adek Napisano 25 Kwiecień 2010 Napisano 25 Kwiecień 2010 (edytowane) Zapraszam do obejrzenia, krótkiego filmu animowanego stworzonego przez studenta francuskiej uczelni ATI (Arts et Technologies de l'Image) Paris 8 zatytułowanej "Bad Luck". Animacja jest pracą magisterską Erica Hao. Film dostępny jest w dwóch wersjach: standardowej oraz stereoskopowej. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=1138 Edytowane 25 Kwiecień 2010 przez Adek
skocu Napisano 25 Kwiecień 2010 Napisano 25 Kwiecień 2010 Bardzo nierówny. Projekty plastyczne i wykreowany świat faktycznie fajne. Animacyjnie słabo i mam wrażenie, że nie wykorzystano potencjału tego pomysłu. Historia zupełnie mnie nie urzekła.
Lukasz_D Napisano 25 Kwiecień 2010 Napisano 25 Kwiecień 2010 Wykonanie mi sie podoba a fabuła kiepska. a czego potrzebuje do ogladniecia wersji 3d ? okulary 3d mam; czy muis byc jakis specjalny monitor ?
matizlob Napisano 25 Kwiecień 2010 Napisano 25 Kwiecień 2010 musiałem 5 razy oglądać, bo nie mogłem się skupić, fabuła jakaś taka jak zawsze, czyli żadna
Gość ant-3d Napisano 25 Kwiecień 2010 Napisano 25 Kwiecień 2010 fajnie od strony wizualnej ale nie dalem rady obejrzec do konca. Nie rozumiem tego dlaczego jak juz ktos ma umiejetnosci by zrobic krotki film animowany to nie posiedzi chodz troszke nad koncepcja fabuly. Juz wiele shortow widzialem ktore byly ladnym cukierkiem z pustka w srodku.
KoMic Napisano 26 Kwiecień 2010 Napisano 26 Kwiecień 2010 mi sie niepodobal, szczegolnie przez te glupie minki zerzniete z cartoon networkowych klonow. Plus, a wlasciwie minus za brak jakiejs spojnej fabuly i vu a la, mamy to co widac
asblaze Napisano 26 Kwiecień 2010 Napisano 26 Kwiecień 2010 ja chce do takiej szkoły w której na magistra starczy takie cuś ... zapiszę się externistycznie :)
mookie Napisano 26 Kwiecień 2010 Napisano 26 Kwiecień 2010 Pomijając cały warsztat autora, a więc stronę techniczną animacji, animacja jest po prostu nieciekawa - fabuła ani mnie nie wciągnęła, ani nie rozbawiła.
dziadek3D Napisano 26 Kwiecień 2010 Napisano 26 Kwiecień 2010 ... japoński idiotyzm u magistra z Francji .... świat robi się rzeczywiście coraz mniejszy....:)))
Pawel Lipka Napisano 27 Kwiecień 2010 Napisano 27 Kwiecień 2010 O kurde, ale kakao. To jest taki wzorcowy short w wykonaniu grafika, czyli fajna grafika i reszta bez sensu;) Dojrzalosc niestety nie idzie w parze z zaliczaniem tutoriali.
Rekomendowane odpowiedzi