emmilius Napisano 7 Maj 2010 Napisano 7 Maj 2010 Kto by pomyślał że kilka kolorowych szkiełek w połączeniu z ołowiem potrafi wprawić w zachwyt i w zadumę w jednej chwili... wystarczy przekroczyć drzwi świątyni a przyłapiesz się na tym że Twój wzrok nie zawsze ląduje tam gdzie powinien a właśnie na nich. Pięknych, zdobionych, mieniących sie tysiącem barw i refleksów witrażach. Regulamin: * Czas malowania: 1,5 h. * Technika dowolna, cyfrowa bądź tradycyjna. * Prace umieszczamy w tym wątku. * Dłuższy bok umieszczonej pracy nie może przekroczyć 900 px. Pełna rozdzielczość w postaci linku. * Jedna osoba może umieścić dowolną ilość prac ale tylko jedną z nich poddać głosowaniu. Pracę pod głosowanie należy wskazać maks. dzień przed zakończeniem, jeżeli tak się nie stanie zostanie wybrana pierwsza praca jaka została umieszczona. * czas sondy 3 dni. Nagrody: * Wybór kolejnego tematu. * Rekomendacja na stronie głównej serwisu. * Umieszczenie pracy w galerii. ZAKOŃCZENIE SESJI: 14.05.2010 (piątek) godz. 23:59. SONDA: od 15.05 do 18.05 (3 dni)
ICE Napisano 7 Maj 2010 Napisano 7 Maj 2010 Dosc nietypowy temat, ja odpuszcze ( nie moje klimaty ), ale jestem ciekaw tego tygodniowych prac.
emmilius Napisano 7 Maj 2010 Autor Napisano 7 Maj 2010 (edytowane) Wyobraź sobie że można namalować witraż nie malując go :). Liczę że niektórzy to wykorzystają. Miło by było jakby się pojawiło też może kilka abstrakcji. edit: dobra - to otwieram Edytowane 7 Maj 2010 przez emmilius
bbandi Napisano 7 Maj 2010 Napisano 7 Maj 2010 (edytowane) Fajny temat - takie coś odemnie:) Tutaj full: http://img522.imageshack.us/img522/4029/79472558.jpg Edytowane 7 Maj 2010 przez bbandi
olaf Napisano 7 Maj 2010 Napisano 7 Maj 2010 to tylko szkic, ale wrzucam moze uda sie zrobic prawdziwa wersje jakos ;)
ICE Napisano 8 Maj 2010 Napisano 8 Maj 2010 Silvanus, niezly pomysl i dobre wykonanie, brawo, jesli zostalo ci chodz odrobine czasu z limitu to potraktuj srodek oka odrobine zoltym, pomoze w stworzeniu lepszego focal'u.
Ojot Napisano 10 Maj 2010 Napisano 10 Maj 2010 dezzed przypomina mi icewind dale, tamte ilustracje i ogólnie panujący tam klimacik
-hpx- Napisano 10 Maj 2010 Napisano 10 Maj 2010 No jak? w 1.5h?! Pierwsze co mi sie skojarzyło to nieustraszni bracia grimm scena z królową, może dlatego że niedawno leciało w tv
olaf Napisano 10 Maj 2010 Napisano 10 Maj 2010 kurcze dezzed finalnie chciałem własnie cos podobnego zrobić rozwijajac moj koncept.
OmeN2501 Napisano 10 Maj 2010 Napisano 10 Maj 2010 No nie dokonca 1,5h... bo jeszcze zupe jadlem w miedzyczasie :P Panienka to moment bo juz takie malowalem nie raz, a popekane szklo to splaszczona calosc, pocieta lassem i rzucajaca cien, tyle ze ostry jasnoniebieski z jakims trybem mieszania. Kilka korekt na to mazietych i jest. Sporo ostrych krawedzi wyszlo dlatego sie wydaje ze jest duzo detalu, ale wystarczy zerkana na twarz i od razu widac szybkie brushe A pomysl dezzeda bardzo fajnie basniowo wyszedl
teli Napisano 10 Maj 2010 Napisano 10 Maj 2010 dezzed i ola-f super klimacik macie w pracach - jak zobaczyłem temat to pomyślałem - "można zrobić coś fajnego... ale tak na speeda to nie wiem" ale udało wam się złapać to "coś" szybko ;) Silvanus + za koncept :D OmeN2501 - heh łatwo to się pisze jak coś takiego zrobić - ale wpaść na dobry pomysł jak i co to inna sprawa ;) albo treningi z poprzednich speedów pomogły albo coś dobrego w tej zupie było ;p tak czy inaczej niecałe 1,5h na coś takiego miażdży - super efekt
Mariossan Napisano 10 Maj 2010 Napisano 10 Maj 2010 A ja mysle, ze ta zupa to nie do konca zupa byla :> Omen, przyznaj sie ze cos bierzesz i stad takie prace wychodza ;] Ogolnie trzeba przyznac ze ladne prace jak narazie w tej edycji, nie moge sie doczekac sondy.
Ojot Napisano 10 Maj 2010 Napisano 10 Maj 2010 Niestety wciąż nie mam mojego komputera, więc cisnę pędzelkiem. Witraż witraż bez polotu i fantazji
Fidell Napisano 10 Maj 2010 Napisano 10 Maj 2010 wrzucam właściwie dla sportu bo OmeN właściwie wszystkich pozamiatał
Gość szysia565 Napisano 10 Maj 2010 Napisano 10 Maj 2010 Jeszcze kilka dni temu, rozważałem przyłączenie się. Teraz widzę że nie mam czego tu szukać. Fidell, ja namalowałem coś bardzo podobnego...
bbandi Napisano 10 Maj 2010 Napisano 10 Maj 2010 serio - jesteś moim faworytem (mówie serio), normalnie coś ala żniwiarz z mass effect:).
_Clavius_ Napisano 10 Maj 2010 Napisano 10 Maj 2010 Ode mnie taki jakiś strach na wróble Uploaded with ImageShack.us
Toxotes Napisano 11 Maj 2010 Napisano 11 Maj 2010 i ode mnie. czas przekroczony ale nie drastycznie :)
IN Flaamess Napisano 12 Maj 2010 Napisano 12 Maj 2010 No wreszcie cos sklecilem na tygodniowy speed painting ;) W sumie to 3 zdjecia podmalowane i po]przekrecane :D
dezzed Napisano 12 Maj 2010 Napisano 12 Maj 2010 Ojot oj grało się, grało. Teraz nie ma już takich gier, same czy de bez ładnych ilustracji, wszystko na enginie gry :(. OmeN2501, teli, Clavius dzięki za miłe słowa olaf kompozycyjnie faktycznie podobne, ale zawsze możesz skończyć, nic nie stoi na przeszkodzie.
maciekG Napisano 13 Maj 2010 Napisano 13 Maj 2010 totalnie zabrakło mi czasu...ale miało być fajnie..musicie mi uwierzyć :D chudek czad!
Rekomendowane odpowiedzi