Napisano 15 Kwiecień 201014 l Chciałbym Wam pokazać mój pierwszy layout, który robiłem dla klienta, jeżeli tak potraktować własną rodzinę :) Miał być prosty i bez fajerwerków. To cu wiecej pisac, link i tyle : http://www.bylinysklep.pl
Napisano 16 Kwiecień 201014 l Niech mi burn się odbije jeśli się mylę. Siadly: Nie robimy przeskalowanie/rozciąganie/poszerzanie fontów. Ewidentnie 'Szkółka bylin" została ściśnięta. Nie pasuje mi do sklepu, aby tło w całości było fotografią. Nie czuje tej narastającej ekscytacji przed kupnem nowej cebulki, jak widzę takie napaciane tło.
Napisano 16 Kwiecień 201014 l Nawet nie za bardzo jest co krytykować. Wszystko jest źle. Zacznij od początku. W sieci jest miliony stron, na pewno jest na czym się wzorować. A to co zrobiłeś jest złe i koniec.
Napisano 16 Kwiecień 201014 l Autor Ufff, ciezka krytyka. Ale wyrażona przez osoby które bardziej się znają, więc trzeba "przyjąć ją na klatę" :) Odbiorczyni strony jest z niej bardzo zadowolona i ciezko bedzie przekonać na kolejne zmiany w tym sezonie (ciezko bylo w ogole przekonac do jakiejkolwiek zmiany laya, a tamten był no hm... jeszcze gorszy), takze czy bedzie robione to od nowa, nie mam pojecia, ale na pewno wezme pod uwage krytyke przy nastepnych projektach. BizU - zgadza się, czcionka była przeskalowana.
Napisano 16 Kwiecień 201014 l Nic nie zmieniaj. Jest dobrze. Właśnie dostałem po głowie od żony, która twierdzi, że tak ma być skoro się klientce podoba.
Napisano 16 Kwiecień 201014 l żona pewnie pracuje jako account manager w agencji :) no od patrzenia na ten layout szczypią oczy.