Napisano 4 Maj 200420 l Mam u siebie (nie wiem jak u innych) problem z działaniem forum. Czasami zamiast normalnego wyświetlenia strony wywala mi białą stronę z jedną linijką jakiś krzaczków:/ Ostatnio coraz częsciej zdażają się takie niemiłe niespodziewanki... Dodam że inne fora wyświetlają sie bez problemów, jakieś zgrzyty są tylko tutaj...
Napisano 5 Maj 200420 l A jak sie nei dokladam bo u mnie nic takiego sie nie dzieje...moze to nie wina forum tylko Waszych kompów?(wirus:D) pozdr
Napisano 5 Maj 200420 l Tez to mam od czasu do czasu, tak raz na tydzień :), więc mi nie przeszkadza.
Napisano 5 Maj 200420 l ja zupelnie nie wiem o czym mowicie bo czegos takiego nie widzialem. Byc moze widzieliscie kiedys te krzaki podczas mojego uploadu plikow na serwer? Kiedys troche zmienialem, wgrywalem i usuwalem ...
Napisano 5 Maj 200420 l No to ja tez to mialem/chyba mam :) i to nie raz nie dwa .......zdarzylo sie juz miec caly ekran w takie fajne znaczki
Napisano 18 Maj 200420 l dziś upolowałem takie :D jak macisnąłem \"post reply\" ŕ2Ëî‹ô(1ż© ч/ܸ\" ;˙˙o‚qKHTTP/1.1 200 OK Date: Tue, 18 May 2004 13:07:40 GMT Server: Apache/2.0.48 (Unix) mod_ssl/2.0.48 OpenSSL/0.9.7c PHP/4.3.4 X-Powered-By: PHP/4.3.4 Cache-Control: no-store, no-cache, must-revalidate Cache-Control: post-check=0, pre-check=0 Pragma: no-cache Set-Cookie: xmblva=1084885660; expires=Wed, 18-May-05 13:07:40 GMT; path=/forum/; domain=.max3d.pl Set-Cookie: xmblvb=1084883155; expires=Tue, 18-May-04 13:17:40 GMT; path=/forum/; domain=.max3d.pl Content-Encoding: gzip Vary: Accept-Encoding Transfer-Encoding: chunked Content-Type: text/html 165a ‹ě..˘éŤ?*•ŞNwĎŕJ¤ďĂ©¶H`ĐÓ÷éé °Ż^!ƶˆb:sx vŮDpKx¬^ďÝawďě;Eŕ†)á5c»Ś.~śŽ®¤NˇyĘŇ Ż’k˙ŢáŮÁđ§shžłó7/ŽŹQo6ßn4›‡ĂCua«ŃjłˇÇ]ßl r6›S“ í6›ČĂ|ł!˝qsxŃśSg«éH鋆XŇÁ6úÝăďÉ`ŘgŘ».~ í›®q Ý$¬3a0SťuŤ@| á3\'ÜóEĐ=ş± y›ľŰ׎`ŕŐčŕ˘ęy÷ÎHZ öŰÝ;ľéIÇqŻ>⾨›Ň‘Ţ.»ßiužu÷2ÜóäÄg…‘şčęKúŔU¦?Č@ݦô8*r—ąŇIď ľ;‘7ŕśd 6tÁo›:Ä]~8ú Ě€ş\\Ţęľý TĐnĎ>îEMW|j;‹]ögáYÜĺqű\\ŘăI°ËFұ.3é/ăŰLá‹úąŇ›r§‚L„QŹąBÝlŚ¸y=źweµŢŠ˙ ż-â÷łŇѧĹčÚH?˛Ä2_R,j‡d-’,v©/¦×ÎĐ3ÁăÇŇ[”9ˇ·mŚí«•D ń|äpůÄ! şGŇЧˇËo*qÉ_‰Đt‚ŹË.ŰŞş; ŔN‹0(Bë2› ‡%}|Îęü‡”\"·(¦“¦T8–oÖŠHQ¬ ]E‚¬‡: Ž•’ˇ˝˝Ýj•PT®>„ÓŮÝ;:.Ś¤Xv}éرű[ŰO·¶ŰKşę{6wž0&Äş/Z,«áçł`UdS Ŕěg^ű‚{ćÄ$NľT>¬ĺ c.°nëË!˛lúŠ¨Ż”m:˝nÖEHž{‚:„sŢf»ł~dn Ě ó„qĄĹ‰pnD`›ÉNĺDWŇ‹ĆË}”ŹŐç¶L€ZłDŁŠÄo~Ď ÉcŁ‘)-Áč‹B3űľ 8č°Aż1Llȓɉ•;G® §Üt .>…«OżŁ8 żxIłµÓ˘łĎŚ´nĄđ–8&ZÉ ÓÚ9źbzpć˝/jOy+ÇĐ8Ńçť–šq˲ÝqÝWĐúT5f$™ ßçă5Ę3Ďě =âŃ©—0¬yŮŐ*†żč a*k×_CV5˙–M!ţ˙nZĺkٶšŰ¬][Ä`ĚŹŠUűM*„ŇžĚáî8Ö»Ćů ż¤F#]·|€f‹ĺËU蚡(ť…łZčAx›Ű®%翸|*â˛{|¦4úćˇA2řÝ»wŚ@J¬mş®|âH“b;[¶aU‚“űxjP?ŕAH§SᆺS\\ůÝ…đ \'@gčĽÔDltŤÇi®O?I»:ßS*„qő–š»ęjC΄K’¦Ťäx´Ç´ęcŐŘPGÖŔ żŹpv°¤ŰA捆v–Ć ‡$™=î2 »W yÍ~í‘ŠÉ`b2GŻ¸ŤŘđŃc[W¤ě -n‰«)˘é2CMGxfě±f“Á%Ó*Ă–6Čá±ć?ëF@¤Ip†\'¨*űŞŁĽĚ emD€@ńŠ;>Nô Ňt«îMR=+ŕ ËaŹđ-Ł×˝VbŹšúµxŚP ÉřŠ9ÁË5Ĺź}ĹÔ)2ß~´mh6J¸.’oC)ÔŚ×p‰ťŔµ÷î ¸»`ň ]ç)\'ŻfŁ\"®ëÓÁÁÎĘl‚· ýńµň˛†nąi>Ĺ{KÉS¨«2ć—,óŢ·n¸k KóŹ‹V/^Ŕ\\ŔsŰqŘH [ sđDLË>ă>LČ»Ď2d; y•ĺtŞXi‘Ľ§tQłOŃÓל{¨qdĚÄ Wůč7Ŕ2ž§3Oš ĐPJHěˇĹŹřĎ{V߲†0šk8¤Ď* 0&¤·@ř ‚=xŔĘ !ÎĄŻusĂ=5Đ+:‘>˘“r}2ç \\oëµlŁ#Üq0auh‡đďZÔbŹéd—N;Äĺ$Zn$#vŁ2S.A‘W¬rŰ©%*ŤÜCkD›{PG06äcpÖĐC/„®Ş¦qÍi»„á…mp0Śµäuă˝űyŰeďÖĎľś ¨xţcu!