Skocz do zawarto艣ci

Featured Replies

Napisano

Witam, postanowi艂em za艂o偶y膰 ten oto w膮tek, cobym m贸g艂 tutaj pokazywa膰 wszelakie swoje prace i podda膰 je w艂a艣nie Wasze krytyce i ocenie. Na pocz膮tek wrzucam troch臋 render贸w, jedne lepsze, drugie gorsze wi臋kszo艣膰 ma jaki艣 czas, najstarsza b臋dzie mia艂a ponad rok. Nie s膮 poustawiane chronologicznie. Aktualnie zajmuje si臋 twarz膮 i astonem, ale czasu za wiele wolnego nie mam - szko艂a, uczy膰 si臋 trzeba nieco ;)

40_xqasrn.jpg

50_xqasre.jpg

68_xqasrw.jpg

73_xqasrs.jpg

74_xqasra.jpg

131_xqasrq.jpg

138_xqasxp.jpg

152_xqasxr.jpg

161_xqasxx.jpg

166_xqasxn.jpg

170_xqasxe.jpg

227_xqasxw.jpg

249_xqasxq.jpg

273_xqasnh.jpg

Pozdrawiam, mam nadziej臋 偶e si臋 niekt贸re spodobaj膮 ;)

Edytowane przez lukasz1330

• Odpowiedzi 18
  • Wy艣wietle艅 3,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Modele spoko.

Zdziwi艂 mnie ten kr贸lik w miniaturce. To Tw贸j model?:D

Napisano
  • Autor

Ano prawda, chwyt marketingowy :D, nie wiedzia艂em co da膰, a jakoze wszyscy wo艂aj膮 na mnie kr贸lik odk膮d pami臋tam, wyda艂o mi sie dobre :D

Napisano

ooo nie 艂adnie:D

Napisano
  • Autor

Korzystaj膮c z d艂u偶szego 艂ikendu, zainspirowany Hendrixem ze z艂otej galerii, zabra艂em si臋 za kr贸la blues'a, czyli BB King'a

84_nxwnwr.jpg

Tyle zdo艂a艂em zrobi膰, widz臋 par臋 b艂臋d贸w, ale ju偶 nie mam si艂y ich poprawia膰. Dodaje tutaj, 偶eby mie膰 motywacje do pracy, bo ostatnio du偶o zaczynam, a ma艂o ko艅cz臋 :)

Napisano

Strasznie podoba mi si臋 renderek tych dw贸ch zawodnik贸w kendo ;) super pracka

Napisano
  • Autor

Ciesze si臋, 偶e si臋 podoba :D

A tutaj kontynuacja

92jpg_nnphnn.jpg

Z r臋kawami b臋d臋 jeszcze co艣 robi艂, na razie da艂em 偶eby zobaczy膰 mniej wi臋cej jak to b臋dzie wygl膮da艂o. Planuje do niedzieli sko艅czy膰 spodnie, butki i d艂onie ;)

Wszelkie sugestie mile widziane.

Napisano
  • Autor

A tak sobie od艣wie偶臋

zacz膮艂em model do艣膰 dawno, bo jeszcze chyba podczas wakacji i nie mia艂em czasu sko艅czy膰, teraz wzi膮艂em si臋 za poprawki b艂臋d贸w i wygl膮da to tak

BMW 1 coupe

129_qrarrs.jpg

130_qrarxs.jpg

131_qrarea.jpg

Napisano

No bmw juz wyglada ladnie, pokaz siatki bo w kilku miejscach jest nierowno. Mam nadzieje ze je skonczysz :) kibicuje tym bardziej bo sam ostatnio skonczylem robic ten model :)

Napisano
  • Autor

No w艂a艣nie sam chcia艂bym sko艅czy膰 bez jakiego艣 po艣piechu, a mog臋 robic to i rok, a co mi tam, tylko ju偶 tak porz膮dnie w miar臋, z jakim艣 wn臋trzem, 艂adnym renderem, i tutaj licz臋 na wasz膮 pomoc ;>

Widze ju偶 pare krzywizn, poprawie, mo偶e jeszcze dzisiaj.

133_qranqp.jpg

132_qranqh.jpg

134_qraehs.jpg

Napisano

Pierwsze co rzucilo mi sie w oczy to wglebienie pod klamka, to zrod dopiero po zageszczeniu siatki.

Napisano

Wi臋kszo艣膰 tych wyci臋膰 generalnie lepiej zrobi膰 po zag臋szczeniu. Sama siatka jest krzywa r贸wnie偶 przy przednim nadkolu tam gdzie zagina si臋 wyt艂oczenie id膮ce po ca艂ej linii bocznej.

Napisano
  • Autor

Wybaczcie post pod postem, ale my艣l臋 偶e do艣膰 du偶y update, wi臋c sobie pozwol臋

145_qxexeh.JPG

144_qxexep.JPG

143_qxexer.JPG

Edytowane przez lukasz1330

Napisano

Pierwsza pr贸ba ze zbruszem

zdecydowanie zaliczona.

Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto

Powiadomienie o plikach cookie