Napisano 7 Maj 201014 l Kto by pomyślał że kilka kolorowych szkiełek w połączeniu z ołowiem potrafi wprawić w zachwyt i w zadumę w jednej chwili... wystarczy przekroczyć drzwi świątyni a przyłapiesz się na tym że Twój wzrok nie zawsze ląduje tam gdzie powinien a właśnie na nich. Pięknych, zdobionych, mieniących sie tysiącem barw i refleksów witrażach. Regulamin: * Czas malowania: 1,5 h. * Technika dowolna, cyfrowa bądź tradycyjna. * Prace umieszczamy w tym wątku. * Dłuższy bok umieszczonej pracy nie może przekroczyć 900 px. Pełna rozdzielczość w postaci linku. * Jedna osoba może umieścić dowolną ilość prac ale tylko jedną z nich poddać głosowaniu. Pracę pod głosowanie należy wskazać maks. dzień przed zakończeniem, jeżeli tak się nie stanie zostanie wybrana pierwsza praca jaka została umieszczona. * czas sondy 3 dni. Nagrody: * Wybór kolejnego tematu. * Rekomendacja na stronie głównej serwisu. * Umieszczenie pracy w galerii. ZAKOŃCZENIE SESJI: 14.05.2010 (piątek) godz. 23:59. SONDA: od 15.05 do 18.05 (3 dni)
Napisano 7 Maj 201014 l Dosc nietypowy temat, ja odpuszcze ( nie moje klimaty ), ale jestem ciekaw tego tygodniowych prac.
Napisano 7 Maj 201014 l Autor Wyobraź sobie że można namalować witraż nie malując go :). Liczę że niektórzy to wykorzystają. Miło by było jakby się pojawiło też może kilka abstrakcji. edit: dobra - to otwieram Edytowane 7 Maj 201014 l przez emmilius
Napisano 7 Maj 201014 l Fajny temat - takie coś odemnie:) Tutaj full: http://img522.imageshack.us/img522/4029/79472558.jpg Edytowane 7 Maj 201014 l przez bbandi
Napisano 8 Maj 201014 l Silvanus, niezly pomysl i dobre wykonanie, brawo, jesli zostalo ci chodz odrobine czasu z limitu to potraktuj srodek oka odrobine zoltym, pomoze w stworzeniu lepszego focal'u.
Napisano 10 Maj 201014 l dezzed przypomina mi icewind dale, tamte ilustracje i ogólnie panujący tam klimacik
Napisano 10 Maj 201014 l No jak? w 1.5h?! Pierwsze co mi sie skojarzyło to nieustraszni bracia grimm scena z królową, może dlatego że niedawno leciało w tv
Napisano 10 Maj 201014 l kurcze dezzed finalnie chciałem własnie cos podobnego zrobić rozwijajac moj koncept.
Napisano 10 Maj 201014 l No nie dokonca 1,5h... bo jeszcze zupe jadlem w miedzyczasie :P Panienka to moment bo juz takie malowalem nie raz, a popekane szklo to splaszczona calosc, pocieta lassem i rzucajaca cien, tyle ze ostry jasnoniebieski z jakims trybem mieszania. Kilka korekt na to mazietych i jest. Sporo ostrych krawedzi wyszlo dlatego sie wydaje ze jest duzo detalu, ale wystarczy zerkana na twarz i od razu widac szybkie brushe A pomysl dezzeda bardzo fajnie basniowo wyszedl
Napisano 10 Maj 201014 l dezzed i ola-f super klimacik macie w pracach - jak zobaczyłem temat to pomyślałem - "można zrobić coś fajnego... ale tak na speeda to nie wiem" ale udało wam się złapać to "coś" szybko ;) Silvanus + za koncept :D OmeN2501 - heh łatwo to się pisze jak coś takiego zrobić - ale wpaść na dobry pomysł jak i co to inna sprawa ;) albo treningi z poprzednich speedów pomogły albo coś dobrego w tej zupie było ;p tak czy inaczej niecałe 1,5h na coś takiego miażdży - super efekt
Napisano 10 Maj 201014 l A ja mysle, ze ta zupa to nie do konca zupa byla :> Omen, przyznaj sie ze cos bierzesz i stad takie prace wychodza ;] Ogolnie trzeba przyznac ze ladne prace jak narazie w tej edycji, nie moge sie doczekac sondy.
Napisano 10 Maj 201014 l Niestety wciąż nie mam mojego komputera, więc cisnę pędzelkiem. Witraż witraż bez polotu i fantazji
Napisano 10 Maj 201014 l Jeszcze kilka dni temu, rozważałem przyłączenie się. Teraz widzę że nie mam czego tu szukać. Fidell, ja namalowałem coś bardzo podobnego...
Napisano 10 Maj 201014 l serio - jesteś moim faworytem (mówie serio), normalnie coś ala żniwiarz z mass effect:).
Napisano 12 Maj 201014 l No wreszcie cos sklecilem na tygodniowy speed painting ;) W sumie to 3 zdjecia podmalowane i po]przekrecane :D
Napisano 12 Maj 201014 l Ojot oj grało się, grało. Teraz nie ma już takich gier, same czy de bez ładnych ilustracji, wszystko na enginie gry :(. OmeN2501, teli, Clavius dzięki za miłe słowa olaf kompozycyjnie faktycznie podobne, ale zawsze możesz skończyć, nic nie stoi na przeszkodzie.
Napisano 13 Maj 201014 l totalnie zabrakło mi czasu...ale miało być fajnie..musicie mi uwierzyć :D chudek czad!