Tinek Napisano 23 Maj 2010 Napisano 23 Maj 2010 Witam serdecznie. Nareszcie udało mi się zakończyć studia i znalazło się troszkę czasu na trójwymiarowe dywagacje. Ich pierwszym objawem jest tytułowe Monstrum. Niektórzy twierdzą, że jest to typowy przykład sztuki vaginalnej, inni ze to układ pokarmowy bez właściciela...sami osądźcie. Bazę modelu stworzyłem w 3ds max (very low), rzeźbę w Zbrushu, eksport jako displacement i użycie w VRayDisplacementMod, tekstury - photoshop, render - VRay, zero postprodukcji. ..i plecki potwora
dac77 Napisano 23 Maj 2010 Napisano 23 Maj 2010 Pierwszy mi się podoba z wyjątkiem tła. Pozostałe niepodobają mi się. Też skojarzyło mi się z prywatnym miejscem. Jedna z legend Ajnów mówiła o kobiecie która zabijała mężczyzn przy pomocy uzębienia waginalnego w trakcie stosunku intymnego.
redrise Napisano 24 Maj 2010 Napisano 24 Maj 2010 Calkiem fajne dodał bym tylko troche śliny i na plecach jakiś ścięgien ciękich żołto białawych :) nadało by to realizmu tym mięśnią. pozdr.
09121986 Napisano 24 Maj 2010 Napisano 24 Maj 2010 Pierwszy zaje...ty reszta ok ! Pozdro :) trzyma klimat ... ale PS jak na mój gust to by nie zaszkodził ;)
Ulfar999 Napisano 24 Maj 2010 Napisano 24 Maj 2010 Dac to pewnie daltego jest ich tak niewiele :D Powinni byli chinczykom sprzedac ta bajke, chociaz moze i nie bo n a czym by sie teraz pisalo albo na czym renderowalo :D Model fajny i pierwsze ujecie najlepsze reszta mi nie lezy jakos, gratuluje swoja droga dyplomu. Przypomina troche stwory z tego glupiego filmu "wstrzasy"
Ania Napisano 25 Maj 2010 Napisano 25 Maj 2010 Fajne. Na pierwszym ujęciu wygląda jak miniaturka z gliny. Trochę się wystraszyłam bo ostatnio pracowałam nad podobnym stworem, ale jednak trochę się różni.
Tinek Napisano 25 Maj 2010 Autor Napisano 25 Maj 2010 Rzeczywiście Aniu, przez ten DoF troszkę mi zmalał...potwór oczywiście. Mi osobiście najbardziej pasuje drugi render, lubię taką ciemną nienasyconą kolorystykę, ten niebieski nie wiem czemu kojarzy mi się ze szpitalem. Wśród nastolatek panuje moda na prześwietlone zdjęcia (nie widac wtedy pryszczy), ale czy wśród potworów... nakręcili nawet film o Kobiecie (coś dla dac77) która władała tą niezwykle umiejscowioną paszczęką...nazywa się Teeth. W sumie to polecam :D A tak poza wątkiem to mam jedno pytanie, które nurtuje mnie od dłuższego już czasu. Pamiętam z mojego dzieciństwa futrzastego stwora, którego nazywałem Bestyja Pulcheryja. Miałem jego gumową figurkę: z postury jak muminkowy Bobek, ale grubsze kończyny i ogólnie straszniejszy. Czy ta nazwa coś wam mówi? Czy taki stwór istniał?
Tau Napisano 29 Maj 2010 Napisano 29 Maj 2010 Diabeł Piszczałka;d... Pierwszy screeinek zębolca niepospolitego przeżarte swiatełko ale rozumiem że tak miało być, może jak byś odjął z lewej i trochę z prawej to by był podobny efekt bez gubienia detalu... co do drugiego obrazka to tutaj najbardziej mi brakuje zróżnicowania światełka, spoko rozumiem ze nienasycony, ale żeby jakiś akcencik się pojawił, który by przyciągał wzrok, coś żeby wydobyć bryłę potworasa ... i wtedy właśnie chyba drugi obrazek by mi się podobał najbardziej, jakieś napięcie się buduje w na nim ;)... to tyle z grubsza;). pozdr
astrologos Napisano 4 Czerwiec 2010 Napisano 4 Czerwiec 2010 Vagina dentata. Fajnie, plastycznie. Po raz pierwszy spotykam się ze sformułowaniem "miejsce prywatne" hehe;)
Konras Napisano 10 Czerwiec 2010 Napisano 10 Czerwiec 2010 Oaha... niezle i straszne zarazem. Az sie boje wyobrazni autora... bo tylko chore (szalone) umysly w stanie sa wymyslec takie potworstwo :)
Rekomendowane odpowiedzi