î黦ş–íÁţŚXIľ¨WŢçµ7kĐu>Âô¨Éł¸×^tKAĄŐŚ%â.3tÁa§3ĐÂŰ Î—Ě‡éX8LáhîľwŹ0čŘblíp3X° wĎ©)ß7¶oĂÄnÍ=r3pî¬ÝajZ˛@p!w°$4»¨+DMBĄ dńÇd»]ĂóZ3Čc#»|ĹĄ:¦|t KWcQŘ:YtÔYý¨ďËhĎEŽlN0˝¬á×*oľĺË—\"đÉH4ü°oĂ™O¦a4šŔŐ=ÁÚ |z.ÂŃH`ŔÂ^´h&pUć‘mjr z€–”×#V@ô!z üÇSµjoĆ“uť9‹•EťWř´véb‡Šő˘˘g\'>1_ÎOłnTÂXě7)ö -[bS¬jřEtX…Q_PΨŘ&4“’5]Ó‘>LŞ!$0Ť?d#ÝWęQMZ±ý5M“E¦ÁŁŻjH‘ţŘ0«í’ĺ*¶KŠ·ő킵ĺĘ9ă)śđká/ëźĐ¤Ś0J„}şŞĆhÝQ1BuŹľ–®1Ü\'‘ůٵu>Jô¤/ŞŐmG`iĄŰYĄ\'0ZőöşŞ·QőöęY•±/Ň~ŠůŰXŔN,`ßÚ´˛RűŇ«M y:,R= [O\\AI?) Ě!ţLö•mjaU˛Ă&ŮăZ}ĆNÄKl+®x{×TÍë™č˝§±ŔAÔń ¬ĺI˙.ŤĚl˙Hw Óßu€÷ÎĚ ¤őźŘ\'n.9çć’ˇĘí”bMŰ+Ďăm& Z–ŞŃ÷*ăPč%&]i°>””UYş2|2ĚŽ#u¬:HĎô8®’v=®Ôéş‹dŃČ=5©ĐáÔ‰ÚíGś¦¦m9YmĐ%ŽăaćűF%^k+ł€‚Ăa‡Ug2e8+c·«đ+›éŮ^ÓÖ»&Á¬k« Bwţ=¦¤ĂŰ„DXcäů\\ß0qť·2NľŽ se䛋ă¨v,*CĎů9µE&[5âĹ h·4]4b§5m‰ L÷řzĺâI˝ř2ŞGGÁШŹyż˛JÜXQ%FŁ 8Q1ŕÔĘŇn“ó›ŤőęCŇMäC‰˘Ę ¸˛m·\\®oE]hOÁ9V§PĄóÖ¤Č5©ŻrNZ¸’™ÂΞŽ•gľĎ{őĂÝ\"uĐş€2Ýă?Ťhr͵Wäć¶?ÁVµę¶ě+fhb,Φb.oÄqqxőŚliCĽp¤yýk’RQD9’T ëî™\'@śŐ|Ѳ/YJ\\,äüh\'żtqíäŠ 1oQÝľJŔ\'łqYˇ:TŢG?ZŰY\'â+Ž’)Řş}ZĺŘ~ ç_ýY˛a~EH[ôzj‹âNNĚ^GŔ¦9ž07śŽp Ł»*Ü™Mř68D0e(Ú„Ł&‘É\".>łBÓĺ™MiK‘ňmćKă.XúZVbŽx’‡Ą>` ?ŕŢ’ ¨}hzŹ”@włŢ»¬ö°˙PÝĂŐô„=l«6ĐŁđlóű STŔu#Ň‹’4äü&˝r—gm>±ÁjµĹ{ű_nj/5‘ŹÚ T3‹‹ł‹{ęF‰tťŽćĚMo &\\˛!ťá˘ťšSQk\'@SŤ5Ĺ˙ĽÜ¤GXZ„* ŇŕńÄY}–]đ˝[än1›, %·Ä¬fZb¦[¨ą*‰TÚI¸Ú¸AĘ—8ăItľÚrä\"§ ¸r÷˝{LŢnQ%iŻ†Q„ŠÓ§U´Ůb>Ë\\]Ý?ú(}?†Iý{v#Ö´Ć:L|.h«°Ďďâ„ČzówqÂó×rÂ|đĎKóZĽé1šÜ*r“7¬šÎâÓę 3Ě–•1A(,õ *CÖ*÷ż ŽLXJU’¤®Ő+la*űżuRáŇxw”îěś$;Tçů{ąŹXÔ^p›VMś€W÷˘µG +ś96nńŽ6ť¤9oŹĺu¶¬čťIѶ•âÍIEW¨c`ŽčMůÇM«1sŘK|ć„=łßT H,zäžµŤőâĘýÎáćł–ZR‚Sµ ‹žáTxvŤ@ÎŚŢ~“kÚ´%ÎŽăϸ Ůp×€Ţx®7cŃąÚ§F‡zÇŃóťď ¦V µl@DŻ·X)~Ô>¶čÁM.….CąťŁü4&×nµľKĐÍ϶€‹%á{1ˇÍáÔ¶,(™ ä ÄKňćô‘\"¬âV9EH¶¶w íąÚ†ţyşžś:hč€ę9›@ąŇ5lbłÉL?pc_y¸2 ¬4â® :eľgvÓĎŤ˝EŇŕ*Í+âpó˙EÁ7¸?