Napisano 30 Kwiecień 200420 l Krzyż w ogniu. daję linka bezpośredniego do animki http://members.lycos.co.uk/radxkl1/ANI/krzyz.avi (3,3 MB) Nie ma tu dużo pracy i nawet sam nie wiem dlaczego ją zrobiłem. Wiem jedno kolor i wielkość krzyża ma znaczenie. Przepraszam za brak screenka :( ps.Jak zwyklę czysty MAX
Napisano 29 Maj 200420 l napisał Mulczas napisał bobqu no comment... masz racje... i ja sie pod tym podpisujem.Radx troszke popracuj nad tym:)
Napisano 29 Maj 200420 l napisał rowr napisał Mulczas napisał bobqu no comment... masz racje... i ja sie pod tym podpisujem.Radx troszke popracuj nad tym:) tez sie podpisze.
Napisano 29 Maj 200420 l Nie chce mi się bawić w cytaty, bo wątek pewnie zaraz wyląduje w koszu:] Ale się zgadzam z przedmówcami.
Napisano 29 Maj 200420 l 1 No to to już przegięcie. 2 Mogłeś użyć lepszego kodeka. 3 A myślałem że 850 postów do czegoś zobowiązuje
Napisano 29 Maj 200420 l nie wiem co wogole chciales uzyskac, to jest po prostu marne, slabe jak grupa \"polnoc centrum poludnie\". brak mi slow...
Napisano 30 Maj 200420 l haa..haa :) Myślalem ze ze smiechu z krzesła spadne... Co to jest?? ile to robiles, 2 minuty? Myśle ze powinienneś wysłać to na jakiś konkurs... niech się inni też pośmieją (on offence)
Napisano 6 Czerwiec 200420 l Autor Pierzak skąd wiedziałeś ilę to robiłem ? [; Zrobiłem to, żeby się oderwać od nauki (: