Monk Napisano 3 Kwiecień 2010 Share Napisano 3 Kwiecień 2010 (edytowane) Witam jestem nowy w 3ds maxie, scenka przedstawia mój pokój i to moja pierwsza większa praca, komentarze i rady mile widziane:) 3dsmax 9 + vray czas renderowania 20h(mam bardzo słabego kompa:D) Edytowane 3 Kwiecień 2010 przez Monk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orangegraphics Napisano 3 Kwiecień 2010 Share Napisano 3 Kwiecień 2010 jest naprawdę ładnie, tylko rozjaśnić troszkę możesz, generalnie troszke post mogłoby pomóc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 3 Kwiecień 2010 Share Napisano 3 Kwiecień 2010 Cuś mnie się nie chce wierzyć że to pierwsza praca. Naprawdę fajnie to wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 3 Kwiecień 2010 Share Napisano 3 Kwiecień 2010 napisal, pierwsza większa praca, moze wczesniej robil wizki ubikacji ;) Wyglada fajnie, plakaty dodaja realizmu (ale moblyby byc niedoskonale przyklejone np.), brakuje bałaganu, ale jestem w stanie uwierzyc, ze jakies mieszkanie jest tak wysprzatane gdzies na Ziemi ;) Kubek za mały! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 3 Kwiecień 2010 Share Napisano 3 Kwiecień 2010 (edytowane) troszkę "popsułem" jak by coś to wyrzucę: http://i42.tinypic.com/t86cjt.png Edytowane 3 Kwiecień 2010 przez indian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monk Napisano 3 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 3 Kwiecień 2010 no pierwsza z tyloma modelami bo niestety mój komp mi na dużo nie pozwala:/ zazwyczaj pojedyncze modele robiłem, bałaganu wiem że brakuje(i to sporego:D) ale max i tak mi juz padał co chwile ledwo to skończyłem, kubek i pare innych dupereli już w pośpiechu dodawałem aby skonczyć bo sie maszyna buntowała:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelkos Napisano 3 Kwiecień 2010 Share Napisano 3 Kwiecień 2010 Bardzo ladnie to wyglada, dosc realnie, tylko troche za malo doswietlone IMHO. Szkoda ze Ci komp na wiecej nie pozwalal bo jakby poprawic nastawy rendera i dodac jeszcze troche pierdol to bylo by naprawde super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 3 Kwiecień 2010 Share Napisano 3 Kwiecień 2010 moze dorenderuj osobno detale z takim samym ustawieniem kamery i połącz w sofcie 2d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ptfromscr Napisano 3 Kwiecień 2010 Share Napisano 3 Kwiecień 2010 fajnie się prezentuje tylko małe pytanie: na czym siadasz przy komputerze? i jeżeli to coś co leży koło monitora to skaner to czy nie powinien być nieco większy bo jest szerokości napędu cd, a do takowego raczej nie zmieściła by się kartka A4?:) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monk Napisano 3 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 3 Kwiecień 2010 stoje żeby wzmocnić nogi:D nie no tak jak mówiłem nic więcej juz nie dodawałem bo bałem sie że wogóle juz mi sie projekt nie odpali dlatego też kompa itp robiłęm na odwal sie:P a tego juz męczył nie będę bo to i tak tylko zrobiłem żeby nabrać wprawy, ale dzieki za rady na pewno przydadzą sie na przyszłość:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi