RadX Napisano 30 Kwiecień 2004 Napisano 30 Kwiecień 2004 Krzyż w ogniu. daję linka bezpośredniego do animki http://members.lycos.co.uk/radxkl1/ANI/krzyz.avi (3,3 MB) Nie ma tu dużo pracy i nawet sam nie wiem dlaczego ją zrobiłem. Wiem jedno kolor i wielkość krzyża ma znaczenie. Przepraszam za brak screenka :( ps.Jak zwyklę czysty MAX
rowr Napisano 29 Maj 2004 Napisano 29 Maj 2004 napisał Mulczas napisał bobqu no comment... masz racje... i ja sie pod tym podpisujem.Radx troszke popracuj nad tym:)
Pionier Napisano 29 Maj 2004 Napisano 29 Maj 2004 napisał rowr napisał Mulczas napisał bobqu no comment... masz racje... i ja sie pod tym podpisujem.Radx troszke popracuj nad tym:) tez sie podpisze.
kozioo Napisano 29 Maj 2004 Napisano 29 Maj 2004 Nie chce mi się bawić w cytaty, bo wątek pewnie zaraz wyląduje w koszu:] Ale się zgadzam z przedmówcami.
Orion Napisano 29 Maj 2004 Napisano 29 Maj 2004 1 No to to już przegięcie. 2 Mogłeś użyć lepszego kodeka. 3 A myślałem że 850 postów do czegoś zobowiązuje
Hikoo Napisano 29 Maj 2004 Napisano 29 Maj 2004 nie wiem co wogole chciales uzyskac, to jest po prostu marne, slabe jak grupa \"polnoc centrum poludnie\". brak mi slow...
Pierzak Napisano 30 Maj 2004 Napisano 30 Maj 2004 haa..haa :) Myślalem ze ze smiechu z krzesła spadne... Co to jest?? ile to robiles, 2 minuty? Myśle ze powinienneś wysłać to na jakiś konkurs... niech się inni też pośmieją (on offence)
RadX Napisano 6 Czerwiec 2004 Autor Napisano 6 Czerwiec 2004 Pierzak skąd wiedziałeś ilę to robiłem ? [; Zrobiłem to, żeby się oderwać od nauki (:
Rekomendowane odpowiedzi