Napisano 14 Czerwiec 201014 l hmm... czyli starkiller "2" to klon bohatera pierwszej części? Chyba nie będą zmieniać kanonowego zakończenia force unleashed 1. Btw. z trailera zapowiada się troche brutalniejszy klimat niż w jedynce, może wreszcie uwzględnią nieodłączny element walki na miecze świetlne czyli: obcinanie kończyn :)
Napisano 14 Czerwiec 201014 l tak wlasnie powinno sie robic cinematiki ... akcja akcja akcja - to nie jest skierowane do filozofow, tylko do ludzi ktorzy lubia ogladac akcje i efekty 3d na poziomie - niektore ujecia sa o wiele lepsze niz w nie jednym wysoko budrzetowym filmie ... w praktyce zrobienie choc jednego takiego ujecia to jest poprostu masakra a oni widac ze zaczynaja sie dopiero rozkrecac :)
Napisano 14 Czerwiec 201014 l Trailer wypas... Nie wiedzialem ze Wiedzmin obcial wlosy i teleportowal sie do przyszlosci. Szczerze mowiac juz dawno sie pogubilem w gwiezdnych wojnach.. nie wiem kto jest kim ani kto z kim mial dziecko i czyim jest ojcem. Mimo to trailer mi sie super podoba fajnie go ktos wyrezyserowal. Bohater moglby sie tylko na troche przestac usmiechac.
Napisano 14 Czerwiec 201014 l Przeszedłem pierwszą część już 12 razy i znów jestem w połowie historii. Nie wiem jak doczekam do października. Jeżeli fabuła będzie tak dobra jak w pierwszej części, a grafika... to będzie zaje***cie!
Napisano 14 Czerwiec 201014 l Pierzak mała poprawka uniwersum Star Wars to odległaaaa... przeszłość. (dawno, dawno temu...)
Napisano 14 Czerwiec 201014 l ...Voder doskonale wiedział co się stanie w tej sytuacji - on też lubi popatrzeć sobie na dobrą rozpierduchę. W świecie SW nie ma kin więc trzeba sobie jakoś radzić :)
Napisano 14 Czerwiec 201014 l Pierzak mała poprawka uniwersum Star Wars to odległaaaa... przeszłość. (dawno, dawno temu...) To jak to jest??? odlegaaaa przeszlosc dawno dawno temu a sa tam roboty, lasery, lataja rakietami i znowu roboty. Teraz tym bardziej sie pogubilem w gwiezdnych wojnach. Czy ktos moglby mi w dwuch zdaniach strescic fabule szyszystkich czesci?
Napisano 14 Czerwiec 201014 l akurat oglądałem to wczoraj. Jest rewelacyjne moim zdaniem animacja postaci robi na mnie gigantyczne wrażenie.
Napisano 14 Czerwiec 201014 l ... Czy ktos moglby mi w dwuch zdaniach strescic fabule szyszystkich czesci? smthg smthg .... DARK SIDE Edytowane 14 Czerwiec 201014 l przez ttaaddeekk
Napisano 14 Czerwiec 201014 l Czy ktos moglby mi w dwuch zdaniach strescic fabule szyszystkich czesci? -Luke Im your father -Noooooooo!!!
Napisano 14 Czerwiec 201014 l Czy ktos moglby mi w dwuch zdaniach strescic fabule szyszystkich czesci? http://boingboing.net/2010/05/08/star-wars-trilogy-re.html tu jest fabuła klasycznej trylogii.
Napisano 14 Czerwiec 201014 l @ Pierzak Mistrz Jedi znajduje dziecko z dużą mocą, zła partia chce ich wybić, dziecko dorasta staje się najpotężniejsze z Jedi i przechodzi na ciemną stronę, powstaje Vader. Syn Vadera uczy się drogi Jedi, Vader ginie, zła parta przegrywa :) koniec. To jest właściwie wszystko co wiem o SW...
Napisano 14 Czerwiec 201014 l a tak szczerze? Czemu nikt nie zrobi newwsa o tym?: to jest dopiero arcydzieło, większość się ze mną zgodzi. Bo jest news o Star Warsach d'oh! Ty też możesz dodać newsa, to proste! ;)
Napisano 14 Czerwiec 201014 l Dzieki. Teraz czuje sie jak ekspert w dziedzinie Gwiezdnych Wojen.. Jeszcze male pytanie. Czy Sulu i Kapitan Kerk dolaczyli po smierci Vadera?? Oraz czy sa oni po stronie Jeti czy po ciemnej stronie mocy??
Napisano 14 Czerwiec 201014 l Nic dodać, nic ująć - wgniata w fotel. Obejrzenie tego jeden raz nie wystarcza:) Mnie się na razie jeszcze nie znudziło po 3-4 razach. Ma moc!
Napisano 14 Czerwiec 201014 l 3-4 razy? Ja to już mam na dysku i komórce ;) //e. Nie wiem czy ktoś dawał ale pojawił się game play z U II Edytowane 15 Czerwiec 201014 l przez pirx