alfi1986 Napisano 24 Maj 2010 Share Napisano 24 Maj 2010 no już możesz się nastawiać :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XaoC Napisano 24 Maj 2010 Autor Share Napisano 24 Maj 2010 jesli ktos jeszcze wie czy sie dostal... to piszcie... Juz nikt wiecej sie nie dostal, tylko Ty:) Przewizieli tylko jedno miejsce z maja, reszta bedzie z czerwca :D:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alfi1986 Napisano 24 Maj 2010 Share Napisano 24 Maj 2010 chwalić się czy ktoś jeszcze się dostał... :) bo jak mówi XaoC tylko jedna osoba z kręgu forum... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiezy Napisano 24 Maj 2010 Share Napisano 24 Maj 2010 iacu gratulacje, no czekamy ;p ale mało jest osób z kręgu forum, więc nie wiele tego info będzie, bo to będzie mniej niż 10ęć osób, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iacu Napisano 24 Maj 2010 Share Napisano 24 Maj 2010 coyote - to bede bral u ciebie korki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iacu Napisano 24 Maj 2010 Share Napisano 24 Maj 2010 mysle za za pare dni wszyscy juz powinni wiedziec... w koncu malo tego czasy na przeprowadzke zostalo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alfi1986 Napisano 24 Maj 2010 Share Napisano 24 Maj 2010 przez parę dni można wyrwać sobie wszystkie włosy z nerwów ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiezy Napisano 24 Maj 2010 Share Napisano 24 Maj 2010 hahah alfi nie bój dygaj, na brak Kobiety po tym nie będziesz narzekał, wiele kobiet lubi łysych ;p np. moja mama, mojego tatę ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alfi1986 Napisano 24 Maj 2010 Share Napisano 24 Maj 2010 hahaha :D dobre :) ale twoja mama jest zajęta :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alfi1986 Napisano 24 Maj 2010 Share Napisano 24 Maj 2010 to jak ktoś już ma wyniki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 24 Maj 2010 Share Napisano 24 Maj 2010 mówię wam jutro albo w środę będą :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiezy Napisano 24 Maj 2010 Share Napisano 24 Maj 2010 hehe :D oj mojej mamy przecież Ci nie oferowałem ;p ale tego kwiatu jest pół światu, podobno ;p ale mam własne zdanie na ten temat w dokończeniu tej regułki, ale nie będę kończył bo się jeszcze jakaś pani urazi ;)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alfi1986 Napisano 25 Maj 2010 Share Napisano 25 Maj 2010 i co ma ktoś może wyniki ? bo może skaczecie z radości i czasu się pochwalić nie macie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XaoC Napisano 25 Maj 2010 Autor Share Napisano 25 Maj 2010 No gdyby mieli to by pisali, chill.....:) Uspokoj sie bo zwariujesz:P Ja wczoraj zeby nie myslec, spotkalem sie u kumpla na final LOSTów, przygotowany po zęby, jak komandos legii cudzoziemskiej. Wszystko zaje***cie, procz LOSTa, ktory okazal sie najwieksza pomylka w historii pomylek. KONIEC ERY SERIALI! Bylo do kitu, ale uspokoic mi sie udalo i juz sie tak nie przejmuje cala ta rekrutacja. Dostane sie to wypas, nie dostane sie to najwyzej, swiat sie nie zalamie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alfi1986 Napisano 25 Maj 2010 Share Napisano 25 Maj 2010 no trzeba czekać :) dzisiaj mija tydzień więc liczymy że będą :) ja dziś miałem proroczy sen :) nie będę krakał jaki żeby nie zapeszyć :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_Clavius_ Napisano 25 Maj 2010 Share Napisano 25 Maj 2010 No tak, jak byles 18, to tak:) Ale chyba juz kojarze.... szybko uciekles i nie chciales sie chwalic rozmowa:P Bingo ;] Tylko "ucieczka" podyktowana była 10 minutami pozostałymi do busa ;p Dziś już też z 6 razy maila sprawdziłem. No ale nic trzeba cierpliwie czekać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alfi1986 Napisano 25 Maj 2010 Share Napisano 25 Maj 2010 a znasz powiedzenie tylko winny się tłumaczy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 25 Maj 2010 Share Napisano 25 Maj 2010 a znasz powiedzenie tylko winny się tłumaczy :) to powiedzenie jest tak paradoksalne jak o bogu i kamieniu ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XaoC Napisano 25 Maj 2010 Autor Share Napisano 25 Maj 2010 Ej, ja juz wiem o co chodzi. Komisja renderuje zwyciezcow w maxwellu:) Stad taka cisza, ale wiecie, jak juz wyrzuci to porzadnie:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alfi1986 Napisano 25 Maj 2010 Share Napisano 25 Maj 2010 widocznie jakieś lagi w tym maxwellu są bo czas był pokazany na tydzień :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XaoC Napisano 25 Maj 2010 Autor Share Napisano 25 Maj 2010 widocznie jakieś lagi w tym maxwellu są bo czas był pokazany na tydzień :P Nie no, jakie lagi? Ustawili render na tydzien i tyle trezba czekac:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alfi1986 Napisano 25 Maj 2010 Share Napisano 25 Maj 2010 tak a propos Ciekawe w czym była wy renderowana ta prace co ją widzieliśmy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alfi1986 Napisano 25 Maj 2010 Share Napisano 25 Maj 2010 oj chyba dzisiaj też wyników nie będzie :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monio Napisano 25 Maj 2010 Share Napisano 25 Maj 2010 Niekoniecznie. Ja maila z rozpiską godzin rozmów dostałem o 22. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alfi1986 Napisano 25 Maj 2010 Share Napisano 25 Maj 2010 no fakt ja odpowiedzi na maila dostałem przed 24 :D, kurde jak ja nie lobię czekać :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
guru Napisano 25 Maj 2010 Share Napisano 25 Maj 2010 ja juz mam odpowiedz pozytywna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marshall Napisano 25 Maj 2010 Share Napisano 25 Maj 2010 do zobaczenia w Nowym Saczu!!!! :)))))))))))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alfi1986 Napisano 25 Maj 2010 Share Napisano 25 Maj 2010 ja też na tak :) d zobaczenia w NS :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
messyann Napisano 25 Maj 2010 Share Napisano 25 Maj 2010 c ya in NS X-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 25 Maj 2010 Share Napisano 25 Maj 2010 (edytowane) Im in :) [...] Edytowane 25 Maj 2010 przez Adek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XaoC Napisano 25 Maj 2010 Autor Share Napisano 25 Maj 2010 (edytowane) heheheheh, Nowy Sącz łelkam tu.....:P EDIT - wiec dzis swietuje a od jutra zabieram sie za projekcik 20 rysunkow tygodniowo, bo obiecalem ze jak sie dostane to juz teraz zaczne rysowac, by wejsc na pełnej piz***:P hehehe Edytowane 25 Maj 2010 przez XaoC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sisay Napisano 25 Maj 2010 Share Napisano 25 Maj 2010 A ja nic nie mam :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiezy Napisano 25 Maj 2010 Share Napisano 25 Maj 2010 Sisay nie przejmuj się ja też;D i zastanawiam się, chyba przy atakuje Danie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iacu Napisano 25 Maj 2010 Share Napisano 25 Maj 2010 mowilem..... gratulacje !!! cya in NS!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monio Napisano 25 Maj 2010 Share Napisano 25 Maj 2010 Dostałem się! YEEEEEEEEEEEEEEAAAAAAAAAAAAAAAAH!!! Odkryłem nowe partie mięśni na mojej twarzy, nie mogę przestać się uśmiechać od paru minut i czuje że jutro będę miał zakwasy. ;D Do zobaczenia w Nowym Sączu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alfi1986 Napisano 25 Maj 2010 Share Napisano 25 Maj 2010 swierzy moze dostanie jeszcze maila Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aces87 Napisano 25 Maj 2010 Share Napisano 25 Maj 2010 monio o ktorej dostales wiadomosc?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_Clavius_ Napisano 25 Maj 2010 Share Napisano 25 Maj 2010 a znasz powiedzenie tylko winny się tłumaczy :) Tak mówią ;] A o której dostaliście maile ;> Bo ja też nic nie mam. Nie wróży to zbyt dobrze :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aces87 Napisano 25 Maj 2010 Share Napisano 25 Maj 2010 z tego co mozna bylo zauwazyc to wiekszosc chyba po godzinie 18 jedyna nadzieja ze monio dostal pozniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sanclerz Napisano 25 Maj 2010 Share Napisano 25 Maj 2010 Ja tez kilka minut po 18, witam reszte ekipy;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ICE Napisano 25 Maj 2010 Share Napisano 25 Maj 2010 heheheheh, Nowy Sącz łelkam tu.....:P EDIT - wiec dzis swietuje a od jutra zabieram sie za projekcik 20 rysunkow tygodniowo, bo obiecalem ze jak sie dostane to juz teraz zaczne rysowac, by wejsc na pełnej piz***:P hehehe Gratuluje i zapraszam do nas do dzialu 2d, ida baty ale to jest wlasnie ta maxowa marchewka :) No i reszcie takze winszuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
messyann Napisano 25 Maj 2010 Share Napisano 25 Maj 2010 Sisay nie przejmuj się ja też;D i zastanawiam się, chyba przy atakuje Danie ;) co masz na mysli? :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiezy Napisano 25 Maj 2010 Share Napisano 25 Maj 2010 oj ;D a no tak Ty już w kopenhadze ;p no ja myśle o Business Academy Aarhus, kierunek Multimedia Design and Communication, Kampus Halmstadgade. ;) tylko kurcze ostatni termin został gdzie studia od lutego się zaczynają ;O ale spytam o wcześniejsze terminy może zostały miejsca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monio Napisano 25 Maj 2010 Share Napisano 25 Maj 2010 monio o ktorej dostales wiadomosc?? 17:39 Jutro o północy mija dokładnie tydzień od ostatniego dnia w którym były rozmowy, może jeszcze nie traćcie nadziei. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiezy Napisano 25 Maj 2010 Share Napisano 25 Maj 2010 hehe łatwo powiedzieć! ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_Clavius_ Napisano 25 Maj 2010 Share Napisano 25 Maj 2010 Ktoś musi odpaść żeby dostać się mógł ktoś ;] Wszyscy nie mogą. No ale rzeczywiście, poczekaj na maila że się nie dostałeś. Wtedy będziesz pewien ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monio Napisano 25 Maj 2010 Share Napisano 25 Maj 2010 hehe łatwo powiedzieć! ;p Mi już tak. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiezy Napisano 26 Maj 2010 Share Napisano 26 Maj 2010 nie no jeszcze Świeżak ma as'a w rękawie,także świat nie kończy mi się na jednej próbie czy szkole ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ICE Napisano 26 Maj 2010 Share Napisano 26 Maj 2010 Swiezy, masz jeszcze dunskiego Truemaxa. Poziomem niestety o cale pokolenie gorszy od tego w Pasadenie ( nie daleko Los Angeles[ warto wpsomniec, ze od nich wyszla taka gwiazda, jak Mullins czy Church] ) ale zawsze cos. A zreszta lap liste: http://www.imaginefx.com/02287754332325055513/top-10-digital-art-schools.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
messyann Napisano 26 Maj 2010 Share Napisano 26 Maj 2010 hej ludzie, a gdzie bedziecie mieszkac? to biuro od akademikow bedzie nas jakos szybko rozpatrywac i przydzielac pokoje czy jak to ma byc w ogole? dzwonil ktos z was i sie dowiadywal juz moze? albo moze ktos juz dostal z akademika odpowiedz??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi