Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 402
  • Wyświetleń 38,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor
jesli ktos jeszcze wie czy sie dostal...

to piszcie...

Juz nikt wiecej sie nie dostal, tylko Ty:) Przewizieli tylko jedno miejsce z maja, reszta bedzie z czerwca :D:D:D

Napisano

chwalić się czy ktoś jeszcze się dostał... :) bo jak mówi XaoC tylko jedna osoba z kręgu forum...

Napisano

iacu gratulacje,

no czekamy ;p ale mało jest osób z kręgu forum,

więc nie wiele tego info będzie, bo to będzie mniej niż 10ęć osób,

Napisano

mysle za za pare dni wszyscy juz powinni wiedziec...

w koncu malo tego czasy na przeprowadzke zostalo...

Napisano

hahah alfi nie bój dygaj, na brak Kobiety po tym nie będziesz narzekał, wiele kobiet lubi łysych ;p np. moja mama, mojego tatę ;D

Napisano

hehe :D oj mojej mamy przecież Ci nie oferowałem ;p ale tego kwiatu jest pół światu, podobno ;p ale mam własne zdanie na ten temat w dokończeniu tej regułki, ale nie będę kończył bo się jeszcze jakaś pani urazi ;))

Napisano

i co ma ktoś może wyniki ? bo może skaczecie z radości i czasu się pochwalić nie macie :P

Napisano
  • Autor

No gdyby mieli to by pisali, chill.....:) Uspokoj sie bo zwariujesz:P

Ja wczoraj zeby nie myslec, spotkalem sie u kumpla na final LOSTów, przygotowany po zęby, jak komandos legii cudzoziemskiej. Wszystko zaje***cie, procz LOSTa, ktory okazal sie najwieksza pomylka w historii pomylek. KONIEC ERY SERIALI! Bylo do kitu, ale uspokoic mi sie udalo i juz sie tak nie przejmuje cala ta rekrutacja. Dostane sie to wypas, nie dostane sie to najwyzej, swiat sie nie zalamie:)

Napisano

no trzeba czekać :) dzisiaj mija tydzień więc liczymy że będą :) ja dziś miałem proroczy sen :) nie będę krakał jaki żeby nie zapeszyć :P

Napisano
No tak, jak byles 18, to tak:) Ale chyba juz kojarze.... szybko uciekles i nie chciales sie chwalic rozmowa:P

Bingo ;] Tylko "ucieczka" podyktowana była 10 minutami pozostałymi do busa ;p

Dziś już też z 6 razy maila sprawdziłem. No ale nic trzeba cierpliwie czekać.

Napisano
a znasz powiedzenie tylko winny się tłumaczy :)

to powiedzenie jest tak paradoksalne jak o bogu i kamieniu ; )

Napisano
  • Autor

Ej, ja juz wiem o co chodzi. Komisja renderuje zwyciezcow w maxwellu:) Stad taka cisza, ale wiecie, jak juz wyrzuci to porzadnie:D

Napisano
  • Autor
widocznie jakieś lagi w tym maxwellu są bo czas był pokazany na tydzień :P

Nie no, jakie lagi? Ustawili render na tydzien i tyle trezba czekac:P

Napisano
  • Autor

heheheheh, Nowy Sącz łelkam tu.....:P

EDIT - wiec dzis swietuje a od jutra zabieram sie za projekcik 20 rysunkow tygodniowo, bo obiecalem ze jak sie dostane to juz teraz zaczne rysowac, by wejsc na pełnej piz***:P hehehe

Edytowane przez XaoC

Napisano

Dostałem się! YEEEEEEEEEEEEEEAAAAAAAAAAAAAAAAH!!!

Odkryłem nowe partie mięśni na mojej twarzy, nie mogę przestać się uśmiechać od paru minut i czuje że jutro będę miał zakwasy. ;D Do zobaczenia w Nowym Sączu!

Napisano
a znasz powiedzenie tylko winny się tłumaczy :)

Tak mówią ;]

A o której dostaliście maile ;> Bo ja też nic nie mam. Nie wróży to zbyt dobrze :/

Napisano

z tego co mozna bylo zauwazyc to wiekszosc chyba po godzinie 18 jedyna nadzieja ze monio dostal pozniej

Napisano
heheheheh, Nowy Sącz łelkam tu.....:P

EDIT - wiec dzis swietuje a od jutra zabieram sie za projekcik 20 rysunkow tygodniowo, bo obiecalem ze jak sie dostane to juz teraz zaczne rysowac, by wejsc na pełnej piz***:P hehehe

Gratuluje i zapraszam do nas do dzialu 2d, ida baty ale to jest wlasnie ta maxowa marchewka :)

No i reszcie takze winszuje.

Napisano
Sisay nie przejmuj się ja też;D i zastanawiam się, chyba przy atakuje Danie ;)

co masz na mysli? :-)

Napisano

oj ;D a no tak Ty już w kopenhadze ;p no ja myśle o Business Academy Aarhus, kierunek Multimedia Design and Communication, Kampus Halmstadgade. ;)

tylko kurcze ostatni termin został gdzie studia od lutego się zaczynają ;O ale spytam o wcześniejsze terminy może zostały miejsca.

Napisano
monio o ktorej dostales wiadomosc??

17:39

Jutro o północy mija dokładnie tydzień od ostatniego dnia w którym były rozmowy, może jeszcze nie traćcie nadziei.

Napisano

Ktoś musi odpaść żeby dostać się mógł ktoś ;] Wszyscy nie mogą.

No ale rzeczywiście, poczekaj na maila że się nie dostałeś. Wtedy będziesz pewien ;]

Napisano

nie no jeszcze Świeżak ma as'a w rękawie,także świat nie kończy mi się na jednej próbie czy szkole ;p

Napisano

hej ludzie, a gdzie bedziecie mieszkac?

to biuro od akademikow bedzie nas jakos szybko rozpatrywac i przydzielac pokoje czy jak to ma byc w ogole?

dzwonil ktos z was i sie dowiadywal juz moze? albo moze ktos juz dostal z akademika odpowiedz???