adek Napisano 6 Maj 2010 Share Napisano 6 Maj 2010 W internecie pojawił się trailer nowych przygód zielonego ogra: "Shrek Forever After" ze stajni DreamWorks. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=1162 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 6 Maj 2010 Share Napisano 6 Maj 2010 Spodziewam się że będzie gorszy niż trójka. I na szczęście ostatni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wesol Napisano 6 Maj 2010 Share Napisano 6 Maj 2010 no chyba gorzej się nie da.. mam nadzieje ze poziomem zrówna się z jedynką :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 6 Maj 2010 Share Napisano 6 Maj 2010 a mnie to już wszystko rybka. Fajnie, że coś robią.. ale u mnie już totalnie bez emocji. Taki sobie... odgrzewany kotlet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loopik Napisano 6 Maj 2010 Share Napisano 6 Maj 2010 Dobrze, że oprócz tego gniota (bo niczym innym to nie będzie) Dreamworks nadal potrafi zaskoczyć np. How to train your dragon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ant-3d Napisano 6 Maj 2010 Share Napisano 6 Maj 2010 nie rozumiem czemu tak strasznie narzekacie. Moze byc dobry, jesli bedzie taki jak shrek 2 podczas ktorego caly czas mialem banana na twarzy to niech bedzie i 10 kolejnych shrekow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 6 Maj 2010 Share Napisano 6 Maj 2010 Czemu na szczęście ostatni, ktoś Cie zmusza do oglądania tych filmów czy co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiezy Napisano 8 Maj 2010 Share Napisano 8 Maj 2010 nie no,calkiem zabawne ;p kij ze fabula spada na korzysc efektow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_Mich@l_ Napisano 8 Maj 2010 Share Napisano 8 Maj 2010 Dziwnie mnie nie przekonuje do siebie, albo to to przekonanie i niesmak po poprzedniej części, albo po prostu już się znudziło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi