kozioo Napisano 4 Maj 2004 Napisano 4 Maj 2004 Mam u siebie (nie wiem jak u innych) problem z działaniem forum. Czasami zamiast normalnego wyświetlenia strony wywala mi białą stronę z jedną linijką jakiś krzaczków:/ Ostatnio coraz częsciej zdażają się takie niemiłe niespodziewanki... Dodam że inne fora wyświetlają sie bez problemów, jakieś zgrzyty są tylko tutaj...
Pablo Napisano 5 Maj 2004 Napisano 5 Maj 2004 A jak sie nei dokladam bo u mnie nic takiego sie nie dzieje...moze to nie wina forum tylko Waszych kompów?(wirus:D) pozdr
Nimrod Napisano 5 Maj 2004 Napisano 5 Maj 2004 Tez to mam od czasu do czasu, tak raz na tydzień :), więc mi nie przeszkadza.
Falcrum Napisano 5 Maj 2004 Napisano 5 Maj 2004 Może to ten wirus o którym teraz tak głośno...:P Pozdr
adek Napisano 5 Maj 2004 Napisano 5 Maj 2004 ja zupelnie nie wiem o czym mowicie bo czegos takiego nie widzialem. Byc moze widzieliscie kiedys te krzaki podczas mojego uploadu plikow na serwer? Kiedys troche zmienialem, wgrywalem i usuwalem ...
dr Ug Napisano 5 Maj 2004 Napisano 5 Maj 2004 Ja tez nie mam pojecia o co chodzi, nie mialem czegos takiego.
Bzyku Napisano 5 Maj 2004 Napisano 5 Maj 2004 No to ja tez to mialem/chyba mam :) i to nie raz nie dwa .......zdarzylo sie juz miec caly ekran w takie fajne znaczki
sikham Napisano 18 Maj 2004 Napisano 18 Maj 2004 dziś upolowałem takie :D jak macisnąłem \"post reply\" ŕ2Ëî‹ô(1ż© ч/ܸ\" ;˙˙o‚qKHTTP/1.1 200 OK Date: Tue, 18 May 2004 13:07:40 GMT Server: Apache/2.0.48 (Unix) mod_ssl/2.0.48 OpenSSL/0.9.7c PHP/4.3.4 X-Powered-By: PHP/4.3.4 Cache-Control: no-store, no-cache, must-revalidate Cache-Control: post-check=0, pre-check=0 Pragma: no-cache Set-Cookie: xmblva=1084885660; expires=Wed, 18-May-05 13:07:40 GMT; path=/forum/; domain=.max3d.pl Set-Cookie: xmblvb=1084883155; expires=Tue, 18-May-04 13:17:40 GMT; path=/forum/; domain=.max3d.pl Content-Encoding: gzip Vary: Accept-Encoding Transfer-Encoding: chunked Content-Type: text/html 165a ‹ě..˘éŤ?*•ŞNwĎŕJ¤ďĂ©¶H`ĐÓ÷éé °Ż^!ƶˆb:sx vŮDpKx¬^ďÝawďě;Eŕ†)á5c»Ś.~śŽ®¤NˇyĘŇ Ż’k˙ŢáŮÁđ§shžłó7/ŽŹQo6ßn4›‡ĂCua«ŃjłˇÇ]ßl r6›S“ í6›ČĂ|ł!˝qsxŃśSg«éH鋆XŇÁ6úÝăďÉ`ŘgŘ».~ í›®q Ý$¬3a0SťuŤ@| á3\'ÜóEĐ=ş± y›ľŰ׎`ŕŐčŕ˘ęy÷ÎHZ öŰÝ;ľéIÇqŻ>⾨›Ň‘Ţ.»ßiužu÷2ÜóäÄg…‘şčęKúŔU¦?Č@ݦô8*r—ąŇIď ľ;‘7ŕśd 6tÁo›:Ä]~8ú Ě€ş\\Ţęľý TĐnĎ>îEMW|j;‹]ögáYÜĺqű\\ŘăI°ËFұ.3é/ăŰLá‹úąŇ›r§‚L„QŹąBÝlŚ¸y=źweµŢŠ˙ ż-â÷łŇѧĹčÚH?˛Ä2_R,j‡d-’,v©/¦×ÎĐ3ÁăÇŇ[”9ˇ·mŚí«•D ń|äpůÄ! şGŇЧˇËo*qÉ_‰Đt‚ŹË.ŰŞş; ŔN‹0(Bë2› ‡%}|Îęü‡”\"·(¦“¦T8–oÖŠHQ¬ ]E‚¬‡: Ž•’ˇ˝˝Ýj•PT®>„ÓŮÝ;:.Ś¤Xv}éرű[ŰO·¶ŰKşę{6wž0&Äş/Z,«áçł`UdS Ŕěg^ű‚{ćÄ$NľT>¬ĺ c.°nëË!˛lúŠ¨Ż”m:˝nÖEHž{‚:„sŢf»ł~dn Ě ó„qĄĹ‰pnD`›ÉNĺDWŇ‹ĆË}”ŹŐç¶L€ZłDŁŠÄo~Ď ÉcŁ‘)-Áč‹B3űľ 8č°Aż1Llȓɉ•;G® §Üt .>…«OżŁ8 żxIłµÓ˘łĎŚ´nĄđ–8&ZÉ ÓÚ9źbzpć˝/jOy+ÇĐ8Ńçť–šq˲ÝqÝWĐúT5f$™ ßçă5Ę3Ďě =âŃ©—0¬yŮŐ*†żč a*k×_CV5˙–M!ţ˙nZĺkٶšŰ¬][Ä`ĚŹŠUűM*„ŇžĚáî8Ö»Ćů ż¤F#]·|€f‹ĺËU蚡(ť…łZčAx›Ű®%翸|*â˛{|¦4úćˇA2řÝ»wŚ@J¬mş®|âH“b;[¶aU‚“űxjP?ŕAH§SᆺS\\ůÝ…đ \'@gčĽÔDltŤÇi®O?I»:ßS*„qő–š»ęjC΄K’¦Ťäx´Ç´ęcŐŘPGÖŔ żŹpv°¤ŰA捆v–Ć ‡$™=î2 »W yÍ~í‘ŠÉ`b2GŻ¸ŤŘđŃc[W¤ě -n‰«)˘é2CMGxfě±f“Á%Ó*Ă–6Čá±ć?ëF@¤Ip†\'¨*űŞŁĽĚ emD€@ńŠ;>Nô Ňt«îMR=+ŕ ËaŹđ-Ł×˝VbŹšúµxŚP ÉřŠ9ÁË5Ĺź}ĹÔ)2ß~´mh6J¸.’oC)ÔŚ×p‰ťŔµ÷î ¸»`ň ]ç)\'ŻfŁ\"®ëÓÁÁÎĘl‚· ýńµň˛†nąi>Ĺ{KÉS¨«2ć—,óŢ·n¸k KóŹ‹V/^Ŕ\\ŔsŰqŘH [ sđDLË>ă>LČ»Ď2d; y•ĺtŞXi‘Ľ§tQłOŃÓל{¨qdĚÄ Wůč7Ŕ2ž§3Oš ĐPJHěˇĹŹřĎ{V߲†0šk8¤Ď* 0&¤·@ř ‚=xŔĘ !ÎĄŻusĂ=5Đ+:‘>˘“r}2ç \\oëµlŁ#Üq0auh‡đďZÔbŹéd—N;Äĺ$Zn$#vŁ2S.A‘W¬rŰ©%*ŤÜCkD›{PG06äcpÖĐC/„®Ş¦qÍi»„á…mp0Śµäuă˝űyŰeďÖĎľś ¨xţcu!î黦ş–íÁţŚXIľ¨WŢçµ7kĐu>Âô¨Éł¸×^tKAĄŐŚ%â.3tÁa§3ĐÂŰ Î—Ě‡éX8LáhîľwŹ0čŘblíp3X° wĎ©)ß7¶oĂÄnÍ=r3pî¬ÝajZ˛@p!w°$4»¨+DMBĄ dńÇd»]ĂóZ3Čc#»|ĹĄ:¦|t KWcQŘ:YtÔYý¨ďËhĎEŽlN0˝¬á×*oľĺË—\"đÉH4ü°oĂ™O¦a4šŔŐ=ÁÚ |z.ÂŃH`ŔÂ^´h&pUć‘mjr z€–”×#V@ô!z üÇSµjoĆ“uť9‹•EťWř´véb‡Šő˘˘g\'>1_ÎOłnTÂXě7)ö -[bS¬jřEtX…Q_PΨŘ&4“’5]Ó‘>LŞ!$0Ť?d#ÝWęQMZ±ý5M“E¦ÁŁŻjH‘ţŘ0«í’ĺ*¶KŠ·ő킵ĺĘ9ă)śđká/ëźĐ¤Ś0J„}şŞĆhÝQ1BuŹľ–®1Ü\'‘ůٵu>Jô¤/ŞŐmG`iĄŰYĄ\'0ZőöşŞ·QőöęY•±/Ň~ŠůŰXŔN,`ßÚ´˛RűŇ«M y:,R= [O\\AI?) Ě!ţLö•mjaU˛Ă&ŮăZ}ĆNÄKl+®x{×TÍë™č˝§±ŔAÔń ¬ĺI˙.ŤĚl˙Hw Óßu€÷ÎĚ ¤őźŘ\'n.9çć’ˇĘí”bMŰ+Ďăm& Z–ŞŃ÷*ăPč%&]i°>””UYş2|2ĚŽ#u¬:HĎô8®’v=®Ôéş‹dŃČ=5©ĐáÔ‰ÚíGś¦¦m9YmĐ%ŽăaćűF%^k+ł€‚Ăa‡Ug2e8+c·«đ+›éŮ^ÓÖ»&Á¬k« Bwţ=¦¤ĂŰ„DXcäů\\ß0qť·2NľŽ se䛋ă¨v,*CĎů9µE&[5âĹ h·4]4b§5m‰ L÷řzĺâI˝ř2ŞGGÁШŹyż˛JÜXQ%FŁ 8Q1ŕÔĘŇn“ó›ŤőęCŇMäC‰˘Ę ¸˛m·\\®oE]hOÁ9V§PĄóÖ¤Č5©ŻrNZ¸’™ÂΞŽ•gľĎ{őĂÝ\"uĐş€2Ýă?Ťhr͵Wäć¶?ÁVµę¶ě+fhb,Φb.oÄqqxőŚliCĽp¤yýk’RQD9’T ëî™\'@śŐ|Ѳ/YJ\\,äüh\'żtqíäŠ 1oQÝľJŔ\'łqYˇ:TŢG?ZŰY\'â+Ž’)Řş}ZĺŘ~ ç_ýY˛a~EH[ôzj‹âNNĚ^GŔ¦9ž07śŽp Ł»*Ü™Mř68D0e(Ú„Ł&‘É\".>łBÓĺ™MiK‘ňmćKă.XúZVbŽx’‡Ą>` ?ŕŢ’ ¨}hzŹ”@włŢ»¬ö°˙PÝĂŐô„=l«6ĐŁđlóű STŔu#Ň‹’4äü&˝r—gm>±ÁjµĹ{ű_nj/5‘ŹÚ T3‹‹ł‹{ęF‰tťŽćĚMo &\\˛!ťá˘ťšSQk\'@SŤ5Ĺ˙ĽÜ¤GXZ„* ŇŕńÄY}–]đ˝[än1›, %·Ä¬fZb¦[¨ą*‰TÚI¸Ú¸AĘ—8ăItľÚrä\"§ ¸r÷˝{LŢnQ%iŻ†Q„ŠÓ§U´Ůb>Ë\\]Ý?ú(}?†Iý{v#Ö´Ć:L|.h«°Ďďâ„ČzówqÂó×rÂ|đĎKóZĽé1šÜ*r“7¬šÎâÓę 3Ě–•1A(,õ *CÖ*÷ż ŽLXJU’¤®Ő+la*űżuRáŇxw”îěś$;Tçů{ąŹXÔ^p›VMś€W÷˘µG +ś96nńŽ6ť¤9oŹĺu¶¬čťIѶ•âÍIEW¨c`ŽčMůÇM«1sŘK|ć„=łßT H,zäžµŤőâĘýÎáćł–ZR‚Sµ ‹žáTxvŤ@ÎŚŢ~“kÚ´%ÎŽăϸ Ůp×€Ţx®7cŃąÚ§F‡zÇŃóťď ¦V µl@DŻ·X)~Ô>¶čÁM.….CąťŁü4&×nµľKĐÍ϶€‹%á{1ˇÍáÔ¶,(™ ä ÄKňćô‘\"¬âV9EH¶¶w íąÚ†ţyşžś:hč€ę9›@ąŇ5lbłÉL?pc_y¸2 ¬4â® :eľgvÓĎŤ˝EŇŕ*Í+âpó˙EÁ7¸?űÁ¶ş HB¦ĺmiFĎÍíS»ËPDW2µĹQµô™mÝ˝ŁÄQŇ€ď(N×ÍŔJ+ĆĂ.K @Ňí3Óáľß5˘G ŚŢn|smÉřu°»‹]ÖŢ©?wZ-Ödí§»gű#Ź5*\"€0„2~—ŃU;*AŮĹTŮ…°OÜ‘c9Ç=Břµdľ}=áSEđ]l¨©í›h§8Ťß.ö ËŰ…p,ÁpMŔĹÔś)»žÍĚ€úrł› ŔźY\"‰ĄÄ/ôÖ^¤M-bÜšč9=ňҸ|dfý»]0ꔂâç@q§)3†j^‚ČŽ„Ľ˝Ëu‡ąWÖ,ÉÓFS3ÎŢük\\Ëąk_˙{k tÇţĘJ«Íţ¨/?…×üC]a -ľPf+š˝Uű,ҸRč™AËö!ěľ®`DnoW ˝ăĐáSŰU±?Ç##Ű/™B?|e¬yjŇ&D„˘ţŮG$;oĘhw-ôV;ž!”áŤ) =J ´”˛KµŹűnS4\"AůęI±ůÂ3Ř0âl±űŔů3{ôöizMmÓ4t$ô5Lm#č OüŁÚ1ˇ·{/=tbD¨ŤŮŢg‰4z?Mí„ńµQőŘ5”·äpçńL@ÇÂM3âa .ąN`äşiR”Š{@ľVŇEMIM´XOëO[XąĘę€\\líŢľ^iČ*ńnŹtˇźí‘®9Ád 汫®)4ônÄwt˘đë\'ąźŐ.´Gżé ÇńfčÚĂÂÁňđńš?Ç ŞwdýŇ>Fřv÷›ş5şşÔP§Ď ä\\‡0‘ŞłčŽ†ş{GëGďŇ -~#úe˙OK=¶Ü¤LpÓ(Ó_ĹxoóĹX“çß›}GÜdâţÂüäňGČÚ9dĹľĺ=¶¶Ś^\'Cţ…„şę}űo˙‚˝¨ ·µťë]FŻ\\SŻÜ| ČĹ!+€Ű+”Ó[@nđŇvmąüŰjÔ[;F :ĄŃQ×AěSQČCąöÎĺTš«tŞŰ´|Ś±ôŤîóĹä±Ôtî„X*y†ă KÍJLm#3ň©ĎŽőöţ ¬p4¬CÚyü€c ¬¤°CáÂŹĽ6@Ń,ńůüŞî;0,/&¶+MáÉ*qźĂT(Żuć/—G·0ŢáÂżýb•ýÚ`ś%V¬ÜĂ]PöĎä§&˘ŤFŁÂ\\ Ă+EwŘ!Lďˇďc5\\;xU1hžŢNř”ąbîójüĎZ8&W0KKR ż şzÍ=ke}…ća$ąţĚĆ2č6‘älüwܵâÚ+I»ŤŢÇMÎ()pWČŮîDŕň đ^Ůaű9Šz‘1KŔ;v*AµÄM5kötŞĄ”\'äkŚ\\5Qą$оݒ%$˝|ˇ’”ŢĄt::ĺ¸q#NT`G)›ËoŚĄ{E%wvą…rí˙5”{ěíâŽýťY39·…őϸţ˘ź¬ŢĘ®¤JďÍf® ÇŤŢÜű÷˙@łËŇ°éb@IĂŠS줹Wżöt¬VM 9~3záI“Ţ·ń‹5Ç{Ň9-]c,i_©ÂCŐ7ŹÍ2M-y%ď„ŮWVëexO^ńz‚«ô >Q·ąčŃtÜ÷6Âe*;ÇŰśt7 oĺ¸r®÷]oC°p™U&ť1żšôĆĆ~ĽB·±±Ż÷yB=W‹2sYjĂ Ž)jĆŤ-ćč[”޸ŇŇn?ßy0ĂÇÍ:÷g¶ŐŢjmCö‘Ţ›ŽĎ[ í©aP3b{ĆÖî
Mulczas Napisano 18 Maj 2004 Napisano 18 Maj 2004 Ja nic tekiego jeszcze nie widzialem P.S. Gdzie ty sikham widzisz \"post reply\" ja mam wszystko po polsku
Leru Napisano 18 Maj 2004 Napisano 18 Maj 2004 odwroccie glowe w lewo i popatrzcie na to co napisal sikhan. hehe TO ^ Was wiezi :> tez nie mam zadnych krzakow
Orion Napisano 18 Maj 2004 Napisano 18 Maj 2004 Taaa, zabawa z cyklu \"upoluj krzaka\" Matrix shut down emergency
giorgione Napisano 19 Maj 2004 Napisano 19 Maj 2004 a ja tu widzę tylko brynetki i blindynki :D pozdr giorgione
Rekomendowane odpowiedzi