Napisano 16 Marzec 201014 l Tygodniowy Speedpainting 85: HIDDEN PLACE Mysle ze w miare ogolny temat. Szparki, dziurki, zakamarki... ;-) Regulamin: * Czas malowania: 1,5 h. * Technika dowolna, cyfrowa bądź tradycyjna. * Prace umieszczamy w tym wątku. * Dłuższy bok umieszczonej pracy nie może przekroczyć 900 px. Pełna rozdzielczość w postaci linku. * Jedna osoba może umieścić dowolną ilość prac ale tylko jedną z nich poddać głosowaniu. Pracę pod głosowanie należy wskazać maks. dzień przed zakończeniem, jeżeli tak się nie stanie zostanie wybrana pierwsza praca jaka została umieszczona. * czas sondy 3 dni. Nagrody: * Wybór kolejnego tematu. * Rekomendacja na stronie głównej serwisu. * Umieszczenie pracy w galerii. ZAKOŃCZENIE SESJI: 24.03.2010 (środa) godz. 23:59. SONDA: od 25.03 do 28.03 (3 dni) Edytowane 16 Marzec 201014 l przez Drakula
Napisano 16 Marzec 201014 l Fajny temat, ale czy nie można nazwać po prostu "Ukryte miejsca"? W końcu Polacy nie gęsi...
Napisano 16 Marzec 201014 l Autor Aj, to w ramach 'fali anglojezycznych tematow' na ktora juz ktos narzekal wczesniej :]
Napisano 17 Marzec 201014 l O świetny temat, może nawet sam wrzuce coś żeby zaklepać ostatnie miejsce:D
Napisano 18 Marzec 201014 l Pomyślałem, ze temat fajny, a ze do tego syrenke chcialo mi sie namalowac, to pokombinowalem i sklecilem speeda. Zostalo mi jeszcze pol godziny na poprawki, wiec jak cos to dawac!
Napisano 19 Marzec 201014 l AAaaa!! Serio! Byl taki zeszyt Tytusa Romka i Atomka...! :) Masz moj glos! :))
Napisano 22 Marzec 201014 l dtb89 - nikt tu krzyczeć nie będzie :) to taki wątek, że można wrzucić dowolny szybki badziew bez urazy dla nikogo. Witamy na forum!
Napisano 24 Marzec 201014 l Autor Zamykam edycje. Pozniejszych prac nie bierzemy pod uwage w glosowaniu.