Cyanide Napisano 8 Maj 2010 Share Napisano 8 Maj 2010 (edytowane) "odziwo" heh :D Nie no, joke, bardzo mi miło, myślałem, że będe na jakimś szarym końcu listy. Moim zdaniem kasztanki rządzą póki co, naprawdę świetny pomysł. Edytowane 8 Maj 2010 przez Cyanide Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 9 Maj 2010 Autor Share Napisano 9 Maj 2010 W ostatniej chwili wrzucam.. taki mega szkic bez detalu w ogóle - bardzo dużo pracy miałem i już myślałem, że nic nie zrobię. No ale chociaż takie coś... Pozdrawiam Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 9 Maj 2010 Share Napisano 9 Maj 2010 Kris: Jeszcze jadna taka dobra praca i ban! Na serio gdybyś dokończył tego ludka to pozamiatane. No 2. u mnie kasztaniaki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 9 Maj 2010 Share Napisano 9 Maj 2010 Jak będzie trzeba to się zrobi nowy wpis do regulaminu :D Np. 1 osoba może wygrać 3x z rzędu po czym nie może wziąć udziału w następnym speedzie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 9 Maj 2010 Autor Share Napisano 9 Maj 2010 Kto wie... może jak się odleży i nadal będzie mi się podobać to wykończę to do pełnej pracki 3d. Się zobaczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bany1991 Napisano 9 Maj 2010 Share Napisano 9 Maj 2010 Siema;) Co prawda zbrush widnieje na moim pulpicie dopiero od niedawna ale tez postanowiłem spróbowałem swoich sił w tej bitwie po drodze zbrush mi się wysypał 5 razy a jak przechodzę na 1 lvl to mi się z modelu robi gwiazdka nie wiem czemu;/ dla tego pokazuje baze z jakiej zaczynałem zrobiona z zSphere http://img684.imageshack.us/i/koniecw.jpg/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XaoC Napisano 9 Maj 2010 Share Napisano 9 Maj 2010 Siema:) Oto moje cuś.... Wciąż się uczę, jakoś idzie... NEXT TIME.....:) Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Creator Napisano 9 Maj 2010 Share Napisano 9 Maj 2010 no ja powoli zabieram się do robienia wiec myślę że do 1:00 skonczę, poczekacie ? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 9 Maj 2010 Autor Share Napisano 9 Maj 2010 poczekamy :) wiadomo - dajesz dajesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 9 Maj 2010 Share Napisano 9 Maj 2010 Kris jak będziesz robił sondę to pamiętaj o tamtym z PW :D Na razie naliczyłem 11 prac. Jak Creator wrzuci to będzie 12 :) Od kilku ostatnich edycji liczba uczestników to ponad 10 osób :) Oby tak dalej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XaoC Napisano 9 Maj 2010 Share Napisano 9 Maj 2010 No no, ja tam co tydzien bee startowal, traktuje to jako nauke, bo tak sam z siebie, to ciezko czas chociazby znalezc:) Ale na next time, bede juz lepiej przygotowany.... Granaty w zebach i takie tam:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Creator Napisano 10 Maj 2010 Share Napisano 10 Maj 2010 (edytowane) ok jest Grzybek: Ogólnie spartoliłem robotę, no ale miałem dobre chęci ;) Podstawka miała mieć trawkę, no i ręce miały być. Załóżmy ze to koncept, jak komuś się podoba pomysł, to czujcie się wolni do swojej interpretacji ;) Edytowane 10 Maj 2010 przez Creator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilay Napisano 10 Maj 2010 Share Napisano 10 Maj 2010 nie no leśny stwór jak chu... ;) znaczy się muchomor chciałem powiedzieć :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Creator Napisano 10 Maj 2010 Share Napisano 10 Maj 2010 Piotrze dziękuje :D Dedykacja dla Ciebie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi