Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Wielkie dzięki, chłopaki!

Planuję umieścić Wuja online, ale chcę cierpliwie poczekać, aż jego krótki żywot festiwalowy dobiegnie naturalnego końca. Co wydarzy się pewnie ... za jakieś 2-3 miesiące, czyli stypa w samym środku wiosny jak znalazł ;)

Swoją drogą Traitor, ostatnio widziałem twój film na liście kandydatów do nagrody na Polish Film Festival in Los Angeles. Gratulacje! Choć nutka zazdrości drży w mym głosie, bo Wuj na zachodnie wybrzeże zaproszony nie został :P

Keep good job!

Napisano

fps: A dziekuje rowniez. Faktycznie zostalem bardzo milo zaskoczony. Co wiecej, nie mam pojecia skad szanowni organizatorzy wzieli do mnie numer telefonu 2 dni po premierze filmu:)

Napisano

Traitor: Ja się akurat nie dziwię: mało który short zdobył taką popularność w tak krótkim czasie. Powodzenia na festiwalu!

Napisano

no czekamy z niecierpliwoscia na premiere online :D gratki!

Napisano

Dziękuję wszystkim za dobre słowa i za pierwszą recenzję również ;)

Film będzie dostępny online już niedługo i na pewno dowiecie się o tym jako pierwsi.

Przy okazji: dziś dostałem wiadomość, że "Wujek" został nominowany do przyszłorocznej nagrody Polskiego Kina Niezależnego im. Jana Machulskiego.

W tym roku o nagrodę w kategorii animacja walczyć będzie m.in. "BUG’S RACE" Ani Jurkiewicz i Andrzej Ellerta. Trzymam kciuki!

Gość i-riss
Napisano

gratuluję, trailer zapowiada niezłą jatkę ;)

Napisano (edytowane)

FPS: Gratuluje pierwszego miejsca na festiwalu KAN oraz kolejnej nominacji do nagrody Polskiego Kina Niezależnego im. Jana Machulskiego:)

Tak jak juz mowilem, zbierasz nagrody jak kombajn:)

Edytowane przez Traitor
Napisano

Wielkie dzięki, Traitor! Szkoda że nie udało mi się być wczoraj we Wrocławiu...

A ten kombajn to raczej już się najeździł, staruszek - trza go wstawić do garażu. Żywot festiwalowy "Wujka" właśnie dobiega końca - jeszcze tam gdzieś go pokazują (teraz na Imagine w Amsterdamie), ale generalnie to już emerytura.

Trzeba zakasać rękawy i nowe robić! :D