst, polowa gejmartowego swiatku max 3d z bydzi.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Por@szek Napisano 17 Luty 2010 Autor Share Napisano 17 Luty 2010 Jak Bro przyjdzie to ja dostane wpierd...... arggggh ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 17 Luty 2010 Share Napisano 17 Luty 2010 (edytowane) ło ja, ilu znajomych bede mogl dodac na naszej klasie pozniej ;) Edytowane 17 Luty 2010 przez Bruneq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 17 Luty 2010 Share Napisano 17 Luty 2010 Chłopaki...przeniosłem temat do należytego miejsca. PzDro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 17 Luty 2010 Share Napisano 17 Luty 2010 Ale to miało być spotkanie gejmmejkerów, nie ogólne. Jakby ten wątek był tu od początku, nawet bym go nie zauważył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 17 Luty 2010 Share Napisano 17 Luty 2010 Gdzieś mi odnośnik wsiorbało ;/ Ale meeting to meeeting...tutaj myślę jest dobre miejsce i nie zginie wątek pomiędzy kolejnymi pracami. Można zamienić tytuł na game-art piwko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 17 Luty 2010 Share Napisano 17 Luty 2010 (edytowane) Game Art jest bardzo nietypowym działem, część ludzi w ogóle poza nim nie czyta forum. Tutaj ten wątek zginie, nie tam. Edytowane 17 Luty 2010 przez _michal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 17 Luty 2010 Share Napisano 17 Luty 2010 Oki... Wróciło na miejscie ^_^ Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 17 Luty 2010 Share Napisano 17 Luty 2010 empeck -> nie mysl tylko ze to twoja zasługa :P Dzieki jeszcze raz CzAk1 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Por@szek Napisano 17 Luty 2010 Autor Share Napisano 17 Luty 2010 Lol, cos mnie ominelo ?oO Czak przyszedl, popsul, naprawil i udaje ze nic sie nie stalo. lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi