Cug Napisano 11 Maj 2004 Share Napisano 11 Maj 2004 Zdrastwujcie!!Pierwszy raz zamieszczam swoja pracke, jest to wizualka mojego projektu galerii sztuki wspolczesnej . Pierwszy obrazek jest to render (3ds max 5 Brazil) a drugi jest to ostateczna wersja po poprawkach w photoschopie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cug Napisano 11 Maj 2004 Autor Share Napisano 11 Maj 2004 rugi obrazek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
honzik Napisano 11 Maj 2004 Share Napisano 11 Maj 2004 łał - drugi obrazek się mi podoba (tak na dzien dobry) naprawde ładne - - pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian Napisano 11 Maj 2004 Share Napisano 11 Maj 2004 TEMAT!!! a o brazki mi sie nie podobają. i od strony pomysłu i od strony wykonania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SansSerif Napisano 11 Maj 2004 Share Napisano 11 Maj 2004 hyhy damian jakie mile powitanie nowego usera na forum. uprzejmie prosimy o zapoznanie sie z regulaminem forum >>> http://www.max3d.pl/forum/forumdisplay.php?fid=66 w szczegolnosci w temacie nazewnictwa watkow >>> http://www.max3d.pl/forum/viewthread.php?tid=6229 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cug Napisano 11 Maj 2004 Autor Share Napisano 11 Maj 2004 co znaczy TEMAT!! ? i wolaldym gdydyście pisali dokładniej co i dlaczego się wam nie podaba mugłbym z tego jakieś wnioski wyciągnąć zgóry dziekuje, obiecuję poprawe, proszę cię ojcze o rozgrzeszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cug Napisano 11 Maj 2004 Autor Share Napisano 11 Maj 2004 dzięki!! juz wiem co zanaczy TEMAT!! poczytalem regulamin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 11 Maj 2004 Share Napisano 11 Maj 2004 niepodobaja mi sie cienie tych 3 drzewek na planie sa niepoprawne wproszt do ulozenia zrodla swiatla..... zastanow sie nad tym bo to troszke gryzie w oczy.... A poza tym to jest cos zastanawiajacego w tej pracy co mi sie podoba...hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nuriel Napisano 11 Maj 2004 Share Napisano 11 Maj 2004 szafot!!! za flafę 8). drugi obrazek ma coś w sobie. ale faktycznie, pomysł kiepski.... Nieznalska po kwasie 8D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 13 Maj 2004 Share Napisano 13 Maj 2004 Co tu pisać... mrocznie i jeszcze raz mrocznie... nie wiem czy chciałbym do takiej galerii... W Photoshopie sobie dobrze poradziłeś i całe szczęście bo byłoby bardzo źle... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BLADE Napisano 14 Maj 2004 Share Napisano 14 Maj 2004 pierwszy render fatalny... i wykonanie na nim bardzo kuleje. drugi już doużo lepiej. aczkolwiek czy widział ktoś galerie sztuki na pustkowiu? bardziej by mi to wygladało na jakieś pustynne miasto. sam klimat mroczny mi odpowiada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Traitor Napisano 16 Maj 2004 Share Napisano 16 Maj 2004 Mnie zastanawia inna rzecz. Po co ten pierwszy byl liczony brazilem?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edi Napisano 17 Maj 2004 Share Napisano 17 Maj 2004 Widać, że znacznie lepiej idzie Ci w 2D... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi