slim_sandman Napisano 30 Kwiecień 2004 Share Napisano 30 Kwiecień 2004 Witam wszystkich, to jest moja pierwsza praca jaką zamieszczam na forum, wykonałem ją doś dawno, ale postanowiłem ją tu wrzucic,zdaje sobie sprawe że nie jest piękna, teraz pracuje nad kolejnym pojazdem, pewnie go tu za jakiś czas wrzuce. Prosze o komentarze (i nie zjedzcie mnie odrazu za światła wiem że są do d.... , nie fajne :) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafal Napisano 30 Kwiecień 2004 Share Napisano 30 Kwiecień 2004 Faktycznie światła powiem wprost do dupy - jak przednie tak i tylne. Mnóstwo bugów przy drzwiach, nadkolach i zderzakach. Tył jakis organiczny. mozna by troche powymieniać - ale pracuj dalej - wierze że następny samochodzik bedzie duzo lepszy. Pierwsze auto zawsze wychodzi średniawo :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 30 Kwiecień 2004 Share Napisano 30 Kwiecień 2004 Czemu nie widze obrazkow?:| pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 30 Kwiecień 2004 Share Napisano 30 Kwiecień 2004 bugów jest tyle że mi sie wypisywać niechce ;) ale widać że wiesz już \"co w trawie piszczy\" i kolejne modele powinny być tylko lepsze ;) ps. pokazuj modele choćby na plane ale żeby cienie były efekt bedzie lepszy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pussik Napisano 30 Kwiecień 2004 Share Napisano 30 Kwiecień 2004 Nie jest źle, przypomina Focusa. :-) Ja tu widze tylko jeden błąd. :-) Brak ambicji na stworzenie dobrego modelu. Stać cie na wiecej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pierzak Napisano 30 Kwiecień 2004 Share Napisano 30 Kwiecień 2004 Lakier, lakier, dodaj jakis lakier zeby nie wygladalo na plastikowy samochodzik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 30 Kwiecień 2004 Share Napisano 30 Kwiecień 2004 ja tam troche bledów widzę np. koło przedniego Nadkola na tylnych drzwiach to wygląda jak by mu ktoś wjechał na przednim zderzaku jakies smieszne wygiecia , lampy nawet nie mówie cały wygląda jak z plasteliny ale sam bym tak nie umiał :P poza tym spox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empik Napisano 30 Kwiecień 2004 Share Napisano 30 Kwiecień 2004 swiatla faktycznie okropne ale wogule daj go na jakisjs planszy albo cus!! nie jest zle pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vision3d Napisano 30 Kwiecień 2004 Share Napisano 30 Kwiecień 2004 Hmm... Chciales zeby po tobie od razu nie jechac, wiec oki daruje sobie:D POwiem tylko co najbardziej razi w oczy, a mianowicie: brak wyciec na drzwi, brak chocby zarysu chlodnicy co wyglada wrecz paskudnie oraz... oki juz nic nie napisze bo mialem nie jechac po Tobie:] Pozdrawiam i zycze wytrwalosci i wiecej ambicji do stworzenia naprawde dobrego modelu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 30 Kwiecień 2004 Share Napisano 30 Kwiecień 2004 ale oponki fajne ;) tylko za dużo rowków mają i zły materiał :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empik Napisano 3 Maj 2004 Share Napisano 3 Maj 2004 heh od kiedy auta nie maja chlodnicy?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gutek Napisano 3 Maj 2004 Share Napisano 3 Maj 2004 a ja nie widze obrazków:/ Pablo nam coś nawala że tylko my nie widzimy?? slim sandam mógłbyś dac te rendery na serwer jakiś? bo chciałbym zobaczyć co to Ci wyszlo:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość o0o0 Napisano 4 Maj 2004 Share Napisano 4 Maj 2004 HEHEHE jak mogles zrobic takiego Fokusika, apropos zgadnij kto pisze :D ......... gralismy dzis w poola hehehe ,,,,,,,,,,, zreszta i tak go nie widze bo mi nie wyswietla ............ Ludziska nie jedzcie po nim jego nastepny model jest wypasniejszy TYLKO ZE TO GOLFIK :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
don_filippo Napisano 4 Maj 2004 Share Napisano 4 Maj 2004 Do gierki nawet by się nadał :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falcrum Napisano 4 Maj 2004 Share Napisano 4 Maj 2004 Trochę \"organiczny\", ale wiem jak to jest z początku...każdy przez to przechodzi... Model tak na 3+ :) Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saczek_XTRM Napisano 5 Maj 2004 Share Napisano 5 Maj 2004 jak dla mnie oponki są trochę za kanciate, ale bieżnik w miarę, reszty nie komentuję . . Pierzak widzę że się starzejesz, hihihi. . . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi