fps Napisano 5 Marzec 2010 Napisano 5 Marzec 2010 (edytowane) Wiem, że nie jest to jakiś spektakularny news, ale kronikarski obowiązek każe poinformować Szanownych Kolegów: "Wujek" otrzymał nagrodę dla najlepszego filmu niezależnego na 13. Międzynarodowym Festiwalu Filmowym w Jeleniej Górze. http://www.pisf.pl/pl/kinematografia/news/wyniki-13-miedzynarodowego-festiwalu-filmowego-zoom-zblizenia-2010 Edytowane 5 Marzec 2010 przez fps
fps Napisano 5 Marzec 2010 Autor Napisano 5 Marzec 2010 Wielkie dzięki, chłopaki! Planuję umieścić Wuja online, ale chcę cierpliwie poczekać, aż jego krótki żywot festiwalowy dobiegnie naturalnego końca. Co wydarzy się pewnie ... za jakieś 2-3 miesiące, czyli stypa w samym środku wiosny jak znalazł ;) Swoją drogą Traitor, ostatnio widziałem twój film na liście kandydatów do nagrody na Polish Film Festival in Los Angeles. Gratulacje! Choć nutka zazdrości drży w mym głosie, bo Wuj na zachodnie wybrzeże zaproszony nie został :P Keep good job!
fps Napisano 5 Marzec 2010 Autor Napisano 5 Marzec 2010 He, dzięki biglebowsky - nawet ukułem na tę okazję pewien oksymoron "autor oficjalnie niezależny" :D
Traitor Napisano 5 Marzec 2010 Napisano 5 Marzec 2010 fps: A dziekuje rowniez. Faktycznie zostalem bardzo milo zaskoczony. Co wiecej, nie mam pojecia skad szanowni organizatorzy wzieli do mnie numer telefonu 2 dni po premierze filmu:)
fps Napisano 6 Marzec 2010 Autor Napisano 6 Marzec 2010 Traitor: Ja się akurat nie dziwię: mało który short zdobył taką popularność w tak krótkim czasie. Powodzenia na festiwalu!
hcpiter Napisano 6 Marzec 2010 Napisano 6 Marzec 2010 To w Jeleniej Gorze odbywają się jakieś festiwale i do tego filmowe ? ;) Gratulacje !
Gość Gosc Napisano 6 Marzec 2010 Napisano 6 Marzec 2010 no czekamy z niecierpliwoscia na premiere online :D gratki!
zagloowka Napisano 6 Marzec 2010 Napisano 6 Marzec 2010 mnie osobiście ten film (cały) nie przypadł do gustu między innymi z powodu lektora ale nie tylko
fps Napisano 8 Marzec 2010 Autor Napisano 8 Marzec 2010 Dziękuję wszystkim za dobre słowa i za pierwszą recenzję również ;) Film będzie dostępny online już niedługo i na pewno dowiecie się o tym jako pierwsi. Przy okazji: dziś dostałem wiadomość, że "Wujek" został nominowany do przyszłorocznej nagrody Polskiego Kina Niezależnego im. Jana Machulskiego. W tym roku o nagrodę w kategorii animacja walczyć będzie m.in. "BUG’S RACE" Ani Jurkiewicz i Andrzej Ellerta. Trzymam kciuki!
Gość i-riss Napisano 8 Marzec 2010 Napisano 8 Marzec 2010 gratuluję, trailer zapowiada niezłą jatkę ;)
Traitor Napisano 25 Kwiecień 2010 Napisano 25 Kwiecień 2010 (edytowane) FPS: Gratuluje pierwszego miejsca na festiwalu KAN oraz kolejnej nominacji do nagrody Polskiego Kina Niezależnego im. Jana Machulskiego:) Tak jak juz mowilem, zbierasz nagrody jak kombajn:) Edytowane 25 Kwiecień 2010 przez Traitor
fps Napisano 26 Kwiecień 2010 Autor Napisano 26 Kwiecień 2010 Wielkie dzięki, Traitor! Szkoda że nie udało mi się być wczoraj we Wrocławiu... A ten kombajn to raczej już się najeździł, staruszek - trza go wstawić do garażu. Żywot festiwalowy "Wujka" właśnie dobiega końca - jeszcze tam gdzieś go pokazują (teraz na Imagine w Amsterdamie), ale generalnie to już emerytura. Trzeba zakasać rękawy i nowe robić! :D
Rekomendowane odpowiedzi