Napisano 2 Marzec 201015 l Witam, postanowiłem założyć ten oto wątek, cobym mógł tutaj pokazywać wszelakie swoje prace i poddać je właśnie Wasze krytyce i ocenie. Na początek wrzucam trochę renderów, jedne lepsze, drugie gorsze większość ma jakiś czas, najstarsza będzie miała ponad rok. Nie są poustawiane chronologicznie. Aktualnie zajmuje się twarzą i astonem, ale czasu za wiele wolnego nie mam - szkoła, uczyć się trzeba nieco ;) Pozdrawiam, mam nadzieję że się niektóre spodobają ;) Edytowane 18 Styczeń 201114 l przez lukasz1330
Napisano 2 Marzec 201015 l Autor Ano prawda, chwyt marketingowy :D, nie wiedziałem co dać, a jakoze wszyscy wołają na mnie królik odkąd pamiętam, wydało mi sie dobre :D
Napisano 29 Marzec 201015 l Autor Korzystając z dłuższego łikendu, zainspirowany Hendrixem ze złotej galerii, zabrałem się za króla blues'a, czyli BB King'a Tyle zdołałem zrobić, widzę parę błędów, ale już nie mam siły ich poprawiać. Dodaje tutaj, żeby mieć motywacje do pracy, bo ostatnio dużo zaczynam, a mało kończę :)
Napisano 1 Kwiecień 201015 l Strasznie podoba mi się renderek tych dwóch zawodników kendo ;) super pracka
Napisano 1 Kwiecień 201015 l Autor Ciesze się, że się podoba :D A tutaj kontynuacja Z rękawami będę jeszcze coś robił, na razie dałem żeby zobaczyć mniej więcej jak to będzie wyglądało. Planuje do niedzieli skończyć spodnie, butki i dłonie ;) Wszelkie sugestie mile widziane.
Napisano 9 Grudzień 201014 l Autor A tak sobie odświeżę zacząłem model dość dawno, bo jeszcze chyba podczas wakacji i nie miałem czasu skończyć, teraz wziąłem się za poprawki błędów i wygląda to tak BMW 1 coupe
Napisano 9 Grudzień 201014 l No bmw juz wyglada ladnie, pokaz siatki bo w kilku miejscach jest nierowno. Mam nadzieje ze je skonczysz :) kibicuje tym bardziej bo sam ostatnio skonczylem robic ten model :)
Napisano 9 Grudzień 201014 l Autor No właśnie sam chciałbym skończyć bez jakiegoś pośpiechu, a mogę robic to i rok, a co mi tam, tylko już tak porządnie w miarę, z jakimś wnętrzem, ładnym renderem, i tutaj liczę na waszą pomoc ;> Widze już pare krzywizn, poprawie, może jeszcze dzisiaj.
Napisano 9 Grudzień 201014 l Pierwsze co rzucilo mi sie w oczy to wglebienie pod klamka, to zrod dopiero po zageszczeniu siatki.
Napisano 9 Grudzień 201014 l Większość tych wycięć generalnie lepiej zrobić po zagęszczeniu. Sama siatka jest krzywa również przy przednim nadkolu tam gdzie zagina się wytłoczenie idące po całej linii bocznej.
Napisano 11 Grudzień 201014 l Autor Wybaczcie post pod postem, ale myślę że dość duży update, więc sobie pozwolę Edytowane 12 Grudzień 201014 l przez lukasz1330