Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 14
  • Wyświetleń 1,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Bardzo nierówny, podobnie jak sama piosenka. Widać, że studio miało mało czasu na przygotowanie - niektóre kompozycje grają, a w niektórych jest jakaś totalna masakra z kolorkami. Momentami postaciom brakuje cieni, a roboty ślizgają się po jezdni. Animacja miejscami daje radę, miejscami woła o pomstę do nieba. Tyle ode mnie ;)

Napisano

Ostatnio zauważyłem, że pchają się na jakieś miniformy z tymi teledyskami. To ma 10 minut. Podobnie jak teledysk...hmm...nie pamiętam...jakiegoś girls bandu (nie orientuje się, mea culpa). W każdym bądź razie zaczynają kręcić co raz dłuższe te klipy. Chcą przyciągnąć uwagę, pochwalić się, popisać...?

Napisano

Wywalic te tanczace roboty co wygladaja jakby nic nie wazyly i sie slizgaja beznadziejnie po tle i zamiast tego dac tanczaca Fergie. Albo idaca Fergie. Albo spiewajaca Fergie.

Generalnie wiecej Fergie i bedzie osom. Wtedy to moze miec godzine - chetnie obejrze :P. "Fergalicious" ma wszystkie efekty jakich mi trzeba :D

Napisano
Wywalic te tanczace roboty co wygladaja jakby nic nie wazyly i sie slizgaja beznadziejnie po tle i zamiast tego dac tanczaca Fergie. Albo idaca Fergie. Albo spiewajaca Fergie.

Generalnie wiecej Fergie i bedzie osom. Wtedy to moze miec godzine - chetnie obejrze :P. "Fergalicious" ma wszystkie efekty jakich mi trzeba

xD

Napisano
  • Autor

Nom tak, jest sporo niedociągnięć, Do naszego FunArt zwiastuna dla TransSmerfów (Piątek w T*N) z Sejczynem w roli głownej nawet sie nie umywa :P ale interesuje mnie jaki poszedł budget,czas i foszki Fergie na ten Clip :]

Napisano

Mi się podoba bardzo.

Widać że nie było środków/czasu na oszukiwanie - i roboty nie są jakoś genialnie wkomponowane (upadek robota jest koszmarny) - ale w ramach takiej "kreacji" świata w którym wszyscy tańczą i reszta jest scenografią - ujdzie. Z robotami Nie ma szału, ale za to muzyczka daje mocno radę i flary i zdjęcia i Fergie i kostiumy. Jeśli wejść na ich profil to widać że ten "mix" to zdaje się 2 teledyski, połączone w jeden - "imma be" i "rock that body".

Cieszmy się że podnoszą poprzeczkę i zwiększają zapotrzebowanie na efekty do klipów.

Ciekawy jestem ile produktów wychwyciliście w klipie "plejsniętych". :)

(widać budżet mimo wszystko był)

Napisano

jak dobrze, że zatrzymałem się na starym Marillion i Vangelisie...

obejrzałem 10 sek. jak cos czarnego próbowało śpiewać i ruszać ..pą

Napisano
jak dobrze, że zatrzymałem się na starym Marillion i Vangelisie...

obejrzałem 10 sek. jak cos czarnego próbowało śpiewać i ruszać ..pą

Dumna wypowiedz prawdziwego Aryjczyka.

Napisano
Jak coś robić, to dobrze albo wcale, więc sorki...
Jak cos zlecac to albo placic normalnie i nie dawac studentom albo wcale.
Napisano
Jak cos zlecac to albo placic normalnie i nie dawac studentom albo wcale.

Masz coś do studentów? ;)

Plakacik całkiem kupiłem - szkoda tylko, że postacie są średnio podobne do oryginałów.

Edytowane przez User190