Napisano 2 Marzec 201015 l Witam, postanowi艂em za艂o偶y膰 ten oto w膮tek, cobym m贸g艂 tutaj pokazywa膰 wszelakie swoje prace i podda膰 je w艂a艣nie Wasze krytyce i ocenie. Na pocz膮tek wrzucam troch臋 render贸w, jedne lepsze, drugie gorsze wi臋kszo艣膰 ma jaki艣 czas, najstarsza b臋dzie mia艂a ponad rok. Nie s膮 poustawiane chronologicznie. Aktualnie zajmuje si臋 twarz膮 i astonem, ale czasu za wiele wolnego nie mam - szko艂a, uczy膰 si臋 trzeba nieco ;) 聽 聽 Pozdrawiam, mam nadziej臋 偶e si臋 niekt贸re spodobaj膮 ;) Edytowane 18 Stycze艅 201114 l przez lukasz1330
Napisano 2 Marzec 201015 l Autor Ano prawda, chwyt marketingowy :D, nie wiedzia艂em co da膰, a jakoze wszyscy wo艂aj膮 na mnie kr贸lik odk膮d pami臋tam, wyda艂o mi sie dobre :D
Napisano 29 Marzec 201015 l Autor Korzystaj膮c z d艂u偶szego 艂ikendu, zainspirowany Hendrixem ze z艂otej galerii, zabra艂em si臋 za kr贸la blues'a, czyli BB King'a 聽 聽 Tyle zdo艂a艂em zrobi膰, widz臋 par臋 b艂臋d贸w, ale ju偶 nie mam si艂y ich poprawia膰. Dodaje tutaj, 偶eby mie膰 motywacje do pracy, bo ostatnio du偶o zaczynam, a ma艂o ko艅cz臋 :)
Napisano 1 Kwiecie艅 201015 l Strasznie podoba mi si臋 renderek tych dw贸ch zawodnik贸w kendo ;) super pracka
Napisano 1 Kwiecie艅 201015 l Autor Ciesze si臋, 偶e si臋 podoba :D 聽 A tutaj kontynuacja 聽 Z r臋kawami b臋d臋 jeszcze co艣 robi艂, na razie da艂em 偶eby zobaczy膰 mniej wi臋cej jak to b臋dzie wygl膮da艂o. Planuje do niedzieli sko艅czy膰 spodnie, butki i d艂onie ;) 聽 Wszelkie sugestie mile widziane.
Napisano 9 Grudzie艅 201014 l Autor A tak sobie od艣wie偶臋 zacz膮艂em model do艣膰 dawno, bo jeszcze chyba podczas wakacji i nie mia艂em czasu sko艅czy膰, teraz wzi膮艂em si臋 za poprawki b艂臋d贸w i wygl膮da to tak BMW 1 coupe 聽
Napisano 9 Grudzie艅 201014 l No bmw juz wyglada ladnie, pokaz siatki bo w kilku miejscach jest nierowno. Mam nadzieje ze je skonczysz :) kibicuje tym bardziej bo sam ostatnio skonczylem robic ten model :)
Napisano 9 Grudzie艅 201014 l Autor No w艂a艣nie sam chcia艂bym sko艅czy膰 bez jakiego艣 po艣piechu, a mog臋 robic to i rok, a co mi tam, tylko ju偶 tak porz膮dnie w miar臋, z jakim艣 wn臋trzem, 艂adnym renderem, i tutaj licz臋 na wasz膮 pomoc ;> 聽 Widze ju偶 pare krzywizn, poprawie, mo偶e jeszcze dzisiaj. 聽
Napisano 9 Grudzie艅 201014 l Pierwsze co rzucilo mi sie w oczy to wglebienie pod klamka, to zrod dopiero po zageszczeniu siatki.
Napisano 9 Grudzie艅 201014 l Wi臋kszo艣膰 tych wyci臋膰 generalnie lepiej zrobi膰 po zag臋szczeniu. Sama siatka jest krzywa r贸wnie偶 przy przednim nadkolu tam gdzie zagina si臋 wyt艂oczenie id膮ce po ca艂ej linii bocznej.
Napisano 11 Grudzie艅 201014 l Autor Wybaczcie post pod postem, ale my艣l臋 偶e do艣膰 du偶y update, wi臋c sobie pozwol臋 聽 Edytowane 12 Grudzie艅 201014 l przez lukasz1330
Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto