March 24, 201015 yr lukanus selfu dzudzu Kris_R Klocjusz Frank600 artozi rosikowski Mellon Klex serio shin SBT77 twi Thalion Eden-3d dtb89 emmilius Scatmax Ros1 Edited March 25, 201015 yr by Drakula
March 25, 201015 yr Byl taki zeszyt Tytusa Romka i Atomka...! :) taaa... księga XV, to wkrętacz :D ;) zbiera sie nas juz powoli mala grupka
March 25, 201015 yr Wahałem się. Serio świetny pomysł, Ros1 świetny rendering, ale Emmilius dostanie mój głos za "to coś".
March 25, 201015 yr Ostatnio robią mnie arty które wzbudzają we mnie jakieś emocje (chyba się robię wrażliwy na sztukę :O). Jak już wcześniej pisałem jedno ukryte miejsce w tych pracach mnie uspokaja... SBT =]
March 26, 201015 yr taki klimacik jak u SBT lubie i na niego moj glos :D. Za pomysl serio tez bym chcial zaglosowac bo git praca :D
March 27, 201015 yr Ros1 - warsztacik niezły, temat się czyta jasno no i świetne światło w scenie. Masz mój głos
March 27, 201015 yr Lukanus, you have my word. ;) Serio... hahahahahahaha. Rewelacyjny pomysl i ciekawe wykonanie. :) SBT77 takze mi sie podoba, choc nie wiem co to. ;P Ciekawa kolorystyka, sloneczna poswiata. Podobnie DTB89 w kwestii kolorystyki. Emmilius plus za pomysl. Bardzo fajna tez praca Rosa1. Thalion, wydaje mi sie ze bez dziecka na pierwszym planie byloby ciekawiej. Moze tez z nieco innej perspektywy, nie tak na wprost szafy. Najlepiej gdyby nie bylo za bardzo widac reszty pokoju. Wylanialby sie z polmroku przykryty swiatloscia z szafy. :)
March 28, 201015 yr serio - gratulacje! Czekamy na nowy temat. Galeria: http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=57890