űÁ¶ş HB¦ĺmiFĎÍíS»ËPDW2µĹQµô™mÝ˝ŁÄQŇ€ď(N×ÍŔJ+ĆĂ.K @Ňí3Óáľß5˘G ŚŢn|smÉřu°»‹]ÖŢ©?wZ-Ödí§»gű#Ź5*\"€0„2~—ŃU;*AŮĹTŮ…°OÜ‘c9Ç=Břµdľ}=áSEđ]l¨©í›h§8Ťß.ö ËŰ…p,ÁpMŔĹÔś)»žÍĚ€úrł› ŔźY\"‰ĄÄ/ôÖ^¤M-bÜšč9=ňҸ|dfý»]0ꔂâç@q§)3†j^‚ČŽ„Ľ˝Ëu‡ąWÖ,ÉÓFS3ÎŢük\\Ëąk_˙{k tÇţĘJ«Íţ¨/?…×üC]a -ľPf+š˝Uű,ҸRč™AËö!ěľ®`DnoW ˝ăĐáSŰU±?Ç##Ű/™B?|e¬yjŇ&D„˘ţŮG$;oĘhw-ôV;ž!”áŤ) =J ´”˛KµŹűnS4\"AůęI±ůÂ3Ř0âl±űŔů3{ôöizMmÓ4t$ô5Lm#č OüŁÚ1ˇ·{/=tbD¨ŤŮŢg‰4z?Mí„ńµQőŘ5”·äpçńL@ÇÂM3âa .ąN`äşiR”Š{@ľVŇEMIM´XOëO[XąĘę€\\líŢľ^iČ*ńnŹtˇźí‘®9Ád 汫®)4ônÄwt˘đë\'ąźŐ.´Gżé ÇńfčÚĂÂÁňđńš?Ç ŞwdýŇ>Fřv÷›ş5şşÔP§Ď ä\\‡0‘ŞłčŽ†ş{GëGďŇ -~#úe˙OK=¶Ü¤LpÓ(Ó_ĹxoóĹX“çß›}GÜdâţÂüäňGČÚ9dĹľĺ=¶¶Ś^\'Cţ…„şę}űo˙‚˝¨ ·µťë]FŻ\\SŻÜ| ČĹ!+€Ű+”Ó[@nđŇvmąüŰjÔ[;F :ĄŃQ×AěSQČCąöÎĺTš«tŞŰ´|Ś±ôŤîóĹä±Ôtî„X*y†ă KÍJLm#3ň©ĎŽőöţ ¬p4¬CÚyü€c ¬¤°CáÂŹĽ6@Ń,ńůüŞî;0,/&¶+MáÉ*qźĂT(Żuć/—G·0ŢáÂżýb•ýÚ`ś%V¬ÜĂ]PöĎä§&˘ŤFŁÂ\\ Ă+EwŘ!Lďˇďc5\\;xU1hžŢNř”ąbîójüĎZ8&W0KKR ż şzÍ=ke}…ća$ąţĚĆ2č6‘älüwܵâÚ+I»ŤŢÇMÎ()pWČŮîDŕň đ^Ůaű9Šz‘1KŔ;v*AµÄM5kötŞĄ”\'äkŚ\\5Qą$оݒ%$˝|ˇ’”ŢĄt::ĺ¸q#NT`G)›ËoŚĄ{E%wvą…rí˙5”{ěíâŽýťY39·…őϸţ˘ź¬ŢĘ®¤JďÍf® ÇŤŢÜű÷˙@łËŇ°éb@IĂŠS줹Wżöt¬VM 9~3záI“Ţ·ń‹5Ç{Ň9-]c,i_©ÂCŐ7ŹÍ2M-y%ď„ŮWVëexO^ńz‚«ô >Q·ąčŃtÜ÷6Âe*;ÇŰśt7 oĺ¸r®÷]oC°p™U&ť1żšôĆĆ~ĽB·±±Ż÷yB=W‹2sYjĂ Ž)jĆŤ-ćč[”޸ŇŇn?ßy0ĂÇÍ:÷g¶ŐŢjmCö‘Ţ›ŽĎ[ í©aP3b{ĆÖî
Napisano 18 Maj 200420 l Ja nic tekiego jeszcze nie widzialem P.S. Gdzie ty sikham widzisz \"post reply\" ja mam wszystko po polsku
Napisano 18 Maj 200420 l odwroccie glowe w lewo i popatrzcie na to co napisal sikhan. hehe TO ^ Was wiezi :> tez nie mam zadnych krzakow