lukasz1330 Napisano 2 Marzec 2010 Share Napisano 2 Marzec 2010 (edytowane) Witam, postanowiłem założyć ten oto wątek, cobym mógł tutaj pokazywać wszelakie swoje prace i poddać je właśnie Wasze krytyce i ocenie. Na początek wrzucam trochę renderów, jedne lepsze, drugie gorsze większość ma jakiś czas, najstarsza będzie miała ponad rok. Nie są poustawiane chronologicznie. Aktualnie zajmuje się twarzą i astonem, ale czasu za wiele wolnego nie mam - szkoła, uczyć się trzeba nieco ;) Pozdrawiam, mam nadzieję że się niektóre spodobają ;) Edytowane 18 Styczeń 2011 przez lukasz1330 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kakaku Napisano 2 Marzec 2010 Share Napisano 2 Marzec 2010 Modele spoko. Zdziwił mnie ten królik w miniaturce. To Twój model?:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tamyl91 Napisano 2 Marzec 2010 Share Napisano 2 Marzec 2010 Ten królik to chyba taki chwyt marketingowy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3d_operator Napisano 2 Marzec 2010 Share Napisano 2 Marzec 2010 Już chciałem napisać, że królik rewelacja ;) Pokaż siatkę ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz1330 Napisano 2 Marzec 2010 Autor Share Napisano 2 Marzec 2010 Ano prawda, chwyt marketingowy :D, nie wiedziałem co dać, a jakoze wszyscy wołają na mnie królik odkąd pamiętam, wydało mi sie dobre :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kakaku Napisano 2 Marzec 2010 Share Napisano 2 Marzec 2010 ooo nie ładnie:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz1330 Napisano 29 Marzec 2010 Autor Share Napisano 29 Marzec 2010 Korzystając z dłuższego łikendu, zainspirowany Hendrixem ze złotej galerii, zabrałem się za króla blues'a, czyli BB King'a Tyle zdołałem zrobić, widzę parę błędów, ale już nie mam siły ich poprawiać. Dodaje tutaj, żeby mieć motywacje do pracy, bo ostatnio dużo zaczynam, a mało kończę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
apeq Napisano 1 Kwiecień 2010 Share Napisano 1 Kwiecień 2010 Strasznie podoba mi się renderek tych dwóch zawodników kendo ;) super pracka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz1330 Napisano 1 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 1 Kwiecień 2010 Ciesze się, że się podoba :D A tutaj kontynuacja Z rękawami będę jeszcze coś robił, na razie dałem żeby zobaczyć mniej więcej jak to będzie wyglądało. Planuje do niedzieli skończyć spodnie, butki i dłonie ;) Wszelkie sugestie mile widziane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz1330 Napisano 9 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 9 Grudzień 2010 A tak sobie odświeżę zacząłem model dość dawno, bo jeszcze chyba podczas wakacji i nie miałem czasu skończyć, teraz wziąłem się za poprawki błędów i wygląda to tak BMW 1 coupe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek.m Napisano 9 Grudzień 2010 Share Napisano 9 Grudzień 2010 No bmw juz wyglada ladnie, pokaz siatki bo w kilku miejscach jest nierowno. Mam nadzieje ze je skonczysz :) kibicuje tym bardziej bo sam ostatnio skonczylem robic ten model :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz1330 Napisano 9 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 9 Grudzień 2010 No właśnie sam chciałbym skończyć bez jakiegoś pośpiechu, a mogę robic to i rok, a co mi tam, tylko już tak porządnie w miarę, z jakimś wnętrzem, ładnym renderem, i tutaj liczę na waszą pomoc ;> Widze już pare krzywizn, poprawie, może jeszcze dzisiaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek.m Napisano 9 Grudzień 2010 Share Napisano 9 Grudzień 2010 Pierwsze co rzucilo mi sie w oczy to wglebienie pod klamka, to zrod dopiero po zageszczeniu siatki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smoku Napisano 9 Grudzień 2010 Share Napisano 9 Grudzień 2010 Większość tych wycięć generalnie lepiej zrobić po zagęszczeniu. Sama siatka jest krzywa również przy przednim nadkolu tam gdzie zagina się wytłoczenie idące po całej linii bocznej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz1330 Napisano 10 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 10 Grudzień 2010 Poprawka, lepiej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz1330 Napisano 11 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 11 Grudzień 2010 (edytowane) Wybaczcie post pod postem, ale myślę że dość duży update, więc sobie pozwolę Edytowane 12 Grudzień 2010 przez lukasz1330 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz1330 Napisano 18 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 18 Styczeń 2011 Pierwsza próba ze zbruszem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 19 Styczeń 2011 Share Napisano 19 Styczeń 2011 niezłe niezłe:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość fishinthewater Napisano 22 Styczeń 2011 Share Napisano 22 Styczeń 2011 Pierwsza próba ze zbruszem zdecydowanie zaliczona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi