Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam jestem nowy w 3ds maxie, scenka przedstawia mój pokój i to moja pierwsza większa praca, komentarze i rady mile widziane:)

3dsmax 9 + vray

czas renderowania 20h(mam bardzo słabego kompa:D)

pokjfajnal.jpg

Edytowane przez Monk

• Odpowiedzi 9
  • Wyświetleń 1,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Cuś mnie się nie chce wierzyć że to pierwsza praca. Naprawdę fajnie to wygląda.

Napisano

napisal, pierwsza większa praca, moze wczesniej robil wizki ubikacji ;)

Wyglada fajnie, plakaty dodaja realizmu (ale moblyby byc niedoskonale przyklejone np.), brakuje bałaganu, ale jestem w stanie uwierzyc, ze jakies mieszkanie jest tak wysprzatane gdzies na Ziemi ;)

Kubek za mały!

Napisano
  • Autor

no pierwsza z tyloma modelami bo niestety mój komp mi na dużo nie pozwala:/ zazwyczaj pojedyncze modele robiłem, bałaganu wiem że brakuje(i to sporego:D) ale max i tak mi juz padał co chwile ledwo to skończyłem, kubek i pare innych dupereli już w pośpiechu dodawałem aby skonczyć bo sie maszyna buntowała:D

Napisano

Bardzo ladnie to wyglada, dosc realnie, tylko troche za malo doswietlone IMHO. Szkoda ze Ci komp na wiecej nie pozwalal bo jakby poprawic nastawy rendera i dodac jeszcze troche pierdol to bylo by naprawde super

Napisano

moze dorenderuj osobno detale z takim samym ustawieniem kamery i połącz w sofcie 2d

Napisano

fajnie się prezentuje tylko małe pytanie:

na czym siadasz przy komputerze? i jeżeli to coś co leży koło monitora to skaner to czy nie powinien być nieco większy bo jest szerokości napędu cd, a do takowego raczej nie zmieściła by się kartka A4?:)

pozdrawiam

Napisano
  • Autor

stoje żeby wzmocnić nogi:D nie no tak jak mówiłem nic więcej juz nie dodawałem bo bałem sie że wogóle juz mi sie projekt nie odpali dlatego też kompa itp robiłęm na odwal sie:P a tego juz męczył nie będę bo to i tak tylko zrobiłem żeby nabrać wprawy, ale dzieki za rady na pewno przydadzą sie na przyszłość:)

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności