redrise Napisano 8 Marzec 2010 Napisano 8 Marzec 2010 (edytowane) Witam skączyłem właśnie 1 z projektów chętnie wysłucham uwag. Oprogramowanie użyte to 3d max,vray,zbrush,Ps spytam odrazu dlaczego obrazek po wczytaniu na forum tak traci na jakosci, to normalne? Edytowane 8 Marzec 2010 przez redrise
rallyman Napisano 9 Marzec 2010 Napisano 9 Marzec 2010 polecam konto na fotosik.pl i wrzucanie prac w wątku jako obraz a nie załącznik, co do pracy nie komentuje bo jakość słaba a poza tym zupełnie nie mój klimat, pozdro
redrise Napisano 9 Marzec 2010 Autor Napisano 9 Marzec 2010 (edytowane) ok dzieki, ale i tak z tego co widze fotosik tez pogorszyl jakosc Edytowane 9 Marzec 2010 przez redrise
|ales| Napisano 9 Marzec 2010 Napisano 9 Marzec 2010 sprawdz czy przegladrka Ci nie pogarsza jakosci - ja uzywam firefox i pogarsza dopuki nie wylaczysz pewnej opcji. Obrazek troche biedny ale ja tam sie nie znam:]
Fr3d3k Napisano 9 Marzec 2010 Napisano 9 Marzec 2010 konik wyszedł świetnie-przynajmniej model, czemu go ogoliłeś ? , postać przez twarz prezentuje sie troche gorzej. Za mało emocji w tym jest imo. Konia bym postawił bardziej do pionu. I całkowicie zmienił enviro, bo te kompletnie nie pasuje. Ja bym jeszcze przy tym posiedział bo jest potencjał. pzdr !
redrise Napisano 9 Marzec 2010 Autor Napisano 9 Marzec 2010 (edytowane) no wiem właśnie ze kuleje na sierści ale zabardzo niewiem jak ja zrobić by wygladała w miarę rzeczywiście, co do enviro to taki miałem zamiar sielankowy i przekolorowany,a jeśli chodzi o postawienia konia to nie stawiam go bardziej by postać nie musiała być za bardzo przyklejona do niego. Emocje faktycznie zamało , przy następnej pracy bendę poprstu o tym pamietaj by nadać większego wyrazu . Edytowane 9 Marzec 2010 przez redrise
bakenbauer Napisano 9 Marzec 2010 Napisano 9 Marzec 2010 Nie koniecznie podnieś konia tylko jego głowe jakby rżał w góre ,to da troche emocjo Do tego przydało by mu sie siodło bo troche dziwne kon ma lejce ale reszty oprzyządzenia nie. co do postaci to zastnowił bym się nad zmianą broni np:(miecz skierowany do góry) oraz nad poprawą twarzy bo to fakt ze trzeba ją dopracować. powodzenia.
Kedzior Napisano 15 Marzec 2010 Napisano 15 Marzec 2010 Mi się ta praca bardzo podoba, oryginalna :) , choć paradoksalnie to mogło Cię zgubić, myślę, że jak zrobisz auto/czołg/vizkę to będziesz miał więcej kibiców ;)
Camel Napisano 21 Marzec 2010 Napisano 21 Marzec 2010 Z przodu koń lata z tyłu stoi :p Ładna pracka. Klimatyczna, fantastyczna. Taki klimat swojski, "mój" :)
redrise Napisano 21 Marzec 2010 Autor Napisano 21 Marzec 2010 Dzieki bardzo dolaczam jeszcze modelki z zbrusha
Rekomendowane odpowiedzi