sith_LORD Napisano 4 Maj 2004 Share Napisano 4 Maj 2004 hmmm.. wyniki wprawki do małego zleconka o tematyce kręgli.. pozdrawiam.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orion Napisano 4 Maj 2004 Share Napisano 4 Maj 2004 Ja tu nic nie widze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 4 Maj 2004 Autor Share Napisano 4 Maj 2004 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 4 Maj 2004 Autor Share Napisano 4 Maj 2004 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 4 Maj 2004 Autor Share Napisano 4 Maj 2004 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 4 Maj 2004 Autor Share Napisano 4 Maj 2004 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orion Napisano 4 Maj 2004 Share Napisano 4 Maj 2004 Eee no, jak to jest animka to daj całość :) Czemu te kręgle świecą się jak psu jajca. Zmniejsz trochę reflect Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 4 Maj 2004 Autor Share Napisano 4 Maj 2004 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 4 Maj 2004 Autor Share Napisano 4 Maj 2004 34 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 4 Maj 2004 Autor Share Napisano 4 Maj 2004 a co do animy to sie renderuje.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 4 Maj 2004 Share Napisano 4 Maj 2004 Fajne, ciekawe jak sobie poradziles z rozbiciem kregli. Kiedys byla taka scenka w maksie defaultowo. Porownamy kto lepszy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzudzu Napisano 4 Maj 2004 Share Napisano 4 Maj 2004 hmm no i spoko ... czadzik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 5 Maj 2004 Share Napisano 5 Maj 2004 Jak dla mnie to proporcje sa zle..tzn kregle sa za niskie. Poza tym za duzo w tym boxow, ale chyba chodzi o same kregle wiec otoczenie nie bedzie mialo wiekszego znaczenia prawda? pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeG Napisano 5 Maj 2004 Share Napisano 5 Maj 2004 swietne swiatlo jak zwykle zreszta materialy tez super tylko jedno ale troche to wszysko za czyste ale skoro zlecenie to nie ma co burczec podoba mi sie bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nimrod Napisano 5 Maj 2004 Share Napisano 5 Maj 2004 Bardzo fajne, na niektórych ujęciach trochę dziwnie wyglądają rozbicia ale zobaczymy jak to wyjdzie na animce. I moim zdaniem kręgle mają trochę zbyt zcęte czubki, ale to chyba kwestia gustu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 5 Maj 2004 Share Napisano 5 Maj 2004 Jeśli robiłeś reactorem, to mam nadzieję że nie pominąłeś ustawienia środka ciężkości dla kręgli... one są specyficznie wyważone... wizualnie bardzo mi się podoba! drewno fajno wyszło... oświetlenie to kilka świateł area odbijających się w maetriałach w scenie? czy jakieś hdri? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarCon Napisano 5 Maj 2004 Share Napisano 5 Maj 2004 kręgle jakby za płaskie u góry,ale ogólnie pracka mi się bardzo podoba :) jestem ciekaw jak wyjdzie dynamika uderzenia w kręgle ale znając Ciebie można liczyć na efektowne wykonanie,teksturki mniodzik.NIE MA CO CHOLERCIA ,CZEKAM NA AVIKA:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 5 Maj 2004 Share Napisano 5 Maj 2004 swiatelko i textury extra jak i ogolne wrazenie. CZekam na animke. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giegu Napisano 5 Maj 2004 Share Napisano 5 Maj 2004 Super pracka, bardzo realistycznie wygląda, naprawdę. I pytam o to samo co Kris_r: Powiedz jakiego oswietlenia użyłeś? HDRI czy jakeś zwykłe światełka?? No i czy to jest Brazilek?? :):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 5 Maj 2004 Autor Share Napisano 5 Maj 2004 oswietlałem to 10 v rayowymi swiatełkami.. rebder -v-ray.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 5 Maj 2004 Autor Share Napisano 5 Maj 2004 dzieki za posty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empik Napisano 6 Maj 2004 Share Napisano 6 Maj 2004 spox a jak tam animka juz sie wyrenderowala??? jak tak to daj linka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Traitor Napisano 16 Maj 2004 Share Napisano 16 Maj 2004 Gra gitara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edi Napisano 17 Maj 2004 Share Napisano 17 Maj 2004 Bajerek. Wygląda ok. Reactor, czy jakoś inaczej to animowałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi